www.t-a-o.com - Момичета, ето още един страхотен френски сайт за детски дрешки

• 58 282
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
  • тук и там където дойде
записвам се да ви следя. Нали преди време не доставяха до БГ и аз спрях да чета. Даже и кодовете им триех без да им обърна внимание. Дано вече всичко е наред и ще се включа и аз като харесам нещо Peace

# 436
поздравявам авторката на темата  bouquet страхотни са дрешките и бих искала и аз да се включа за поръчка,аз съм от София и ако прави някой нека ми пише на лични.Благодаря предварително  Peace

# 437
# 438
  • Варна
И аз може да се включа, обаче може ли който ще пуска да ми обясни на ЛС подробности  Blush

# 439
  • Пазарджик / London
и аз искам да се включа Peace

# 440
  • Варна
Като гледам има доста желаещи за включване в обща поръчка - нека да се уточним колко сме сигурните и да пуснем, докато все още има нещо от намаленията  Peace

# 441
  • Майничка
Аз да питам, някой поръчвал ли е нещо за момиче с размер 14г. да премери гръдна/талия/ханш? Явно тази размер е отскоро и още не фигурира в таблицата с размерите.
Пуснах им питанка, но още нямам отговор.

# 442
Няма ли още някой кандидат за поръчка ooooh!

# 443
Какво стана в крайна сметка с този сайт? Почнаха ли да доставят до България вече? Нали в началото само блокираха пари?
Ако доставят вече нормално аз може да пусна поръчка. Гледам, че доставката е 18Е, така ли е?

# 444
  • Варна
very nice и тук можем да се комбинираме  Mr. Green
На предната страница имаше още две-три желаещи от Варна, нека да заформим поръчка  Heart Eyes

# 445
Има ли ограничение в броя на нещата в    поръчката? Постоянно ми се изпразва кошницата. А пратките над два кг. и те ли пристигат в плик? За колко време горе-долу пристигат нещата?
Затрупах ви  с въпроси  Embarassed извинете  Embarassed

# 446
Няма ограничения,изпразва ти кошницата,защото не пази кошници този сайт.Нещата пътуват с френските пощи и пристигат за 2 седмици някъде,по намаления може и за 20 дни.
Вери найс за поръчка за Варна пишете и мен,има и код за намаление на доставката и тя става 12 е! Peace

# 447
Ами дайте да се преброим Mr. Green
dima1, mimozata и аз.
Нека да е само за Варна.

# 448
Имам нужда от още малко помощ - немога да поръчам. Стигам до валидиране на кошницата и незнам какво да правя. На едно място пише нещо от сорта за клуб ТАО - там ли се пише номера на картата?А иаче номерацията отговаря ли си? Дъщеря ми носи блузи от Редута 94 и 102р но иначе за панталони и поли 86.

# 449
Здравейте, ако все още има възможност бих искала да се включа в поръчката за Варна.

Общи условия

Активация на акаунт