Отговори
# 180
Такаа... да видим сега дали съм разбрала правилно или дали мога да смятам-значи Байрама тази година е на 30 септември,така ли?  HugБлагодаря ви pina i bz за разяснението  Hug  bouquet За щастие ние  сме избрали без да искаме нормален период з апочивка в Турция-на 4 октомври.Сега се сещам, че миналия септември , когато бяхме в Кемер хванахме началото на постенето и ми беше много гадно,тъй като момчето на бара (българче,т.е.  турче, оффф обърквам се  как да ги определям турските българи newsm78) нито ядеше , нито пиеше, а повечето туристи гълтаха студени бирички и безалкохолни.а то горкото  Shocked

# 181
  • Истанбул
Цвете, най-добре е да ги наричаш турци от България, в най-лошия случай български турци! Simple Smile

# 182
  • Истанбул
Добро утро мили момичета,БЗразбира се ,че ще има среща ама идвайте по=ранко.Да направим нещо като бранч,аз обичам да пия сутрешното си кафе в компания Heart Eyes Mr. GreenПосле лаф и так дале.Доведете и чадата хора HugСелин да си види адаша нали Дризе.Мили мами след Байрама трябва да посетим изложбата на Салвадор Дали за да не кутсат и културните мероприятия но там корифеи са Мистик и Бенмари.Ох как ще дойде събота newsm78Приятен ден на всички .Тселувки и айде ЧАО Hug Hug Hug

# 183
bz, кулите Петронас, да в Куала Ломпур са! Ах, как искам да ги видя, ах....
Иначе той Истанбул е ясен, той си ми е фаворитът, най- любимият ми град!  Hug Да видим кога ще го видя пак, че не знам... Ще ми се да е или през октомври или през април - май. Аз гоня сезони, гледки, атмосфера...  ooooh! Laughing
Със сигурност следващото ми посещение няма да е с организирана група и мисля да продължи поне 4-5 дни.
Да се похваля, че съм вече с преинсталиран компютър и нета тече с доста прилични темпове. За огромно мое съжаление, промяна с Мултиплай не настъпи, не ме харесва този сайт и това си е! Каква може да е причината?  Thinking  Толкова хора слагат интересни снимки там, аз като го видя и лошо ми става... Отваря ми се веднъж на 10 дена  Confused

# 184
  • близо под тепетата
МАЛИИИИИИ !   Ква е тая тишина все едно бомба е паднала!?  smile3556 Sly  Ужас направо!

А аз даже и рожден ден съм пропуснала! ooooh!
На едни огромни патерици ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,PRINCESS! Нека всичко,което си пожелаеш,да се сбъдва!Много здраве,щастие и още повече любов! Hug  hbday

Ние от 29ти почваме с университета.Прецакани,както винаги Sad Тая година съм решила да съм още по-примерна и да си чета книгите навреме Simple Smile Дано следващото лято да съм си free от изпити!И вече карам 3ти успешен ден на диетата на японките и има резултати newsm44
Как е при вас времето?Като гледах,че дават слънчице...така ви завиждам Simple Smile

Да се похваля,че майка се гласи да идва в Истанбул около Коледа,така че иска-не иска,ще се запознае с Али  Joy Grinning Grinning Simple Smile най-после!

Дели ,ти да не би да се беше скарала с вашите,заради момчето?  Shocked радвам се,че сега сте ок! Никак не е приятно да си в такива отношения с тях.Все пак те си остават най-близките ти хора!

Дризе ,никъде не видях в "Рецепти от турската кухня" такава за шекерпааре  Thinking Това ми е любимото сладко!Направо убивам за него Simple Smile Особено на татлъ тумбак(или нещо подобно) и коска! Пробвах веднъж от готовите,само със сироп ги залях,но не са като купешките!  eat
А Бериа мърда ли много?Какво е усещането да имаш бебе в корема? newsm78 някак си ми е много странно Simple Smile

какво стана?Мина ли ви срещата у Хаксев или още обсъждате подробности? Simple Smile После да качите снимки от Пиер Лоти Simple Smile

Бенмари , вече не е ли късно?не мислиш ли,че Ати ще го боли?или се слага някаква упойка? newsm78 само като си представя и мен ме заболява! Sad

Джорди ,аз преди месец-два като звънях да питам за визите и т.н. ми даваше само заето или 1 път свободно и после се разпадне връзката.И на един друг,но там беше охраната Laughing  Дано никога не ми се налага да ги посещавам,иначе колкото съм им насъбрала от последния път! smile3516 на теб защо ти трябва виза?

Цвете , и аз да допълня малко за Рамазана.Нали съм вече малко навътре с нещата Wink  има нещо като условие-ако не можеш да постиш,било поради болест,нежелание или нещо друго,трябва да дадеш пари на бедните(мисля,че беше 1/40 от това което имаш-ако в банката имаш 10 000 лири,даваш 1/40).Да ме поправи някой,ако греша.... И по време на Байряма,се обикалят всички роднини Simple Smile
Бз е права-не трябва да се ядосваш,да се караш или да викаш на някого.Даже зъбите не можеш да си измиеш и дъвка да дъвчеш,и хапчета да пиеш(дори да ти е предписано) Simple Smile Много трудно ми се струва на мен.Бз,кога се пада Курбан Байряма тази година? 40 дни след сегашния Байрям или колко бяха?  newsm78

Момичета,възможно ли е едно бебе да е толкова малко?  Shocked Shocked Shocked http://img508.imageshack.us/img508/4782/195304978small1hh5mr7.jpg

Пина ,има ли вероятност да не можеш да се логнеш в мултиплея,понеже някой друг го разглежда в този момент?  newsm78 На мен не ми се отвори само веднъж...

Като имам достатъчно време и аз ще се увековеча с албум в сайта ви  Laughing Wink

Старая се да не пиша много,щото не искам да бия рекорда на Бз  Laughing

Засега ариведерчи мами и не-мами  Heart Eyes  Hug  bouquet

(много ми хареса снимката,не че нещо друго Simple Smile

# 185
Магито - тая снимка с бебето е фотомонаж. Ако има толкова малко бебе, родено живо и здраво, то няма да е в ръцете на тоя или оня, а в кувьоз, защото е в силно рисково състояние. Миналата година снимах племенницата ми на няколко часа в ръцете на баща си - а той е наистина едър мъж, и пропорцията е такава:

За обрязването - не съм се интересувала сериозно по въпроса, защото според православната традиция това не се налага, а не сме имали медицински показания да го прилагаме на сина ни, но преди време случайно ми попадна инфо, че в Щатите имало сериозен отлив от обрязването на новородени. Причината за това били някаква нови изследвания, че медицинските ползи от това не били така големи, както се смятало до скоро. За моя още по-голяма изненада, има проучвания, че обрязването при мъжете води до по-малък риск от рак на маточната шийка при партньорките им. А аз, като човек преживял една такава карцинома (за щастие ин ситу) и то сравнително скоро, именно заради това съм силно раздвоена в становището си за обрязването. но пък моят син е вече на 13 и ако се стигне до там, то ще е по негово желание, а не по наше с баща му. Инак не виждам как ние можем да го принудим - той е вече едър колкото мен  Grinning

И с извинения за закъснението: ЧРД на Дезърт Принсес. С пожелания за много, много любов и  красота в живота ти   bouquet

# 186
sladka hapka направо ме изуми  Rolling EyesПусни линк да прочетем за връзката между рака на шийката на матката и обрязването, че ме заинтригува PraynigА аз да споделя-на Краси май ще му се наложи да приеме обрязването на сина си като нещо нормално и не-свързано с религиозни причини. Мисля , че по медицински причини ще се наложи да прибегнем до това. CryТо всъщност може и само да цепнат ципичката ,но аз ще питам може ли ако е с упойка направо да го обрежат.Все пак ми се иска и Краси да е напълно сигурен в решението си и затова изчаквам още.

# 187
Цвете, пусни търсачката на circumcision + HIV и ще ти излязат доста съвпадения. Прегледах набързо това: http://www.medscape.com/viewarticle/431445 , но като гледам, не е обяснен механизма, а само в % са дали резултатите от проучванията.

В този ред на мисли, както сме се заговорили за медицински работи, да ви подсетя за цитонамазките (без бременните, разбира се). Може да е животоспасяващо   bouquet

# 188
Дзак от нас  Simple Smile за съжаление, все когато се наканя да пиша Дениз се събужда или не остава време след изморителния ден. Дано сега ме остави да напиша някой ред.
 Първо честит рожден ден на Дезърт / надявам се да съм извинена за закъснението/ само хубави неща да те спохождат и още веднъж благодаря, че направи тази тема, за да можем да се срещнем и опознаем ние тука от Турция и съфорумничките от България   bouquet
Благодаря на мистик и бз, за вчерашното посещение. Беше ми много приятно да прекарам няколко часа с вас. добре ми се отрази  Simple Smile Бз чакаме следващия път да се запознаем с кака Дилара  Hug
Дризе, аз като ти споменах за шекерпаре и на теб май от тогава ти се прияде  Laughing Стана ли вкусно, забрави да почерпиш  Laughing ей това да си бременна от една страна е хубаво, че можеш да си хапваш всичко без угризения на съвестта, относно килограмите.Аз като бях бременна и вие тука говорихте за искендер кебап, карала съм мъжо в 10 часа вечерта да излизаме да търсим, къде продават, та да си хапна. /Дризе сега да не ти се прияде искендер кебап,  Laughing Joy / Аз след някой друг месец мисля да тръгна на фитнес, че д-то много ми е пораснало. / то на снимките не се вижда, ама си е така/  hahaha
Хаскев, ние с бебо няма да можем да се присъединим в събота. Нека да пораснем още малко и тогава ще идваме на срещите. Приятно прекарване в събота,   Heart Eyes
А това, че обрязаните мъже предпазват партньорките си от рак на шийката на матката има логика, защото под кожичката на необрязаните се събират нечистотии, които трябва да се почистват по начесто, а знаем мъжете не са по тази част.
 ох дениз се събуди и е дрискал   Laughing

# 189
Айде и аз, въпреки че пак не съм писала много дълго  Cry

Дано при мен гадостите да са свършили вече за тази година, но... тази седмица беше поредната пълна с гадости. След прекрасна почивка с милото и срещата със Стефи и семейството й  Hug Hug Hug Hug, във вторник почина дядо ми - на мама баща й, и сряда в 4 сутринта тръгнах за Бургаско. И още в 4 и малко ме спря полиция, да ми каже, че левия ми фар не работи  newsm78 newsm78 newsm78, аз си знаех де, ама много честно му казах, че знам, и че отивам на погребение, и че е нямало кога да го оправя.

И така - в 9 бях в Приморско, погребение и днес обратно, и отново толкова дъжд, че очите ми на баничка от каране, дъжд, трафик, гадни тирове и т.н. И днес следобед успях да си сложа и зимните гуми, така че поне едно хубаво нещо.  Thinking

Снеже  Hug   bouquet за теб и Дениз.
 Hug и за всички.

# 190
  • Истанбул
Добро утро милички  bouquetГхосн приеми съболезнованията ми.Наистина тази седмица и в емотсионално и физическо отношение е била тежка за теб.Но понякога животът поставя пред нас такива изпитания.Преди наистина имаше спорове относно ползата и вредата на обрязването.ПРИ необрязаните  уф само как звучи под препутсиума около главата на пениса се събира т/нар.смегма сбор от епителни  мастни потни клетки.Беше установено че тези клетки образуват кантсерогенен продукт и така въздействуват в-у маточната шийка особенно ако е нарушена клет.структура ранички и т.нататък.Затова при малките момчентса след баня се правят протседури като кожата се придърпва назад.Сега сред гинекологочните среди с по =голяма важност стои въпросът за хпв human pappiloma virus който е прщк причинител на Са на маточната шийка.По случай на това има специална ваксина която е вече широко разпространена и след 12 год.

# 191
  • Истанбул
се прилага на момичетата.Сега утре времето го дават дъждовно така ,че Пиер Лоти малко ще извинява.Чакам ви всички утре събота по обяд у нас Hug Hug Hugт/е когато се събудите идвайте.Пак давам адрес и тел Bağlarbaşı mahallesi.Menekşe sok.n19 d11.G.O.Paşa istanbul .0535 966 39 59    0212 615 74 15.Ако се опасявате че няма да откриете улицата това е успоредната улица на главната Багларбашъ;или улицата на пазара и така може да се ориентирате или да ви чакам пред Беледийето там където е Mc Donalds.SLed kaто вече сте дошли Cumhuriyet meydanına там има кръгово движение беледийето и мак доналдс са ви отдясно продълзавате напред на път за шафак хастанеси отдясно има паметник на Аtatürk ı сладкарница Серано влизате от тази улица/Отляво има Collezione  Y-London ot дясно Çetinkaya  евднага св'йте вляво има магазин за гсм вървите около 50 метра има Balcı market Sevım kozmetık е точно там има 1 улица с паркинг е там сме ниеSeyhan apartmanı n11

# 192
  • Истанбул
Здравейте момичета!
Гледам, както в Истанбул, така и във форума е настанало предбайрамско настроение и всеки е насочил мислите си в посока на "как и къде ще бъда тия 9 дни" Grinning Ало, бурда кимсе вар мъ? Ех, прозвуча малко зловещо, предполагам, за знаещите, точно това е полпжението тука newsm78
Хаксев, доста сериозно се бяхме приготвили за посещението, но някои мами са с малки или бъдещи деца, а се предполага, че в събота, по точно от днес, ще вали сериозен дъжд(!) Crazy Така, че сигурно ще се отложи Cry Точно ще ти отговорим до вечерта, ако не е много късно за теб! Доколкото за С,Дали аз ще водя децата (какви деца, всички са с по една глава по високи от мен!) с взето рандеву, сигурно към края на ноември, защото сме група, а еднолично всеки може да отиде когато си иска, но  в момента опашките са огромни Който иска да дойде с нас е добре дошъл! bowuu
Снежана, моля, моля, удоволствието беше изцяло наще!  bouquet Но Дениз обра лаврите!!! Толкова гостоприемно бебе не съм виждала! Спа, докато се наговориМ, събуди се точно навреме, за да му се порадваме и беше много любезен с дамите Simple SmileВъобще не плака, а само раздава усмивки, много е чаровен! Пу, пу, машаллах! А дупето на майката си е точно, няма какво да го променяш  Crazy Сигурно и съпружеското тяло е на моето мнеение Grinning
Гхосн, моите най искрени съболезнования за дядо ти! Колкото и да е възрастен близкия човек, никога не е достатъчно възрастен, за да сме готови да го загубим! Cry
Бз, вчерашната разходка беше много освежаваща! До скорошни и чести повторения!  bouquet
Хайде, приятен ден на всички! Пишете, момичета, че не е никак приятно да гледаш как форума замира Rolling Eyes

# 193
  • Истанбул
Хора ,смилете се над една душа ,която на Байрама ще работи PraynigБез мама и татко  Heart Eyes Mr. Greenтук.Да ,утре ще има променлива облачност с превалявания неделя се очакват по =силни дъждове .Хади хайърлъсъ  bouquet

# 194
Здравейте мами,
от доста време ви чета и искам да ви изкажа своите благодарности за това,че вашите разговори ме правят щастлива.
Научих толкова много неща от вас,а любовта ми към Турция е огромна.
Изчетох всички теми до сега и все не ми достигаше смелост да ви пиша.
Не знам дали и сега ще се справя,но вие ми вдъхвате кураж и увереност.
Искрено ви се възхищавам и тайно ви завиждам,за това,че сте смели и щастливи.Пожелавам здраве на вас и вашите бебчета.

Общи условия

Активация на акаунт