купувате ли парфюми от интернет?

• 46 785
  • 298
  •   1
Отговори
# 180

Поръчах го този от parfum-bg.com. Този парфюм не съм го ползвал и дано да ми хареса. От този сайт до колко дни ги доставят?

# 181
  • Варна
Константин, ами те ти казват...обикновено, ако поръчаш в понеделник в сряда парфюмът е  при теб...може и на следващия ден да ти го донесат, но струва по-скъпо  Crazy

# 182
Момичета,малко оф от темата,но пак става въпрос за ментаци и искам да споделя.Вчера влизайки в едно магазинче до нас,видях един каталог на тези полските парфюми,дето много ги хвалят че докарвали на истинските и били страшно трайни.Попрехвърлих 2-3 страници от каталога и ми направи впечатление,че шишетата на различните парфюми са еднакви.Попитах момичето за полските имитации ли става въпрос,каза ми да и ми посочи един класьор с мостри,ако искам да пробвам.Били на клиентка,която го оставила там.Викам си супер,сега ще падне едно мирисане.Обаче-мострите сложени в едни такива нещица,дето едно време в българските сувенири слагаха едни зловонни масла българска роза.Отваряш и мажеш.Иииии...няма такава смрад  Sick Първо те блъска здраво една спиртна воня,чак ти бърка в мозъка.После докато изветрее,доста време минава.И миризмата естествено,няма нищо общо с тази на оригиналният парфюм.Смея да го твърдя,въпреки че не съм мирисала оригиналните,но от отва което съм чела като коментари и впечатления.Аз на едната китка си бях сложила Жадор,а на другата Хипноз на Ланком.Жадора ми миришеше на краставици,продавачката също беше на мнение че не си отговаря на аромата.А Хипнозата на някакъв гаден,познат дезодорант от времето на соца.Аз както се бях навила да си взема няколко мострички,че били по 60 ст.,направо се отказах.Искам да кажа на всички,които по някаква причина са решили да си купят-не се лъжете да поръчвате,ще се набутате здраво-доколкото видях бяха на цени от 20,30 лв.

# 183
Напоследък само по интернет купувам парфюми, дрехи и бижута    Hands Thumbsup
За парфюмите основно от Strawberry и FragranceX. Веднъж бях купувала от БГ сайт,мисля че беше Парфюмерия-бг. Взех два мъжки парфюма, единия от които моя мъж вече беше ползвал (купен от парфюмерия)... сравних ги двата и бяха абсолютно идентични и като визия и аромат... а и аромата си е достатъчно траен  Peace
Скоро си поръчах пробно сребърни бижута от Silvershake. Надявам се да са оригинални  Flutter

# 184
Момичета,малко оф от ............Аз на едната китка си бях сложила Жадор,а на другата Хипноз на Ланком.Жадора ми миришеше на краставици,продавачката също беше на мнение че не си отговаря на аромата.А Хипнозата на някакъв гаден,познат дезодорант от времето на соца.

Сори,че ще те опровергая, но за Хипноз-а на Ланком не съм съгласна ! Имах оригинала и съм имала и от този и аромата е еднакъв, друг е въпроса за трайността !  Peace

# 185

Поръчах го този от parfum-bg.com. Този парфюм не съм го ползвал и дано да ми хареса. От този сайт до колко дни ги доставят?

Днес го получих. Отдолу пише Made in UK (някъде в Лондон е произведен).

# 186
Поръчах си Premier Jour и Dalissime от Мегашоп. Днес ми ги донесоха. Колко са оригинални не знам, но ги сравних със същите, купени от Бюти зоната и на мен ми миришат абсолютно еднакво, така че може би не са ментета.

# 187
Момичета,малко оф от ............Аз на едната китка си бях сложила Жадор,а на другата Хипноз на Ланком.Жадора ми миришеше на краставици,продавачката също беше на мнение че не си отговаря на аромата.А Хипнозата на някакъв гаден,познат дезодорант от времето на соца.

Сори,че ще те опровергая, но за Хипноз-а на Ланком не съм съгласна ! Имах оригинала и съм имала и от този и аромата е еднакъв, друг е въпроса за трайността !  Peace

Сори,но и аз ще те опровергая!
Имам Хипноза на Ланком,купен от Сефора във Франция(това го уточнявам,за да потвърдя че е 100 % оригинален).Колежка се похвали за тази фирма и че си взела аромат на Хипноз на Ланком.Подуших го,ми всичко друго,но не и Хипноз.Може би малко,много малко си приличат във ванилията,но за еднаквост и дума не може да става.Дори направихме експеримент на другия ден.Аз донесох оригинала,а тя ментето.Пръснахме се на всяка китка от единия и другия.
Само едната ванилия ги свързва,друго всичко е коренно различно.
 Naughty

# 188

Сори,но и аз ще те опровергая!
Имам Хипноза на Ланком,купен от Сефора във Франция(това го уточнявам,за да потвърдя ....
Само едната ванилия ги свързва,друго всичко е коренно различно.
 Naughty
АМи значи носа ми не е в ред тогава  Crazy

# 189
  • София
Поръчвала съм от Мегашоп, а последно от тук и също съм много доволна http://www.parfum-bg.com/packages/wgt.aspx?fi=4889. Доставиха ми парфюмът няколко часа след потвърждението по телефона а парфюмът нямаше никакви забележки Peace

# 190
Момичета поръчах си за да пробвам от мегашоп. Доста се колебаех дали от фрагранса или мегашопа, но от бг сайт сякаш ми е по-лесно.

До Варна след колко време доставят поръчката някой знае ли?  Thinking

# 191
Момичета поръчах си за да пробвам от мегашоп. Доста се колебаех дали от фрагранса или мегашопа, но от бг сайт сякаш ми е по-лесно.

До Варна след колко време доставят поръчката някой знае ли?  Thinking
От Мегашоп за ден ,два ще е при теб

# 192
Мерси много за бързи отговор!   bouquet

Само да се надявам да не се окаже менте.  Praynig

# 193
Цитат
колекцията ми ще набъбне до 26 бройки.

Естела, направо се чудя кво правите с толкоз много парфюми newsm78
То ясно, че се пръскате  Mr. Green ма не са ли множко?  newsm78

# 194
не, никога Crossing Arms