Идват есенните дни, Търново в злато ще се премени

• 16 153
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
момичета,помагайте-закъсахме го с бабите:много им се помагаше навремето,ама като дойде време да дойдат и да погледат детето,всеки почна да се дърпа Crossing Arms
моля ви,препоръчайте ми бавачка,която да се съгласи 3 дни в седмицата да гледа Лили за 3-4 часа през деня и така до апрл,когато ще я пусна на ясла.предпочитам жена с опит,която,обаче да не е много възрастна.
моля ви,помагайте!бързо Peace

# 181
Знам как е...и аз съм с бавачка за  бебето...За съжаление живея в Г.О. и не мога да ти помогна. Само искам да те подкрепя Hug, дано бързичко намериш подходящата.

# 182
  • Велико Търново
Сега със сигурност казвам,че е случил на кръстница HugЛичи му,че е купонджия Mr. Green

Деси,според мен зор работа,освен,ако не си навита на някое момиче студентка/те също имат опит/.Аз,баба категорично няма да взема Peace

# 183
Нашата бавачка беше възрастна жена и бях безкрайно доволна от нея. Любовта към децата не познава възраст  Laughing
Деси, ако желаеш ще я питам дали би се съгласила да гледа друго дете.

# 184
Честит Имен ден на всички именници!Нека името ви се споменава с добри чувства!

# 185
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!!!
       ВЯРКА, СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ ЗА ТЕБ  Hug Hug!!!

# 186
Честит Имен ден на всички, които носят красивите имена: София, Вяра, Надежда и Любов!!!!!

# 187
Вяра,честит имен ден!  bouquet  bouquet  bouquet

# 188
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честит имен ден на всички, празнуващи днес!

Благодаря на всички ви за споделеното инфо относно възможностите да купя анцуг за Вяра!

TIHA VODA, да ти е жив и здрав кръщелника!
Днес ходилх в МОЛ-а да поразгледам за обувки. Не знам reme дали е успяла да купи обувки за прохождане на мъничето си, но ако бях аз определено нямаше да успея. Липсва какъвто и да било избор, да не говорим, че все още продават почти само сандалки. А това , че половината МОЛ го няма, оставям без коментар.

И така иа така съм се включила днес, нека ви почерпя за имения ден на малката си къдрюшка:

# 189
Благодаря за поздравите!
 cheers cook beer

# 190
Благодаря за поздравите!
 cheers cook beer

# 191
  • пяната на дните
Честит празник на малката и на голямата Вяра!,
Мноого усмивки и весели дни с любимите хора!

Pepi1111, Вяра свиква ли, какво разказва за яслата?

# 192
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Verte, Вяра тъкмо посвикна с яслата и се разболя. Цялата къща ни хвана лятната вирусна инфекция с повръщането и сега е найн ред. не знам кой кого зарази...от понеделник си я гледам вкъщи. Поне до петък няма да е на ясла. Иначе знае имената на двете лелки - Колева и Георгиева, казва какво са яли, колко много играчки имало и така.

# 193
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 Hug На всички празнуващи пожелавам Мъдростта,Вярата,Надеждата и Любовта да са техни постоянни спътници  bouquet
Честито и на кръстницата  Flutter леле какъв атрактивен кръщелник си имаш....да ти е жив и здрав  Heart Eyes
Момичета погледнете  Sick http://media.snimka.bg/0715/007686109-big.jpg  и  http://www.g-oryahovica.org/view/event/116.html   който може да помогне,ако може и колкото може, детенцето е от с.Правда
.........как вървят нещата с книжарниците  newsm78

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 22:44 от Дидка

# 194
Честит празник на всички именици и от мен!

Моят син днес става на 9 месеца Grinning

Купих му обувки за прохождане, но от Лъкиленд на КиК. На външен вид не са много хубави, но ми се сториха подходящи. Пък и той основно ще си прохожда бос вкъщи.
Ходихме и  в МОЛ-а. Не можах много да го разгледам, защото на детето му се спеше и мрънкаше, а мъжът ми не знам защо беше решил, че отиваме в МОЛ-а специално да свършим една негова работа и също недоволстваше.

Общи условия

Активация на акаунт