www.t-a-o.com - Момичета, ето още един страхотен френски сайт за детски дрешки

• 58 260
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Един код за намаление, който сигурно повечето знаят: promo5 - намаление 5 евро (и - 3,50 евро от доставката), при поръчка над 50 евро, валиден до 31.01.2010

# 556
Момичета, пуснали са ми писмо, че от утре започват намаленията.Някой смята ли да прави поръчка? Бих искала да се включа,защото с френския съм...трагедия.

# 557
  • Варна
Момичета, пуснали са ми писмо, че от утре започват намаленията.Някой смята ли да прави поръчка? Бих искала да се включа,защото с френския съм...трагедия.

Сайта има английска версия, натискаш английското знаме най-отдолу на първа страница. Но тъй като шипинга е доста при всички случаи е изгодно да се включиш към обща поръчка. Peace

# 558
Аз ще заформям поръчка,пишете ми на лс ще го обявя тук кога ще е,дано има изгодни намаления и се организираме бързо Peace

# 559
Нещо съм се изгубила в превода  Embarassed и намалението не е от днес. Днес са написали нещо от 06/01 до 10/01 , но и с преводачката не го разбрах добре,а в английската версия на сайта изобщо го няма. Моля , ако някой знае френски да помогне.

# 560
по това което са ми пратили на меила разбирам 4е от 6ти 6те има намаление но дали то 6те е голямото не мога да кажа,и все пак поръ4ка 6те има но не6тата свър6ват бързо да знаете.Трябва си организация Laughing

# 561
по това което са ми пратили на меила разбирам 4е от 6ти 6те има намаление но дали то 6те е голямото не мога да кажа,и все пак поръ4ка 6те има но не6тата свър6ват бързо да знаете.Трябва си организация Laughing
Мен ме брой.

# 562
Ще разгледам и ако не е късно ще се включа в обща поръчка  Rolling Eyes

# 563
Колко излиза доставката на човек

# 564
  • тук и там където дойде
момичета за софия кой прави обща поръчка и ще прави ли или съм я изпуснала вече
 а код и аз имам само да видя дали го изтрих
и ще го сложа тук

E0195052 - пише така безплатна доставка за стоки 65Е но може би е само за моя акаунт  валиден до 27,01,2010 като вляза в кошницата пише колко ми остава до общата сума 65 е и че ще ми намали 3,5е от транспортните разходи на кое да вярвам  newsm78

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 20:35 от Prima

# 565
Код и аз имам уж за безплатна доставка, но ми сваля само 3,5 евро. Някой ще пуска ли обща да се включа?

Доставката е 18 евра, с кода стават 14,5. Разделя се на броя участващи в поръчката.

# 566
Ако има желаещи аз ще пусна харесала съм си разни неща

# 567
  • Пловдив
http://www.t-a-o.com/mode-garcon/blouson-veste/le-blouson-vosges … 9.html?ori=Lsolde
http://www.t-a-o.com/mode-garcon/blouson-veste/la-veste-aligre-1 … 3.html?ori=Lsolde
Момичета, кое от двете си заслужава повече? Искам нещо подходящо за зеленото училище през април. За обща поръчка умувам и аз, да се включа евентуално. Grinning

# 568
Включвам се и аз към обща поръчка.

# 569
И аз искам да се включа в обща поръчка  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт