купувате ли парфюми от интернет?

• 46 787
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
Сърдечни благодарности на Stenly за изчерпателния отговор на моя въпрос  bouquet

# 91
Някой може ли да ми каже колко пари е доставката в този сайт megashop.bg защото никъде не
пише.Живея в Русе?  Rolling Eyes

Благодаря предварително.  bouquet

# 92
Аз като поръчвах беше 3 лева ,но за София Rolling Eyes

# 93
  • на село
До Ст. Загора е 3 лв.
От Гет ми вземат 4.

# 94
За 4 парфюма беше 4 лева до Велико Търново.

# 95
кога плащате,на куриера,по банков път.....мн ме е страх,незнам защо,явно българина като цяло още не  е дораснал за такъв тип пазаруване...
Като дойде куриера и си взема парфюмите тогава плащам.

# 96
Не купувам от никакви сайтове  Peace
И аз

# 97
  • СОФИЯ
Не

# 98
И от мен едно "не". Има и други места, където са по-евтини, ако това ще е причината.Пък и аз ползвам 100мл. с години, така че през това време имам достатъчно време за обиколки, проверки, проби и т.н.

# 99
В последно време само от интернет пазарувам парфюми.От българските съм купувала и съм доволна от Мегашоп и Парфюми-маркет.От чужбинските Фрагаранс и Ягодка.А Ягодка ако продължат в същия дух,ще ме загубят като клиент.Парфюмите им станаха скъпи.Специалните оферти за парфюми не са ги променяли кой знае от кога.10 парфюма и то на висока цена не мърдат от обявените намаления от няколко месеца вече.

# 100
  • Варна
Някой може ли да ми каже колко пари е доставката в този сайт megashop.bg защото никъде не
пише.Живея в Русе?  Rolling Eyes

Благодаря предварително.  bouquet

Сложи си парфюмчето в кошницата (след като се регнеш разбира се  Laughing) и тръгвай стъпка по стъока да поръчваш преди да потвърдиш ще ти излезе цена доставка и крайна сума, след това може просто да дадеш назад. На мен за 3 бр. х 30мл. е 6лв. доставката, за 1 парфюм беше 4 лв до Варна. От гета и parfumeria.bg беще 4 лв.

# 101
Всички тестери ли са без капачки?

# 102
  • Стара Загора
Не купувам-само от магазин Peace

# 103
Купувам само от магазини  Peace

# 104
  • София
От магазин скоро няма да купя. Не знам при вас как е, но във Варна просто се оливат, има цени които са двойни отколкото онлайн ...
Докато не им дойде акъла няма да им припаря до щандовете (освен да душа де Wink)

Общи условия

Активация на акаунт