Отговори
# 195
Хоп-троп ето ме и мен тук LaughingМалееееее каква е тая пустош?Я всички да се явят пред строя!
Днес времето е малко гадничко--вали, валииии-прогизнах вече1Ама аз съм си вкъщи и след малко ще се опъна на диванчето да гледам филмче.От кога си мечтая за мързелив ,дъждовен следобед Embarassed
Ghosn   Hug Hug Hugпрегръщам те силно!Моите съболезнования!
Хайде друг път ще пиша по-дълго, че сега не е момента!

# 196
  • Истанбул
Здравей Лепотице, гледам че народът е духнал нанякъде, където няма интернет newsm78 Таке, че говоря и от тяхно име bowuu Добре дошла в нашия форум,   bouquet който иначе е доста калабалък! Как си с турския? Откъде си? Какво правиш, работиш, учиш... На колко си години, омъжена ли си или си мома Crazy Шегувам се! Е, хайде, разказвай, слушаме, за да те опознаем  bouquet

# 197
Лепотица, поздрави и добре дошла и от мен.  bouquet Мистик вече е задала важните въпроси, така че чуствай се добре и пак ще го каже - абе момичета, навсякъде другаде се срамувайте, ама не и в турската тема.  Whistling

# 198
Гхосн - моите съболезнования за дядо ти ... Praynig Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug Hug Hug

Добре дошла на ЛЕПОТИЦА , хайде по един финджан кайве и на сладка раздумка   Mr. Green...Какво те свързва с Турция  Peace

Тази седмица беше частични срещи с форумки : Снежка и Дениз, Мистик на квадрат  Laughing , Хилинили; Дрзието и адаша по телефона (Дризеви нямат интернет , но ви пращат поздрави и трите  Heart Eyes)...ХАЙДе да видим какво ще донесе идната седмица.... hahaha

Цвете - ей ме бе ...не е пустoш ..., мола ти са ...Вие кога ще образвяте БамБам...Да му напаравим сунет на детето тук, вие идвате- купона от нас  Mr. Green Hug

Ко става за утре - няма среща това ли е по последни данни  newsm78 Whistling

пс: Аз имах гости до сега ...свекеви ..оживях  Joy Mr. Green hahaha:
пс:2 Днес/Тази вечер е Kadir Gcesi - KANDİLİN MÜBAREK OSLUN на всички празнуващи!  Hug

# 199
Ехо,ей ме на хаймана  Grinning,в една друга тема имаше мама с такъв ник ,който страшно ме кефеше...

Ghosn,приеми и моите съболезнования  Sad

адаш,свеки на ифтар ли идва  Wink,брей каква снаха има..пу-пу-пу  Simple Smile

мистик,кога ще ходите с учениците на Дали?

Голяма буря се изви днес тук.  Shocked..преди малко по новините показаха отлетели покриви ,изкоренени огромни дървета,дори едно минаре срутило  се от урагана....има дори и жертви  Sad Но това е природата,от време на време си отмъщава на нас хората за всички поразии ,които постоянно и причиняваме.

Относно срещата утре  newsm78,чесно казано не ми се тръгва.Защото и времето не ще да е особенно приятно,а и сега всички се стягат и пътуват занякъде поради Байряма и не ми се стои в трафика....На тези ,които отидат -весело изкарване...

цвете,как успяваш да гледаш филм?Или малкият е на градина?..Питам ,защото у дома има кино само следобед ,когато Ати спи,или късно вечер ,когато отново си е легнал ,но тогава аз не успявам да изгледам целият филм,защото някъде преди средата му заспивам  Laughing

Иначе,у дома сме почти готови с разстановките-преди време ми щукна ,че трябва да направим някаква промяна в хола...и се започна с разместване на мебели, после и претапицирването им ,та нови осветителни тела... докараха и  изпраните килими днес...утре отивам да поръчам платно за новата картина и след като я завърша и окача,надявам се да приключи промяната на интериора Wink

Лека нощ  Heart Eyes

# 200
Здравейте дружки!
Много отдавна не съм писала, ама пустата работа... Сега и в частната школа се очертава много работа, та не знам как ще го измисля... На моят мъж му предстои операция и това много ме притеснява... Cry

Лепотица, добре дошла и от мен!
БЗ,блазе ви поне че си правите такива срещи... И аз много се радвам, че Гхосн ми дойде на гости! Децата много я харесаха... Който друг желае да се чувства поканен!
Хаксев, после искам снимки от срещата! И да не забравите да ми снимате и невероятната гледка от Пиер Лоти! Ако знаете само как ми се ходи... Завиждам ви благородно, че можете да и се насладите...Иначе моята свеки живее под мен и все още съм цяла, БЗ #Crazy #Crazy #CrazyАма добре, че и мама е наблизо...
Дризе,къде си изгубихте вие тричките? Тези дни изобщо не мога да ви засека на Скайп...
Джорди, как сте и вие? Ходиш ли още на работа? Как е бебо? stork-boy 1stroller  ylinfant
Цве те, ние миналата година бяхме на гости точно след обрязване на детето на наши приятели. И те ни обясниха, че се празнува, все едно като сватба.
Приятен уикенд и много цунки и мунки на всички! Ще чакам новини от сбирката утре!

# 201
  • Истанбул
AMİ to kato gledam nyama da ima snimki zaştoto nyama da ima i sreşta.Zalko a tolkova iskah da se vidim.Leka i spokoyna noşt.Tazi noşt e Kadir gecesi noşta na proşkata ı pozhelaniyata.Kandiliniz mubarek olsun.

# 202
  • Истанбул
Тия дни съм се разписала за всички преди, взети заедно! Crazy
Хаксев, както ти писах на смс-то, за съжаление срещата ще я отложим за по добри времена и снимки ще има!:roll:  bouquet Днес и утре дават доста бурно време. Днес като бях на работа, видях с очите си как хвърчат части от покриви, ламарини и разни найлони и платнища Shocked Беше доста стряскащо, особено като трябваше да изведем учениците навън, за да се качат по сервизите. Най много се усети все пак при нас на Таксим и на Шишли! Леле как страшно беше! А те се смеят Пубертети какво да ги правиш Hug Доста грижи брах, защото точно по това време пък беше полета и на майка ми за Анталия! А то в Йешилкьой почта не се усетила бурята Grinning Ненапразно казват:" На парата, жената и хавата на Истанбул да нямаш вяра!" Joy
Бз, ти си герой!  bouquet Целувки на Шомбито!
То май днес от бурята и връзките бяха малко скапани, даже и нтернета ми работи бавно, бавно #2gunfire Хайде, дружки, до утре!  bouquet

# 203
Момичета бихте ли ми помогнали с рецепта.
Имам около 800 гр шилешко месо.Знам, че в турската/арабската кухня е широко застъпено (шилешко, овнешко, агнешко ).Та молбата ми е да ме насочите с рецепта.
Сега стои мариновано в малко лук, маслини и бяло вино. Благодаря ви предварително.

# 204
Дружки барабушки-тук съм и аз!ЕЕЕЕ много гаднои дъждовно тия дни във варна, ама като ви чета май навсякъде е така.
Bz  Hug Ти си нашия герой-много често си ходите по гостита със свеки. Ние с мойта се виждаме на месеца 1 път и пак ми е много.Чак ти се възхищавам на търпението Peace
Drize  защо са без нет?От бурите ли?
Benmary страхотно се чувствам и аз, когато предприема ремонт или просторазместване на мебелите Peace Да метнеш после по едни снимчици да видим новата обстановака, а и новата ти картина задължително
LEPOTICA   Добре дошла и от мен  bouquetРазкжи ни повече за себе си.Май и ти си оставила Heart Eyesсърцето си в Турция.Кой е щастливеца?

# 205
  • до вятърните мелници
Привет миллет! Hug Hug Hug

И аз се позагубих, но съм извинена - тази седмица бях плътно на бач!

Гхосн, съболезнования за дядо ти! Hug Hug Бог да го прости! Praynig
И успехи в новата работа! thumbsup Да ти върви по вода и да останеш доволна от промяната!!!

Стефи, ти как ги оправяш три работи, къща, мъж и деца едновременно, бе? Майка - героиня си направо!!! Желая ти много сили и успешна операция на съпруга ти! Той е силен мъж, ще се справи бързо с проблема!!! Hug

Lepotica, добре дошла!  bouquet  Моля те да не се притесняваш, а да взимаш участие и ти, че да стане още по-цветна темичката ни! Между другото незнам защо, но първо прочетох ник-а ти като "Леротика"  Blush Кажи как се произнася с К или с Ц и какво значи..

Елица, аз не съм по готвенето въобще, а и не обичам агнешко, но можеш да провериш в готварския форум. там има една тема Турска кухня или Рецепти от Турската кухня, може в нея да откриеш нещо подходящо. 

Мистик, незнаех че преподаваш на пубери. Аз също с такива се занимавам, макар и някои да са на по 20 и кусур години, още не са излезли от пубертета. Да те питам за съвет за в бъдеще, как процедираш с установяването на авторитет? Аз миналата година се опитах да им покажа че ще се държа с тях като с големи хора и очаквам така да реагират, обаче имам чувството че не бях достатъчно стриктна в налагането на правилата и в крайна сметка ме обичаха и уважаваха, обаче пак до някъде си правеха каквото си искат ...

Хаксев, съжалявам че срещата пропадна, но наистина времето, а и датата не предразполагат много.... Пък и аз с тоз шкембак, вече не ми се пътува по градския транспорт нагоре-надолу, че ме хващат контракциите Whistling

БЗ, много хойкаш бе жена!  Hug Кога ще наминеш и по азиатско, та да се видим? И защо Дризеви нямат интернет? Кой им го изяде, бързо да си признава! Да не е заради бурята? Ако се чуете, много здраве и  lovekiss от мен!

Бенмари, като приключите съвсем, и особено с картината, моля те пусни малко нагледен материал в албума, та да се полюбуваме и ние Blush ! Как е Ати, готов ли е с всичко за градината вече? Сигурно му е напрегнато сега като знае че съвсем скоро предстои, нали след празниците ще тръгва?  Hug

Поздрави на всички останали момичета, вече сме доста, а аз съм много бременна и мозъкът ми е така размекнат, че не помня дълго smile3538 затова не се обиждайте, не е умишлено или лично Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

При нас какво ново.... Вчера най-накрай дойдоха и изциклиха и лакираха паркета   261uu Съответно, наложи се да преспим у свеки, че у нас не се дишаше  ooooh! Но важното е, че краят му се вижда на пустото наводнение и щетите от него. Днес сменят шкафовете под мивката в кухнята, а в понеделник ще боядисат в хола и сме готови smile3535 !!!

А, също вчера бяхме на контролен и док каза че бебчо много дръпнал и може и да не дочака Ноември месец baby_neutral Така че може да имаме две Октомврийчета  Laughing Освен това едва ли не ме "закле" да не спирам да пия Магнезия, че да не родя преждевременно newsm78 Каза че не се натрупвал уж в организма, но мен малко ме е страх заради него пък да не взема да пренося, та се чудя кога да го спирам newsm78

След байрама спирам работа, че ми писна колегите да се мъчат да се правят на интересни - "Ма то май тука ще се роди, а?!", пък и е голяма скука там, особено като не ми дават да преподавам....

А, още нещо, решихме да раждам в Зейнеб Кямил, незнам да ли я знаете тази болница, в Юскюдар, понеже там режели само в краен случай, а освен това е евтино. Е, още не сме ходили, така че не е 100% сигурно, но за сега сме се спрели на нея. Имало и ВИП стаи като в болниците у нас, освен това нашата докторка познавала шефа и повечето лекари там, и обеща да съдейства ....

Леле какъв ферман изпрасках само!!! На прочелите го, шапка свалям!!! Joy

Iyi Bayramlar, на празнуващите

А на всички, много поздрави и до нови срещи, виртуални и на яве Hug Hug Hug

# 206
steffy Hug , мила, каква операция предстои намъжа ти? Стискам палци всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig
Джорди аз пиех магнезий през цялата бременност имакари да бях с планирано секцио ме накарайа да го спра в началото на деветия месец.Ама аз нали съм си недипломиран доктор Laughingпродължих да го пия до средата някъде на деветия месец, от страх да не родя по-рано.И аз знам ,че не се натрупва в организма.Добре си решила да спреш работа PeaceПочивай и се излежавай сега, че като се роди малкото съкровище няма почивка!

# 207
  • Истанбул
Здравейте сладурки, newsm51
в този мрачен и дъждовен следобед или се спи smile3507 или се пише по форуми  atwork А вие какво правите, по кои други форуми гостувате? Обикалям из новинарските сайтове и се натъкнах на една (а може би две?) тъжна новина: вчера починал известният американски актьор Paul Newman,  love001 един от редките, които харесвах, заедно с Робърт Редфорд, особено играта им! Ама вече беше доста възрастен, разбира се!

http://news.ibox.bg/news/id_370153165

А ето една друга из турските сайтове:

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/10000072.asp?gid=229&sz=40616
http://news.ibox.bg/news/id_283361567

интересно и малко тъжно. Помните ли я? Ех, какви легенди се разказваха за нея тогава!

Джорди, с пуберите се разбираме твърде добре, но непременно трябва да очертаеш границите на приятелството и уважението, защото те твърде лесно я прекрачват, поради невнимание или незнание Grinning Ако установиш твърда граница, и те, и ти се чувствате твърде комфортно. Ако ще ти е от полза, ти препоръчвам винаги да ги изслушваш, да им помагаш, даже леко да им подсказваш (ама леко,че те свикват много бързо), да им са усмихваш и да си много, много, ама наистина много компетентна по предмета си! Тогава умират от кеф и гордост, че имат толкова компетентна, умна,  разбираща от работата си преподавателка, на всичкото отгоре и готина! Laughing  Тогава прощават и строгостта, педантността, дисциплинираността и взискателността ти! Можеш да правиш с тях каквото искаш. Даже могат да изнасят урока вместо теб, а ти само да направляваш bowuu Няма да крия, че аз точно това правя и сме много добре! Особено по История на изкуството... А, още нещо много важно! Не разказвай нищо много лично за себе си, а само несъществени неща, дреболии, че клюките тръгват много бързо! Ти в кой университет беше, сигурно имам там ученици, ще те препоръчам Crazy bowuu
Нека денят ви, ако не слънчев, то поне да е романтичен и топъл!

Последна редакция: сб, 27 сеп 2008, 18:33 от mistik

# 208
  • Истанбул
Mistik spomnyaş li si ujilvaneto. E NEMA takıv velik film.

# 209
Много ви благодаря за топлото посрещане! Hug
Сърчицето ми е в Турция-да.Разгадахте ме. EmbarassedЖивея във Варна.На 25 години съм.Като ви чета и се чувствам щастлива,защото много ми харесва Турция,но не знам мога ли да живея там.Всъщност при мен проблема е съвсем друг.Родителите ми са расисти и ако само разберат за голямата ми любов ще стане война.А с приятеля ми сме заедно повече от три години,ако въобще може да се нарече "заедно",защото се виждаме максимум 2 пъти годишно. SadИсторията ми е доста дълга,но не искам да ви отегчавам.Не знам какво друго да разкажа за себе си.Работя в един офис.Ежедневието ми е скучно.Единствено вие ми го разнообразявате,за което много ви благодаря.
Стана нещо много тъжно май.
ЛЕПОТИЦА се чете-на сръпски е-означава красавица.Не че се смятам за такава Embarassed
Чакам с нетърпение да ми отговорите.Между другото виждала съм само Бенмари и Ати на снимка,а бих искала да видя всички ви. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт