купувате ли парфюми от интернет?

• 46 782
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
Знам,че не е по темата,но от предния пост съвсем ме загложди  newsm78
Защо, след като парфюма е тестер го продават?
Айде в България е ясно,ама и в Сан Марино е така явно.
Нали като е тестер трябва да е само за проба, оф не знам и аз вече какво да мисля !

# 211
Абе Мария,ти с тия тестери ще се къпеш ли,защо толкова много и все един и същ Grinning Не се обиждай,но ми стана смешно 3 тестера и трите еднакви.До Мола във Варна можеше да отскочиш и след първия тестер.И в крайна сметка,не можеш да изкупиш де що има тестер на L'EAU D'ISSEY в нета,че да сравняваш.Верно ли в Сан Марино продават тестери?

# 212
Три еднакви тестера да бе да. Не на мен тези. Peace

# 213
...понеже съм от Варна, къде..къде бих могла да отида и да "удостоверя" автентичността на онлайн покупките си- бам и В МОЛ-а и по точно в Бюти Зоун-а...
 Еми какво да ви кажа...тамошният тестер АБСОЛЮТНО СЪЩИЯ като тези моите...без абсолютно никаква разлик.... а пък цените MAMMA MIA....

Оф,само не ми казвай,че в Бюти зоната продават тестери,с цени Мамма Мия. Stop И че кутийките са били едни и същи с твоята. Stop

# 214
  • Бургас
Категорично съм против закупуването на парфюми по и-нет , не защото  не пазарувам по този начин други продукти , а защото съм се уверила , че единстветно класен парфюм може да си намериш от определено място . Пазарувам парфюми само от големи козметични магазини с репутация... досега нямала съм грешка , един път реших да направя икономия на 20-30 лв..... е...ами до средата на деня не се усещаше парфюма.

# 215
Три еднакви тестера да бе да. Не на мен тези. Peace

И на мен ми се видя странно,чак на реклама ми заприлича

# 216
  • Варна
На мен пък не ми прилича на реклама Crossing Arms, още повече , че говори за конкурентни сайтове.

# 217
Simple Smile)))))))) неее не ме разбрахте...в Бюти зоун не продават тестери....говоря за тестерите поставени непосредствено пред редовните парфюми с които можеш да тестваш...не, че продават...а цените на редовната стока са много високи....кажи речи европейски....
Поръчах си първо тестера от Мегашоп...но нали ви казвам все си мислех да не е менте и се набутах и в Гет.бг...с идеята, че там може да е друг....и понеже все не съм сигурна, дали са наистина читави...то да бях си поръчала от Ягода или някой друг сайт-редовна стока...по евтино щеше да ми излезе...иначе каква реклама да им правя на онлайн сайтовете...нито ми плащат за тази работа нито нищо...казвам само аз какво установих...и наистина накрая поръчах и този от Сан Марино....между другото днес си направих труда и в чуждото интернет пространство има доста сайтове където наред с редовната стока се продават и тестери
А по повод какво ще ги правя трите тестера...Simple Smile)) ми поне година и половина сега ще се къпя с Мияке...то вярно, че ми харесва но сигурно ще ми омръзне след такова количество....най-много да падаря единият ....

# 218
Е това вече е прекалено!
http://parfumery-bg.com/pages/--%D0%A0--%D0%90--%D0%97--%D0%9F-- … %D0%B2!!!!--.html И после как да повярвам, че не са ментета? Всички парфюми са по 38 лв до изчерпване на количествата!
И този и той 38 лв! Shocked

# 219
Купувала съм от интернет и останах доволна  Peace

# 220
  • В най - голямото село
Купувала съм от интернет и останах доволна  Peace

И аз така.

# 221
  • Варна
При този сайт: http://parfumery-bg.com/  според мен нещата не са в ред или направо казано са ментета. Ако забелязвате всички парфюми са от 100мл. тук таме 70-75мл. Видях такива в "Елитис" във Варна, всички по 25 лв. по 100 мл. при евтината парфюмерия.Опаковката пълно копие, шишето вътре не знам newsm78. Говорих с една от продавачките, каза че много се продават, аромата бил същия и били трайни (което много ме съмнява). НО са все по 100мл. по това се отличават.
Моят извод е, че никой не е застрахован да получи менте от онлайн магазините, но аз съм доволна от 3 сайта и съотв. 4 парфюма и им се доверявам.

# 222
От Елитис парфюми само от писалките, с ясното съзнание, че са ментета, но действително са трайни. Ползвам ги основно за поддържане на оригиналния аромат, който съм си пръснала сутрин примерно преди работа - 100 мл парфюми не ми се носят в дамска чанта.

# 223
  • Варна
Имаш предвид писалките от 15мл, ли? Защото и на тези от 100 мл. за които писах, също имаше етикет "писалки" - това е кодираното име за имитации  Twisted Evil

# 224
Да - 15-20 мл., които са.

Общи условия

Активация на акаунт