www.t-a-o.com - Момичета, ето още един страхотен френски сайт за детски дрешки

• 58 225
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Няма значение за мен как - на ръка или по сметка. Само да видим колко момичета ще се включат за да разделим доставката Peace

# 151
  • Beyond the Frontiers
Аз писах, ако не бързате още утре да я пускате ще се включа. Просто взимам заплата на 5-ти Rolling Eyes Money Аз напълних вече една кошница.
sVeshti4ka, 100% ще е като пратките на Ла редута, над 2 кг на митница, така че трябва и тези парички да ги включим в общата сметка за делене накрая.

# 152
Ще се включа и аз  Peace

# 153
  • София
За мен не е проблем да изчакам Peace

# 154
  • Beyond the Frontiers
Окей, като взема пари, ще пратя на личния линкове към това, което съм харесала. Аз съм в Павлово, така че си ми на път  Peace

# 155
  • тук и там където дойде
и аз се включвам
Но с превода по сметка в евро парите ще се забавят освен ако не се прави превод в твойта банка  newsm78

# 156
  • варненка от София
Ами то и аз искам да се включа, но не зная кага ще идвам в София, че да си ги взема нещата. За Варна няма ли някой?

# 157
Да обобщим  Mr. Green

mini_79 ще поръча за Пловдив и региона.
sVeshti4ka за София. Мамите, ще трябва да си вземат поръчката лично от нея - от работа или дом.
маграт чеснова, аз,  за всички, които поискатда се включат. Намирам се в Кюстендил, поръчаното пращам с куриер или по пощата. Линкове на лични, парички събирам до сряда в 13 ч., за пощенски 4 - 5 евро ще уточня допълнително, сметката ми е в лева, ще поръчам в сряда вечерта  Hug Ами това е, моля тези, които искат да се включат за бърза реакция, защото сайта се изчерпва  Grinning

# 158
  • варненка от София
Да обобщим  Mr. Green

mini_79 ще поръча за Пловдив и региона.
sVeshti4ka за София. Мамите, ще трябва да си вземат поръчката лично от нея - от работа или дом.
маграт чеснова, аз,  за всички, които поискатда се включат. Намирам се в Кюстендил, поръчаното пращам с куриер или по пощата. Линкове на лични, парички събирам до сряда в 13 ч., за пощенски 4 - 5 евро ще уточня допълнително, сметката ми е в лева, ще поръчам в сряда вечерта  Hug Ами това е, моля тези, които искат да се включат за бърза реакция, защото сайта се изчерпва  Grinning

Твоя съм значи  Hug

# 159
marulka_s и аз съм от Варна,ако се включат още няколко мами,ще можем да пуснем и тук Peace

# 160
в поръчката за Пловдив и регион се очертава да сме 7 човека, както вече със всеки се разбрах, надявам се до утре вечер всички да са превели пари и във вторник пускам  Peace

# 161
  • София
и аз се включвам
Но с превода по сметка в евро парите ще се забавят освен ако не се прави превод в твойта банка  newsm78
Така е, до 3 дни пристигали парите. Моята сметка е в КТБ, може и от някой клон (има ги на много места) да преведете, тогава са по моята сметка още същия ден Peace

# 162
и аз се включвам
Така е, до 3 дни пристигали парите. Моята сметка е в КТБ, може и от някой клон (има ги на много места) да преведете, тогава са по моята сметка още същия ден Peace

Не се лъжете да правите валутни преводи за малки суми, по-добре се разходете до клон на съответната банка, в сайта и ще видите адресите на клоновата мрежа, че таксите за валутни преводи са такова дърво за малките суми, накоя да не се заблуди и после като си види разпечатката от банката! Money Money

# 163
за момичетата, които ще ми превеждат пари- забравих да уточня, че в Пощенска банка трябва да е превода по картовата /виза кредитна/ сметка, че имаме и други две кредитни, ама са за друго  Crazy
за сега сме твърдо 6 човека

# 164
Пробвайте кода mode, при поръчка над 50 евро дава отстъпка.

Общи условия

Активация на акаунт