Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава Ramadan Mubaraak и фразата „Ramazan Bayramı“?
Какво да правя, ако партньорът ми има крайни възгледи и ми забранява определени неща?
Как да се справя с партньор, който иска да ми наложи религиозни практики, с които не съм съгласен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава Ramadan Mubaraak и фразата „Ramazan Bayramı“?
-
Какво да правя, ако партньорът ми има крайни възгледи и ми забранява определени неща?
Ако вашият партньор има крайни възгледи и ви забранява определени неща, важно е да запазите собствената си независимост и да защитите личната си свобода. В такива случаи е от решаващо значение да обсъдите проблема с партньора си и да изясните, че една връзка трябва да се основава на взаимно уважение и подкрепа, без ограничаване на личната свобода.
-
Как да се справя с партньор, който иска да ми наложи религиозни практики, с които не съм съгласен?
Ако вашият партньор иска да наложи религиозни практики, с които не сте съгласни, важно е да установите открит диалог. Трябва ясно да изразите личните си възгледи и граници и да подчертаете важността на взаимното уважение и свободата на вярата. Ако ситуацията не се подобри, може да се наложи да потърсите професионална помощ за справяне с конфликта.
-
Какво съветват потребителите на форума на Делфи?
-
Какви са мненията за живота в Урфа и връзката с консервативните възгледи?
Благодаря ви
За щастие ние сме избрали без да искаме нормален период з апочивка в Турция-на 4 октомври.Сега се сещам, че миналия септември , когато бяхме в Кемер хванахме началото на постенето и ми беше много гадно,тъй като момчето на бара (българче,т.е. турче, оффф обърквам се как да ги определям турските българи
) нито ядеше , нито пиеше, а повечето туристи гълтаха студени бирички и безалкохолни.а то горкото
Толкова хора слагат интересни снимки там, аз като го видя и лошо ми става... Отваря ми се веднъж на 10 дена
Ужас направо!
Тая година съм решила да съм още по-примерна и да си чета книгите навреме
на теб защо ти трябва виза?
има нещо като условие-ако не можеш да постиш,било поради болест,нежелание или нещо друго,трябва да дадеш пари на бедните(мисля,че беше 1/40 от това което имаш-ако в банката имаш 10 000 лири,даваш 1/40).Да ме поправи някой,ако греша.... И по време на Байряма,се обикалят всички роднини

А аз да споделя-на Краси май ще му се наложи да приеме обрязването на сина си като нещо нормално и не-свързано с религиозни причини. Мисля , че по медицински причини ще се наложи да прибегнем до това.
То всъщност може и само да цепнат ципичката ,но аз ще питам може ли ако е с упойка направо да го обрежат.Все пак ми се иска и Краси да е напълно сигурен в решението си и затова изчаквам още. 
Така, че сигурно ще се отложи