Идват есенните дни, Търново в злато ще се премени

• 16 158
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
Е , днес сте много жестоки към мен-ботушки за 400лв, обувки за прохождане за 50лв, анцузи за 70лв... ooooh!, скапвам се от цени вече, а си мислех, че скъпите дънки на сина ми миналата седмица скоро няма да забравя като инвестиция...Шегичка, може пък и да ми се отвори оборот тази седмица Peace.

# 166
Май колкото повече порастват децата, толкова повече започват да се предлагат дрехи само в синьо и розово. Имам чувството, че синът ми има само еднакви дрехи. Аз ходих скоро за пръв път в Лъкиленд и бях решила на всяка цена да му купя нещо. По едно време направо ми се прииска да му взема нещо розово. Накрая взех син анцуг, какво да правя. Струваше 25лв., видя ми се долу-горе нормално, но повечето неща ми се видяха скъпи. За обувки днес няма да ходя, евентуално утре и ще споделя впечатления.

# 167
  • в здрача
pepi111 има едно малко магазинче до пицария Мама Мия /срещу пожарната/, зарежда стоки на Дино. От там по-миналата седмица взех анцунг на малката и дънково комплектче и съм адски доволна. Не знам дали точно за 2 годишно ще станат, защото са малко по-големки, но ако се подгъне... Цената бе 26 лв. В началото на лятото взехме от там тениски и блузки за мъжа ми на същата фирма и останахме очаровани. Има и за момченца и за момиченца.

# 168
  • Велико Търново
.
Адидас не ми се струват подходящи за прохождане,малко им е твърда подметката,поне на тези,които бях купила пролетта.
К и К сигурно също стават,но дизайна им не ми допада нещо.

Сисе ти чудни сделки сключваш Mr. Green

Ками,маратонките ги купих,когато Божа си ходеше стабилно Peace
Цар съм на неизгодните за мен сделки Crazy

Пепи,смятам,че щом търсиш на Вяра анцунг за яслата трябва да е нещо по-евтино от 70 лв Rolling Eyesи затова ще проверя в нашата квартална "Тракия" и ако счета нещо,че става за целта ще снимам и показвам Twisted Evil

TIHA VODA,ще се разберем,ама този път никакви кафета няма да пием Naughty

# 169
Ако ми върви оборота така тези дни, в петък ще ми се иска нещо по-силничко Sick, ама да знаеш, че аз "без едно мога, но с едно-не"... Joy

# 170
  • Велико Търново
От една партия сме Crazy

# 171
Някой друг желаещ? Поне да се подпираме една друга Joy...Кат` няма пари-те това докарва безпаричието Rage, аз като остана без работа /достатъчно/, все на едни такива работи ме избива...Няма, как, ще ме подкрепяте в такива трудни моменти Crazy

# 172

Здравейте мамчета!
Търся си столче за кола, което да има полулегнало-полуседнало положение, да се монтира в колата по посока на движението, нещо като това http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2207.
Мога да отделя около 50-60 лв.Ако някой предлага нещо такова пишете ми на ЛС.
След няколко неуспешни седмици ровене из какви ли не продавалници, реших да пиша до градовете които са ми най-удобни.
Благодаря ви за отделеното време и много  Hug Heart Eyes за вас и бебчовците

# 173
ralid, а защо не си поръчаш направо ново оттам newsm78? Готова си да дадеш 50-60 лв. за втора употреба и  разликата е 30 лв. Нещо не разбирам, извинявай.

# 174
polin_a с доставката ще ми излезе близо 100лв. по магазините вървят между 90-115 лв.

# 175
ralid, извинявай, всеки си преценява. Дано някой ти помогне да намериш, каквото търсиш Peace.

# 176
Ехооо, здравейте! Да почерпя за кръщелника си, от днес ми е вече християнче. Малко късно-на 36 години е, ама поне на кръстница нацели...

# 177
TIHA VODA, да ти е жив и здрав кръщелника!   bouquet

# 178
  • Велико Търново
А снимка на въпросния кръщелник може ли?
Да е жив и здрав и да му е доста време к......в Mr. Green
Пък за кръстница съм сигурна,че е нацелил правилната Mr. Green

# 179

Това е от един купон-веселяк ми е  Joy

Общи условия

Активация на акаунт