www.t-a-o.com - Момичета, ето още един страхотен френски сайт за детски дрешки

• 58 147
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
Да докладвам и аз за развитието на нещата. Вчера написах на Т-А-О един много гневен емейл. Поставих им срок за отговор до утре. Това е 3-тото писмо, което им пиша. До сега отговор не съм получила, но ми бяха блокирали акаунта и не можех да направя следваща поръчка.  От днес вече акаунта ми е разблокиран.
Когато получа отговор своевременно ще ви информирам.

Отново предлагам на всички, които са поръчали и са им отказали поръчка да напишем оплакване от ТАО до комисията за защита правата на потребителите тук в България и съответно до европейската такава ECC - net. За да не ни разиграват като маймуни  Peace

# 271
marulka_s, аз за първи път правя поръчка, при мен ми я отказаха, не ми дадоха никакво обяснение освен че от Фиа са я блокирали и това беше.
Честно казано аз не съветвам другите момичета да правят поръчка, но всеки си преценява.

# 272
Mirama, дори в отговора си са непочтени  Twisted Evil #Cussing out Всички отговори от ФИА - нет са в смисъл, че сделка между всяка от нас и тао няма, защото няма плащане Naughty. Парите са блокирани, не изтеглени. В отговора до мен ФИА са "учудени" как да дадат становище при лиса на сделка и казват, че ТАО не са дали никаква информация за поръчката ми. Така че ФИА няма как да блокират поръчката ти  Peace

# 273
И при мен същото развитие - Фиа затвориха диспута, защото нямат регистрирана при тях такава сделка. Маграт Чеснова, какво им писа на Тао? Ако не те затруднява, дай твоето писмо да им го препратя. Изобщо логиката в тази ситуация ми бяга. Подмятат ни само напред-назад... Twisted Evil

# 274
  • София
Мноооого са смотани тези, ама те само губят. Ако бяха знаели какви обороти щяхме да им направим, ама... Връщам се към Ла Редут, то се видяло Mr. Green

# 275
Губим битките за сега  Mr. Green, но войната още не е загубена Wink

# 276
  • варненка от София
Аз определено съм за оплакване към комисията защита правата на потребителите.

# 277
Пуснах жалбата току що. Peace

# 278
маграт, искам и аз жалба, дай адрес на който да я пусна.

При мен отговор днес няма, нали уж почиват. Пак ще им пиша довечера, утре дано отговорят. Че така мотая един куп момичета, много ми е неприятно. Дано само не си мислят, че ги лъжа нещо (което ще е нормално да си го помислят при въпросната ситуация).

# 279
Mirama  Shocked що пък да ги лъжеш?!?! Това от къде ти хрумна? Каква е ситуацията? Имаме магазин, който подвежда клиентите си и неизпълнява поръчки, ние какво "погрешно" или незаконно сме направили?

тел:02/8967672  жалбата, подробно описание на цялата история и прикачена цялата кореспонденция с ТАО и ФИА на мейл www.ecc.bulgaria@kzp.bg

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 12:16 от маграт чеснова

# 280
Да ви информирам за последните новости с моят проблем с ТАО. )))
След многократна кореспонденция - последният отговор на искането ми да изпратят имейл, с който казват, че нямат претенции към парите и банката да ги отблокира, най-нагло ми заявяват, че те парите не ги били блокирали. Написах им поредният имейл със заплаха, че ще се оплача в де що комисия за защита на потребителите се сетих да напиша. Надявам се това да подейства и да спрат да се правят на луди.

И призивът ми към всички - "За бога - не поръчвайте". ))) Смешно, но точно.
Не поръчвайте нищо от там, защото явно са крайно некоректни и т.н. не искам да използвам епитети.

# 281
а на мен нищо не си ми отговорили все още
как ли да го приемам  newsm78
мен друго ми дойде на ума като стоя и си мисля- да не би да са отказани всички поръчки в периода на намаления, май до сега не е регистрирана успешна поръчка в периода на намаления
а например нашата поръчка при Мимозата беше извън период на намаления и за това да пратиха нещата
нааистина не мога да си обясня нищо

# 282
Момичета, чета, че имате доста проблеми с поръчката, но да ви кажа едва ли е, заради намаленията.
Последната ми поръчка беше по време на сериозни намаления, стойността и беше към 350Е и всичко си беше ок.Поръчката пристигна бързо и беше точна!

# 283
Със сигурност не е заради намаленията   Twisted Evil Защото сме от България е! До сега са имали спорадични поръчки от България и са ги изпълнявали. Сега в кратък период от 1-2 седмици получиха 7-8 или повече поръчки от България и се побъркаха, защото са лоши, неопитни и некоректни търговци. Ето за доказателство и моя отговор. След като им писах 5 или 6 пъти #2gunfire.

Hi,

I transfer your email to my chief, I'm waiting for an answer.
As soon as i will get it, I will tell tou.

Sorry,

Audrey

newsm78 коментара е излишен

# 284
  • София
Ох божееее...напиши им, че никаква представа нямат кооолко много губят, но ще е късно, когато го разберат Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт