Идват есенните дни, Търново в злато ще се премени

• 16 154
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
Момичета да знаете някъде около МОЛа да има фирма за пране на килими и пътеки, която да взема съответните от вкъщи и като ги изпере да ми ги донесе в къщи?  newsm78 ?

# 196
Момичета да знаете някъде около МОЛа да има фирма за пране на килими и пътеки, която да взема съответните от вкъщи и като ги изпере да ми ги донесе в къщи?  newsm78 ?
Да, фирмата е в двора на детска градина, мисля newsm78като отиваш към Мола от ляво ти се пада дано ме разбра но не съм доволна никак NaughtyНе си личи да е изпран килима

# 197
Побутвам, че изостанахме.

# 198
Zeleno meche, изпревари ме за нула бройки Laughing. Тъкмо търсех по страниците назад къде се загуби темата да я побутна малко.

# 199
Здравейте!  newsm68
Да се похваля - имам син Йордан - 3,850/52 см. Роди се на 14 Септември с цезарово сечение - Кръстовден. Беше определен за 15, но той реши да избърза малко ...  Laughing
Ето го веднага след раждането: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=7755329

# 200
мили момичета,пиша от името на дидка.тя днес е на лекции до 5 часа,ако някой е минал по книжарниците да вземе от акцията нещичко,нека да и се обади и да и ги предаде.....,ако ли не,поне дайте някаква яснота по вапроса.

# 201
yani_cat ,честито!да ти е жив и здрав,да расте здрав и щастлив!!!!!  bouquet

# 202
yani_cat , честито и от мен! Да е жив и здрав и само радост да ти носи!

# 203
Честито и от мен  bouquet

# 204
yani_cat, честито  bouquet! Да ти е живо и здраво детенцето! Много се радвам, че само е избрало датата си. Аз, както виждаш още си чакам. Дано е скоро, че се изчаках вече Wink. Ако може - подробности.

# 205
yani_cat, Честито!!! Бъдете живи и здрави и много щастливи!

# 206
Здравейте, болярски дами!  Wink
Влизам при вас набързо с въпросче - утре потегляме за Търново с децата, искаме да присъстваме на Звук и светлина, бихте ли казали от къде ще се гледа, в колко започва, колко по-рано трябва да сме там... Въобще има ли специално място за наблюдение (спомням си, че преди е имало) или може от различни места да се наблюдава еднакво добре?
Много ви благодаря (предварително).   bouquet

# 207
Анту, по принцип трябва да е тъмно, някъде около 21.30 беше през лятото, сега може и в 21.00ч вече да е. Добре е ако ходите на Царевец, да питате на касата, там ще ви информират подробно. По принцип има специално място с пейки, но и от други места се вижда добре, например от площадката на Катедралния храм гледката е супер и не се блъскаш из навалицата!

# 208
  • някъде там
yani_cat, Честито!!! Бъдете живи и здрави и много щастливи!

# 209
По принцип има специално място с пейки, но и от други места се вижда добре, например от площадката на Катедралния храм гледката е супер и не се блъскаш из навалицата!
newsm10 Много ти благодаря за светкавичния отговор. Мъжът ми чул, че ще почва в 19:30  Thinking, исках да сверя с вас. Ние така или иначе ще пристигнем следобед, ще се ориентираме кога започва. А предложението за мястото беше много ценно, мерси.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт