www.t-a-o.com - Момичета, ето още един страхотен френски сайт за детски дрешки

• 58 118
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
Аз за съжаление няма да участвам в тази поръчка,до следващият път!

# 166
Пробвайте кода mode, при поръчка над 50 евро дава отстъпка.

ауууу, страша си  Hug
момичета, минават и двата кода, отстъпката на цялата сума е 8,50, минава и кода за намаление от доставката, сумата от 8,5 предлагам да си я разделим по равно, както си делим поравно и доставката

# 167
  • София
A какъв е кода за намаление на доставката? Преди имаше gratuit, aма сега не ми действа. Вчера пробвах и ми изписа, че не е действителен вече. newsm78

# 168
# 169
# 170
  • Варна
За Варна някой ще дава ли поръчка

# 171

Засега само аз май съм кандидатка за Варна Peace

# 172
  • варненка от София

Засега само аз май съм кандидатка за Варна Peace
И аз и за това се присъединявам към поръчката на маграт чеснова

# 173
  • Пловдив
А дали може да се плаща с виртуална карта на ДСК ? Някой пробвал ли е с какви карти става?

# 174

Цитат
Cher(e) Stirianova

Toute l'équipe de Tape à l'oeil vous remercie pour votre commande N° 31019374.
Votre paiement d'un montant de 173,61 euros s'est déroulé correctement.

Voici les références de cette transaction : Date de transaction : 04/11/2008 08:56:38
Référence de la transaction : 374274
Montant de la transaction : 173,61 €
Autorisation : 121313

Поръчката е потвърдена, остава да чакаме. Да се надяваме, че ще пристигнат бързо нещата.
Пловдивските мами- в края на месеца ще съм във Пловдив на преглед, до тогава се надявам, че ще са пристигнали и мога да ги донеса, а не да пращам по пощата. Но има време до тогава- като дойдат ще се разбираме.
  Peace

# 175
Супер, благодаря много и ще чакаме да се видим! Hug  bouquet

# 176
# 177
Аз да се похваля моята поръчка-комбинирана с две момичета е вече тук ,вчера дойде.На 10 .10 обработена,на 12.10 пусната на 29.10 в Добрич и от там пътува още няколко дни до мен  Grinning Всичко е налице,хубави са нещата аз не за първи път поръчвам и на сина ми обувки тоя път..За големи деца има добри неща също..Обаче бавничко идват така,че не се надявайте за бързина  Grinning

Който е за Варна да казва навита съм за още една поръчка,че си харесах от намаленията шапка,шал и колан на щерката..

Росица,Ваня 84 и марулка ако искате за Варна ставаме 4!

Последна редакция: вт, 04 ное 2008, 13:29 от mimozata

# 178
  • варненка от София
Аз да се похваля моята поръчка-комбинирана с две момичета е вече тук ,вчера дойде.На 10 .10 обработена,на 12.10 пусната на 29.10 в Добрич и от там пътува още няколко дни до мен  Grinning Всичко е налице,хубави са нещата аз не за първи път поръчвам и на сина ми обувки тоя път..За големи деца има добри неща също..Обаче бавничко идват така,че не се надявайте за бързина  Grinning

Който е за Варна да казва навита съм за още една поръчка,че си харесах от намаленията шапка,шал и колан на щерката..

Росица,Ваня 84 и марулка ако искате за Варна ставаме 4!

Аз по принцип ще пускам поръчка с маграт чеснова, но още не съм й пуснала парчки, защото бавят заплатата на мъж ми. Ако до утре не успея да пусна пари, значи ще отпадна от нената група и съм навита да се комбинираме с вас. Не се отказвам от поръчка, до края на седмицата 100% ще има заплатка, но за сега я бавят, а на мен огън ми гори, че много искам да заръчам.

Тъй, че ако утре не успея да преведа пари на маграт чеснова съм готова да се комбинираме на варненска почва, така за мен е още по-добре.

# 179
При мен всички майчета се бавят  Thinking, само от едно момиче има превод, може би на всички се бавят паричките, че майчинство още няма  ooooh!. Може направо да обединим 2 поръчки. То няма значение дали от Варна или от Кюстендил ще се препращат после. Ако mimozata иска да я оформи, аз нямам нищо против. Идеята е да сме оне 4 - 5 на куп за да се намали шипинга  Peace Ако аз я оформям и има няколко момичета от 1 град, мога да им пратя с куриер нещата заедно.

Общи условия

Активация на акаунт