www.t-a-o.com - Момичета, ето още един страхотен френски сайт за детски дрешки

• 58 226
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
За колко време пристига пратката в България?
Този път пристигна за 10-ина дни!
Когато има големи намаления се бави близо месец!
Да, всъщност на 22-ри март я пуснах, на 23-и я диспачнаха и на 31-и вече я взех. Значи около 8 дни. По-нататък пак ще се организираме Hug

# 616
и аз се записвам за обща с две ръце.Моля пишете ми на ЛС,ако се организирате:) Hug

# 617
И аз днес си  взех поръчката направена с помоща на Fitzqerald  bouquet  Якето  http://www.t-a-o.com/mode-garcon/blouson-veste/le-blouson-blason … 52.html?ori=LProd е страхотно, а и цената му беше двойно по-малка. Но май ще го продавам Close Мисля че ще е малко на сина ми - исках го за есента, но като гледам, засега му е добре, после ще му е малко. или ако има някой, за който 6-та е голяма а си търси 5 - насреща съм Party

# 618
  • София
Момичета искам да ви питам нещо, в началото пишех в темата, но имаше проблеми с доставката и тогава се бяхме отказали да пазаруваме. Сега май гледам , че нещата са се оправили и всичко е ок. така ли е  newsm78
Доколкото прочетох последните няколко страници доставката е 18 Е и идва за 10 дена поръчката, правилно ли съм се ориентирала  Mr. Green

# 619
И аз днес си  взех поръчката направена с помоща на Fitzqerald  bouquet  Якето  http://www.t-a-o.com/mode-garcon/blouson-veste/le-blouson-blason … 52.html?ori=LProd е страхотно, а и цената му беше двойно по-малка. Но май ще го продавам Close Мисля че ще е малко на сина ми - исках го за есента, но като гледам, засега му е добре, после ще му е малко. или ако има някой, за който 6-та е голяма а си търси 5 - насреща съм Party
Много ме е яд, че не си улучила номера!
Като цяло, ако детето върви по-дребно и по-слабичко за възрастта си -може да се вземе точен номер, отговарящ на възрастта му. Но ако детето върви нормално или по- едричко, трябва да се поръчва един номер по- голям!

# 620

Много ме е яд, че не си улучила номера!
Като цяло, ако детето върви по-дребно и по-слабичко за възрастта си -може да се вземе точен номер, отговарящ на възрастта му. Но ако детето върви нормално или по- едричко, трябва да се поръчва един номер по- голям!
Почти попаднах Laughing ще стане за есента, но идеята ми беше да взема така да може да го носи и следващата пролет, че имаме 2 якета вече. иначе много са дребни французойчета - 5А е за детето на 3 години, високо 1 метр и 15 кг тежко Laughing

# 621
Аз взех две блузки на племенниците. По-малката (1.5г.) и взех за 3А(г.) и в момента и е доста голяма. На по-голямата (6г.) и взех точно  6А(г.) и е точна блузката. Но голямата ми племенница е слабичка и съвсем малко по-дребна за възрастта си.

# 622
 Обещах снимки, но да предупредя, че не са много сполучливи - снимани са с телефон. Двете блузки на племенниците не можах да ги снимам, защото са подарени вече:
http://denny81.snimka.bg/hobby/t-a-o-com.474708.18141833
Двете ризки и дънкито са размер 18 мес. (отговарят реално на 1 г.), якето е размер 23мес.(май си отговаря, но не съм сигурна).
На снимките не личи много добре, но всеки детайл по дрешките е изпипан - всяко шевче, всеки надпис, всяко копче са уникални. Голяма гъзарийка - пипнати от всякъде дрешки!
Например, дънкито ( а и май повечето панталони и дънки от този сайт) има на колана един ластик с процепи и копчета от двете страни, с идеята да регулираш талията като размер. И аз го обясних като първия човек! Embarassed Идеята е че могат да стават и на по-пълни и по- слаби деца!
Друг пример: ципът на якето е горе с "ограничител", за да не убива и драска на детето като се закопчее до горе.

# 623
Да попитам шапките отговарят ли си на размера.
А очилата със ластика отзад за каква възраст са.
Скоро ще има ли обща поръчка , колко излиза доставката?

# 624
Аз съм много навита за обща поръчка и се наемам да платя с моя карта.Доставката е 18евро.Имаше по-нагоре още едно момиче,което искаше да поръча така,че засега сме 3.По 6 евро доставка,ако ви устройва.Аз лично съм съгласна,защото много съм харесала някои неща и нямам търпение да ги поръчам.

# 625
Aко реши някой да пуска поръчка,съм готова да се включа Peace

Аз мисля да пускам.Видях,че оше две мами искат да се вклучат сега ще им пиша и на тях и да се организираме,ако искате.Пиши ми на ЛС,ако си съгласна да видим колко ще се съберем,за да знаем по колко ще е доставката.

# 626
ako si haresam ne6to moje li i az da se vklu4a

# 627
организираме се за обща,ако има желаещи на лични.Тази седмица ще я пускам,докато има намаления,

# 628
  • Düsseldorf
И аз ще се включа, ще пиша на лични с линкове!  Hug

# 629
Дза не ме забравите и аз дискам да се включа. Hug

Общи условия

Активация на акаунт