Помощ ! Хлебарки! 2 тема

• 124 309
  • 541
  •   1
Отговори
# 540
Това с викането на фирми за пръскане го правим нон-стоп. Целият вход е пръскан, мазета, тавани, отделно половината апартаменти индивидуално си минаха по тази процедура- няма отърване и това е. В момента из коридора засичаме бейби хлебарки- много малки, които обаче видимо растат и все по-големки стават. Лазят по външните стени, влизат през процепите на входните врати, щранговете и каналите. От 13 години живея в този апартаменти и хлебарките се появиха преди 2г. Всички се чудим откъде се домъкнаха, отделно има още 3 входа на блока. Ако те не пръскат ние каквото и да правим- все тая. Реших, че няма какво да чакам и ще почна системно да пръскам по всички възможни фуги е места из апартамента, като отидем на почивка - пак ще извикаме да напръскат и професионалните килъри.

# 541
  • Бургас
Aз се отървах от тази напаст с фипронил  Peace

Седнах да попрочета, че отскоро ми дойдоха и хлебарките като проблем. Като цяло явно това е решението. Фипронил е генеричното име на Фронтлайн, ХлебоморК и ...Регент. Всичко, което се описва по-горе, без Фендона, е фипронил. Просто се предлага в различни форми - прахообразни, разтвори на водна и спиртна основа, гелове и т.н. Най-вероятно ще поръся  и с борна киселина и около щранговете.
Аз го взех от ветеринарната аптека. Една малка пипетка е,7мл,стръваше 7 лева мисля че беше. Разреждаше се в 1-1,5л вода и се пръска.
Безвреден е за деца!
Това ми беше важно да го знам,понеже тогава малкият беше бебе на около 3-4 месеца. А тези гадини се разхождаха и по леглата ни. Кошмарно беше. Да я видя как пълзи до бебето или баткото.
Пъплеха навсякъде.
Напръсках навсякъде у дома,и за няма и два часа,нямаше и една гад! Изчезнаха.
И така вече 5 години!
Няма ги! Дано да не се и завърнат!

Общи условия

Активация на акаунт