www.t-a-o.com - Момичета, ето още един страхотен френски сайт за детски дрешки

• 58 275
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
еми аз правя за страната,изпращам като мпп по пощата после,ще ви излезе с 2.50 отгоре Peace

# 511
В понеделник пускам един човек ми трябва още после пращам с куриер или поща

# 512
Добре де в такъв случай защо не се обединим всички в една поръчка, тъкмо и доставката ще излезе доста по изгодно на човек? Rolling Eyes

# 513
Добре де в такъв случай защо не се обединим всички в една поръчка, тъкмо и доставката ще излезе доста по изгодно на човек? Rolling Eyes

Аз нямам нищо против  Hug

# 514
Ами хайде разберете се да знам на кого да преведа парите  Rolling Eyes

# 515
Здравейте,
и аз търся някой ако желае да се включи в поръчка с мен  - за София, в центъра съм, близо до Попа.
 Hug

# 516
А сега колко е доставката?

# 517
Някой ще пуска ли поръчка?

# 518
Аз пуснах поръчката но не е проблем да организирам нова ,горе долу по 3 евро се пада на човек,ако има желаещи на скайп или лс Peace

# 519
ЗДРАВЕЙТЕ ИСКАМ И АЗ ДА СЕ ВКЛЮЧА АКО  Rolling EyesЕ ВЪЗМОЖНО

# 520
ЗДРАВЕЙТЕ ИСКАМ И АЗ ДА СЕ ВКЛЮЧА АКО  Rolling EyesЕ ВЪЗМОЖНО
[/quote

пиши ми на скайп или се регистрирай за да имаш лични съобщения Peace

# 521
Не можах да пусна поръчката вчера защото 2 момичета се токазаха,ще се включи ли някои в общата поръчка днес?Доставката е 3Е  на човек?

# 522
  • Пловдив
Момичета, извинявайте, но ще питам. Къде в сайта пише, че доставката до Б-я е 18 евро?

# 523
Не можах да пусна поръчката вчера защото 2 момичета се токазаха,ще се включи ли някои в общата поръчка днес?Доставката е 3Е  на човек?
Опитвам да се свържа с теб на лични и на скайпа,но не мога Weary

# 524
Момичета, извинявайте, но ще питам. Къде в сайта пише, че доставката до Б-я е 18 евро?
когато си напълниш кошницата и отметнеш адреса че си от бг ти се начислява 18 евро,paparuna поръчах нещата по-късно ще изпратя сметката си   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт