Идват есенните дни, Търново в злато ще се премени

• 16 160
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
От къде да купя обувки за прохождане на моето дете? Таткото утре ще има малко време, искам да ни закара до някой магазин, да ги купя и да  ни докара обратно.

GEOX Peace

Сисе, там има ли за прохождане специални обувки? Че и при нас е на дневен ред. Thinking Харесах  на Симоната от GEOX страхотийски боти, ама велуренки едни, деда знам...една локва и ще е мокра.... newsm78

# 151
  • Велико Търново
Ditta,с GEOX няма понятие мокри крака NaughtyБожа освен GEOX и ADIDAS краката и друго не са виждали,а аз втора зима карам с ботуши от там за 400лв.и вероятно ще карам още 3,защото сеньора Чемширов ми каза петилетка да изкарам Mr. GreenКогато си купувах ботушите ми казаха,че ако ми пропуснат да отида да ги върна или да си избера друг модел.Е....ти рекламата,ама хубавото си е хубаво Peace

# 152
Леле, ами ние на село какво да правим....?!Дайте малко инфо...като цени....и двечките имаме нужда от обувки-Християна от такива за прохождане /аз докато се тутна, то детето вече няколко дни прави по няколко крачки само/, аз-от малко  "по-сватбарски", обаче имам лимит. Малко ми дойде в повече-сватба, прохождащо бебе, ученик...във вторник съм кръстница...
 Сега видях-ботуши за 400лв няма да имам, поне докато не се изпожени родата Joy.

# 153
  • Велико Търново
Господжо TIHA VODA,молим да си имаме уважението и вие да четете внимателно NaughtyХубаво сте прочела 400 лв,но прочетохте ли колко години ще ги нося Mr. Green
Честити ходещи крачета на Християнка!Само напред и нагоре да я водят Hug
За нея нагласете около 100/120 лв. поне такива бяха цените миналата година.

чакам да ми се обадиш

# 154
Ditta,с GEOX няма понятие мокри крака NaughtyБожа освен GEOX и ADIDAS краката и друго не са виждали,а аз втора зима карам с ботуши от там за 400лв.и вероятно ще карам още 3,защото сеньора Чемширов ми каза петилетка да изкарам Mr. GreenКогато си купувах ботушите ми казаха,че ако ми пропуснат да отида да ги върна или да си избера друг модел.Е....ти рекламата,ама хубавото си е хубаво Peace

Ахаа, супер! ТИХА ВОДА, сега има намаление и въпросните обувки за Симона са 60 лв. Пък 400лв за 3 години е наистина много добре. Аз всяка зима по 120 минимум се ръся... ooooh!

# 155
  • Велико Търново
Дес,и ти мило не четеш-5 години ще ги нося Mr. Green
За летните ми обувки на REPLEY ми е даден срок от 3 лета Crazy

# 156

Joy Joy Joy

# 157
да не би да има някаква разпродажба в GEOX ,че аз отдавна искам да снабдя димо с такива

# 158

Е няма да те ожалваме сега...Със здраве да си ги носиш-може пък петата година да дадат някое маааалко дефектче...и да започнеш летоброенето наново Mr. Green
Честит първи учебен ден на всички ученици и учители-успешна учебна година!
След тези цифри за обувки,siska79, не знам дали точно за шопинга ще ти се обадя, наистина съм малко в "дупка" Confused, но за другото -остава, пък и за кафенце ще се намери някой скатан лев.

# 159
И аз купих на моя син GEOX,сториха ми се подходящи за прохождане,подметката е супер направо,обаче той нали по-обича да пълзи,до сега 1 път му ги обух и баща му го пусна да пълзи по един асфалт и ги обели отгоре.Но предполагам колкото и качествена да е една обувка няма начин при влачене да не се обели.Имаше по едно време намаление на старата колекция,мисля,че към 50 лева ми излязоха,но определено ще купувам и други,че това са маратонки и за зимата не са подходящи .
Адидас не ми се струват подходящи за прохождане,малко им е твърда подметката,поне на тези,които бях купила пролетта.
К и К сигурно също стават,но дизайна им не ми допада нещо.

Сисе ти чудни сделки сключваш Mr. Green

# 160
Geox са хубава марка, но не знам защо в Бг дори и при разпродажба обувките са по-скъпи в сравнение с други държави. Моят мъж видя обувки от "новата " колекция, които той има от преди около 2 години.. Thinking
Детските обувки на Пума са също много качествени, но не знам къде се предлагат в Търново  newsm78 В Сф имаше много сладурски за прохождане. А иначе моят син си проходи с най-обикновени буйки на КК  Grinning

# 161
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Момичета, нуждая се от вашата помощ! Споделета къде според вас бих могла да намеря анцуг или спортно долнище за 2 годишно дете? Нямам кой знае какви претенции /продавачките не мислят така  Mr. Green/ - да не е розов, да не пише Барби, да няма пайети по него, да не е от полиестер. Обиколих целия град и само се изнервих с некомпетентни продавачки. С влизането си в магазина казвам какво търся и какво не искам...е, няма такава простотия просто - наизвадиха ми де що има розово в магазините. Едната продавачка /в магазин Радост/, след като изрично казах, че търся памучен комплект, ми извади един изцяло от полиестер и на въпроса ми:"а памучни нямате ли", се изрепчи: "казах ви, че това е най-новото, което сме получили"  Shocked. Ще съм ви благодарна за всякакви предложения  Hug.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 16:09 от pepi111

# 162
pepi111, трудна работа...а пък и ако претендираш да не пише и нещо от сорта на "sexy girl"...Сега глася Християна за ясла-същата работа и в нашето село, ама с повече обикаляне...и веднъж излъгах ,че търся комплект за подарък на момченце Outta Joint...

# 163
pepi111, аз пазарувам от едно магазинче на Пишмана с/у Лъки ленд в един нов блок.Цените са добри и има голямо разнообразие на бг стока Peace

# 164
Пепи в Темпото има Пума и Найк-много са сладурски.Найка е 70 лева някъде,обаче аз нали мъжки дрехи гледам,видях със сигурност,че го има в син цвят,мисля,че имаше комплекти и за момиченца.
В Кенвелото детското  гледа ли?
Много трудно с тези анцузи...аз или от Редута ги поръчвам или мъжа ми ги носи от чужбина,не мога да намеря нищо,което да ми допадне като визия ,особено от Спайдърмен ми призлява.а и анцунзите са едни от най-ползваните дрехи.Трябва да са качествени.

Общи условия

Активация на акаунт