Мъжът ми е можел да чете на четири, на 5г. е можел на латиница да чете и ми е казвал, че интереса към ученето траял до 7ми клас, после му умръзнало да учи и да е отличника та едвам е избутал гимназията, после се е ориентирал към творческа професия та не му е трябвало нищо друго освен талант...та така, всичко с времето си, догодина в предучилищната, ще започнем. За сега интереса му е насочен към всякакъв вид детски енциклопедии, за планетите, динозаврите, животните,живо се вълнува от човешкото тяло, органи, кръв , сърце и кое за какво служи....
За подаръците писахме писмо до дядо Коледа(доста дълго) , но после се сети, че не е писал до дядо Мраз
, все още не съм решила какво да му взема.То неговите желания се менят ежедневно, всичко каквото се види по ТВто по рекламите и се иска. Изобщо думата-Искам , е най-употребяваната в речника .Нещото на което няма насита са Роботите и трансформерите, как не му умръзват не знам, сега пак ги е написал в писмото....
и така до края на 7 клас, след това инерцията бавно, но сигурно започна да ме напуска. То и мързелът изигра голяма роля в тийнейджърските годни, но все пак
Щото и Митко още е далеееч от сричането, той едва няколко букви знае и то само коя на кой е. Иначе не може да им каже имената. Иначе цифрите знае, обаче дали може да ги пише не знам, защото заради малкия не държим пишещи инструменти вкъщи, че много драска по стените