Любими стари, детски/недетски сериали

• 102 218
  • 248
  •   1
Отговори
# 135
  • край голямата локва
Обожавах Макс и Мориц. hahaha

Сега в Мастерса са пуснали сериите на Ласи с бг аудио и на малката много и харесват.

# 136
  • в Tara
Моят любим филм е "Синьо лято".Когато го пуснаха за първи път бях на годините на героите.Колко рев съм изревала  Cry, да знаете, на предпоследната 18-та серия , когато Ча(е)нкете умира, и онази песен "Algo se muere en el alma".
чанкете
Algo se muere en el alma как си го спомняш Wink най, най-любим детски филм!
а имаше едно филмче по лека нощ, зъбчо и ушко ли беше newsm78и него много го гледах Blush

# 137
Много харесвах "Трите мечета " и "Зайчето Питър", също и игралните "Фабиен от долината на Дрома", "Синовете и дъщерите на Якоб стъкларя", "Наследството на Елизавета"
Тъкмо щях да питам някои помни ли "Зайчето Питър " Много яко филмче беше някои ако  го намери моля да пише  Praynig Hug
ние имаме книжката,като намеря филма и за него ще пусна Peace
http://thefirsthorseman.net/rabbit/

# 138
Аз когато бях в началните класове някъде,около 1995 година,даваха един много хубав детски сериал - ВЪРТЕЛЕЖКА,за едни дечица.Много го харесвахме всички в училище и си играехме на него.
Също харесвах много:
Капитан Планета;
Смърфовете;
Всички филмчета и сериалчета на Дисни,които все още са на мода;
Плодчетата;
Костенурките Нинджа-и те са модерни още;
Грижовните мечета;
И аз много си падах по Бенджи,Закс и Звездния принц,гледах,че сте се сетили за него.
Стъпка по стъпка и разбира се никога не остаряващия Алф.

# 139
# 140
А Банани с пижами дали го има някъде? Grinning

# 141
Много харесвах "Трите мечета " и "Зайчето Питър", също и игралните "Фабиен от долината на Дрома", "Синовете и дъщерите на Якоб стъкларя", "Наследството на Елизавета"
Тъкмо щях да питам някои помни ли "Зайчето Питър " Много яко филмче беше някои ако  го намери моля да пише  Praynig Hug
ние имаме книжката,като намеря филма и за него ще пусна Peace
http://thefirsthorseman.net/rabbit/
Ще ти бъда много благодарна  Hug

# 142
  • при най-добрия мъж...
Много мило ми стана като прочетох темата.Повечето сериали сме ги гледали с брат ми.
Сетих се още за анимационния "Мариан Първата",за "Мишел Вайан"- автомобилен състезател,за животинчетата Рана и Сибип и за енота Сирил Риктюс.Обаче съм забравила имената на сериалчетата.
А,и хитовия "Хлорофил"-гнилост и зараза Laughing

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 09:25 от Indira

# 143
А Банани с пижами дали го има някъде? Grinning

В замунда проверявала ли си? Мисля, че там го бях засякла.

# 144

Това е един от любимите ми детски сериали.  Най-накрая го намерих. newsm44

# 145
И кой е той ???

# 146
Този последния не съм го гледала, а като малка следях всички детски. Интересен ли е този?

# 147
Испански сериал, разказващ за една група деца от началното училище  "Primaria Mundial". Училището се превръща в техен втори дом, след като идва новата им учителка Химена, която ще присъства в техните приключения и ще споделя техните проблеми.

# 148
Испански сериал, разказващ за една група деца от началното училище  "Primaria Mundial". Училището се превръща в техен втори дом, след като идва новата им учителка Химена, която ще присъства в техните приключения и ще споделя техните проблеми.

Звучи ми доста интересно

# 149
  • 221B Baker Street
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт