www.t-a-o.com - Момичета, ето още един страхотен френски сайт за детски дрешки

• 58 163
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
е, не са ли нагли ми кажете
нямам отговор на хилядата писма, които им пуснах, ама оферта ми пращат
http://news.t-a-o.com/I?a=A9X7CkB4AFYfsIRYaOZrVHThSw
дано хване при някой, ако изобщо се реши да поръча  Tired
ако не ми беше достатъчно тъжно, щях много да се смея  Tired

# 286
 Joy Joy Joy Мислех да им пиша да се свържат с LaRedout или Promode да проверят какъв обем са поръчките им от България Peace

Мини на мен не ми пращат оферти  ooooh!, но ък за 2-ри път ме пратиха на Фиа.нет Thinking

# 287
Жалко за този сайт,дано всичко се оправи по-бързо и да си вземете паричките!

# 288
момичета ням ли развитие с вшите паръчки?така ми се иска да поръчам но не смея,за да не ми блокират парите за 45дни Sad

# 289
При мен поне няма. Писах им преди два дни - никакъв отговор, заплаших ги с разни комисии за защита на потребители и т.н. ама даже не ми и отговориха.
Вчера ходих до банката, обясниха ми, че са блокирани, но не изтеглени, но ще трябва да чакам, за да си ги получа.
Така че, няма смисъл да поръчвате според мен и да си тровите нервите после..

# 290
на мен въобще не ми отговарят, снощи писах, днес пак  Tired
вярно, че им пращам едно и също писмо, ама бива ли пък чак толкова да не ми обръщат внимание
и в сайта, и на мейла, на всякъде им пиша и няма отговор  Crossing Arms

# 291
# 292
Като ви чета перипетиите се чудя дали да върна едните обувки,че са скъпи ,а на сина ми са малки.. Whistling

# 293
  • Varna
Аз си получих поръчката. От 15-16. 10 е, на стойност 112 Евро.
 Ако някой се интересува мога да пусна по късно снимки.

# 294
пусни някоя снимка, ако ти се занимава, поне с гледането да си останем
а би ли ми казала, когато пусна поръчка пуснаха ли ти потвърдителен мейл и в опцията в профила ти за регистриране на поръчка веднага ли отразиха, че е изпратена /ако изобщо си обърнала внимание на тези неща де  newsm78/

# 295
  • Varna
 Потвърдителен мейл ми пуснаха веднага,  А в профола си не съм обърнала внимание на статуса на поръчката, чак като почнахте  да нищите темата, се сетих да погледна и видях че поръчката ми е изпратена на 21,10. Така, че не съм ви най надежния източник. А и регистрацията съм я направила на служебния си мейл,/който и да съм го получила , най вероятно не съм му обърнала внимание и е отишъл в кошчето Twisted Evil/ и не знам дали Фиа са искали да си комуникират с мен  Thinking.

# 296
Моля, polyn, да си изчисти кутията - не може да получава ЛС!

# 297
аз днес проверявах картата с надеждата парите да са дръпнати, но не- само са си блокирани
от сайта ни дума, ни вопъл, ни стон  ooooh!
при другите някакво развитие има ли  Rolling Eyes

# 298
  • София
Заповядай!

# 299
Моята поръчка се оказа неуспешна.Днес от банката са ми разблокирали сумата.
Желая повече късмет на всички поръчали и чакащи!

Общи условия

Активация на акаунт