www.t-a-o.com - Момичета, ето още един страхотен френски сайт за детски дрешки

• 58 224
  • 748
  •   1
Отговори
# 630

А очилата със ластика отзад за каква възраст са.

Аз ги взех за 8- месечния ми син - стават му!
Но стоят по-добре на племенничката ми, която е на 1.5г.
Предполагам, че стават до 2г.

# 631
  • Варна
Ако някоя мама от Варна пусне поръчка се включвам

# 632
# 633
  • Пловдив
Какво стана, не разбрах, събрахме ли се за обща поръчка или Mama_Na_Andrea
се отказа да я пуска newsm78Гледам, че доста от намалените неща свършват с главоломна скорост, та се чудя какво да правя newsm78

# 634
  • Düsseldorf
Вече са пуснали поръчка, и аз останах непоръчала. Има ли желаещи да пуснем още една? Аз съм навита да пусна една ако има още 2-3 желаещи. Пишете ми обаче скоро, още утре сутрин мисля да пускам!!!

# 635
  • Düsseldorf
Пак подбутвам, има още една мама, някой още няма ли да се включи...

linay   другата мама е от Варна, може с един куриер да ви ги пратя....

daskal77 Ти имаш ли още желание?

# 636
  • Варна
Ако сме само 3-4 мами  ми идва много доставката и се отказвам.

# 637
  • Düsseldorf
Ами 3 бяхме, ако се откажеш оставаме 2, така че съвсем няма да стане явно... Sad

Тъпото е, че вероятно ще се появят и други, но нещата се изчерпват ужасно бързо и може да ги няма..
Ако искаш прати ми линкове и пиши при колко минимум мами се включваш, т.е. колко максимум за доставка би дала.. Така че ако се появят и други да не губя време..

# 638
Ето един код enfant5 - намаление 5 евро и безплатна доставка ( в случая 18 - 3,50 = 14,50 евро доставка) при поръчка над 50 евро.

Сега го тествах. Simple Smile) При поръчка над 60 евро, доставката за БГ става 11 евро. Simple Smile) 18-3,50 (при поръчка над 60 евро)- 3,50 (от кода)=11 евро.

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 14:49 от sage

# 639
  • Пловдив
Ако се съберем повече хора, ще се включа, макар че повечето от харесаните от мен неща са изчерпани.Жалко, защото уговорката ни на лични с Mama_Na_Andrea беше да се преброим в четвъртък, но явно не сме от одобрените newsm78 alex_shu би ли ми писала на лични колко мами сме се събрали за обща, за да преценя дали мога да си позволя доставката.Предварително благодаря! Peace

# 640
  • София
Ако се съберем повече хора, ще се включа, макар че повечето от харесаните от мен неща са изчерпани.Жалко, защото уговорката ни на лични с Mama_Na_Andrea беше да се преброим в четвъртък, но явно не сме от одобрените newsm78 alex_shu би ли ми писала на лични колко мами сме се събрали за обща, за да преценя дали мога да си позволя доставката.Предварително благодаря! Peace
Аз си поръчах през Мама_на_Андреа.Тя вчера следобед пусна поръчката.Просто нещата много бързо се изчерпват и няма как да се изчакваме всички.Не се сърдете момичета.И ние платихме висока доставка, защото просто трябваше да се побърза.И въпреки това пак едно от нещата ,които бях пуснала вече не е налично. Sad

# 641
Извинявам се на всички,които не успяха да поръчат,но просто само две мами ми бяха пратили линкове и с тях пуснах,за да успеем да си вземем всичко,което харесахме.Да наистина над 50 евро доставката става 14.50 и ние трите платихме по 5 евро,което не е малко.Успешни покупки. Hug

# 642
  • Düsseldorf
Момичета, пускам я, че на една мама вече 2 неща й се изчерпаха...
daskal77 какво стана, не се обади, не те чакам, засъжаление ....

Успях, пуснах я!

Ще сметна сумите и ще пиша на лични с моя номер на сметка, когато успея, че ще се храним с бебо... Може и утре да го направя, и без това е събота, така че в понеделник ще ги превеждате....

Лека вечер, дано са хубави нещата, които си поръчахме!

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 20:36 от alex_shu

# 643
  • Пловдив
Няма проблеми, момичета.Ще чакам отзиви за придобивките, когато пристигнат! Peace

# 644
Видяхте ли момичета в сайта има - 70 % пуснати дрешки.

Общи условия

Активация на акаунт