Отговори
# 45
Привет, момичета!
Още веднъж ви благодаря за хубавите пожелания!!!  Hug
Изкарахме чудно снощи. Голям запой падна.  Laughing Ама така е редно по празници. Rolling Eyes
ДЕЛИ, добре дошла и от мен! Прочетох за ситуацията ти  и сам съгласна с мненията на съфорумките. Доброволно на мъки се обричаш. То с либералните свекърви и съпрузи не е толкова лесно, какво остава за крайно консервативните. Трябва да имаш ясна представа за бъдещето си с този човек преди да е станало късно. Пожелавам ти да вземеш най - правилното решение! Praynig
Аз довечера пътувам. Ще снимам много, така че, ще споделя радостта!  Grinning
Хубав ден ви желая!!!

# 46
Привет и от мен!
Тези дни не съм се появявала много нито тук, нито в Скайп. Много работа, домакинстване.. Имах гости през уикенда и изкарахме страхотно. И сега седнах, ама ви няма...
Първо Честит Рожден ден на Диляра на патерици! Много щастие и усмивки ти пожелавам! Само хубави неща да ти се случват!  bigdance2 nbirthday newsm59 hbday bdbaloni
Дели, добре дошла и от мен! welcome Направо се озадачих от твоята история. И аз мисля, че трябва да събереш сили и да сложиш край на всичко това! Баща ми казва: `Грешките сега ги плащаме по-късно и то с лихвите!` Помисли много добре. Наистина, не отричам, че е трудно да забравиш някого, когото толкова обичаш... Казват дори, че понякога цял живот не стига, за да забравиш някого... Но по-добре сега да страдаш, отколкото цял живот.. Наистина, това си е твоя живот и ти най-добре си знаеш... Това просто е моето мнение, а и както виждам не само моето...
БЗ, как сте с малката? И ти ми се губиш.. Ама аз с тая работа, а и като се сетя, че ме чака още, ще се появявам по-рядко.. Надявам се да не ми се сърдите и да не ме забравите...
Дризе,как сте бе моми? Свърши ли вече напълно с чистенето?
Снеж, как е малкия момък? Готов ли е за срещата? Искам посли непременно да качите снимки в албумчето да ви видя! smile3509
Каиги,къде сте? Още ли сте в Истанбул? Съвсем ви изгубих дирите.. Като имате възможност - пишете.
Много целувки на всички!
Бенмари, ти да не си художничка? Я покажи някоя твоя творба!

# 47
Здравейте момичета,
Аз съм в Търново и само минавам да кажа :ДЗАК: LaughingУтре ми е защитата на едната магистратура-стискайте палци и ми пожелайте многооо късмет!
Като се върна вкъщи ще чета назад и ще пиша!
Целувки на всички!

# 48
tsve_te, много много много късмет Simple Smile  fingerscrossed

А на останалите момичета, които ме подкрепят, МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ  Hug  Знаех си аз че тук ще намеря най-добрите съвети Simple Smile Чао от мен и приятна ви вечер на всички

# 49
Късмет Цвете! Стискаме ти палци! Ще я вземеш! Praynig

# 50
  • близо под тепетата
Момичета и аз като tsve_te само за едно merhaba Simple Smile утре съм на изпит и сега ще почивам.Като приключа утре,ще пиша повече Grinning
tsve_te , стискам палци  newsm10

# 51
magito1986 и tsve_te стискам палци  Peace Peace Peace

# 52
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
magito1986 и tsve_te много ксъемт и на двете ви!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

˙·•●DELI●•·˙ с теб се опознахме в Скайп!  Hug Много хубав ник имаш!

БЗ, кажи му на момичето! И аз подкрепям всички мнение на съфорумките за Урфа, за момчето, за раздялата, но сърцето докато не го реши, няма кой друг да помогне на Дели!  Peace Дано поне мине гладко!  Praynig А как е Лалката? Дано не е на 12 чак  Wink   bouquet  Heart Eyes

Стефи-К, не се преуморявай! Не съм очистила още, двете спални мене и Талат чакат, че не мога да местя без него! Днес ще правя лютеница, пък утре ще видим! Така ми се яде домашна лютеница, че ми се плаче!   chef Много целувки на цялото семейство!  Heart Eyes

Призмо, дано да остане в миналото и да не се повтаря!  Hug Нацелувай Неда от нас!  Heart Eyes

Десерт принцес, надявам се нищо да не провали плановете ти за следващото ти идване!  Praynig Hug Praynig Peace

Бенмари, ами, на пазара ги водих! То там по-хубаво и от хамбар! Вие как сте? Какво стана с градината на Ати? Кога ще се видим с теб? Или няма да е този месец! Жалко пак ще остана без картина на корема!  Joy

Сладка хапка, добре дошла!  HugДавай снимки да оплакнем окото! Пощата ти е пълна и не получаваш ЛС! Исках да ти пратя нещо, но друг път!  Peace

Хилинили, как сте с Нили?  Hug Много ни домъчня за теб! Радвам се, че сте изкарали добре в БГ! Дано скоро се видим!  Peace

Аз днес ще правя лютеница, пък да видим какво ще стане! вчера опустошихме пазара от към чушки и домати, а днес ще се стопим със Селин, докато се свари, но като ни се хапва, ще се прави! Пък и имаме годишнина от първата ни среща на живо! Все още не ми се вярва, че сме заедно само от 3 години, а толкова много неща сме изживели + 2 бебета, което е най-хубавото нещо в нашата връзка!  Heart Eyes Аз докато ви пиша Селин разтребва миялната машина от към прибори и ги слага в чекмеджето и си пляска и си вика браво! А как да не искам деца, ако са като Селин и 10 ще отгледам!  hahaha Стига съм ви занимавала аз с моите нещица, а да ставам, че няма време тик-так тик-так!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug HugЗа всички от темичката ни!

# 53
Привет и от нас с джорди  Simple Smile

Тя ми е на гости днес .Първо си направихме среща с нея и призмо в Икеа,после дойдохме у дома и сега ви правим проверка. Wink
дризе,що не казваш ,че ти се яде лютеница бе душа,аз имам 2 бурканчета домашна и ще ти донеса в събота.. Simple Smile

Момичета ,какво ще се разберем за събота...

снежи,ако си направим срещата в Джевахир към 12.00 и оставим колите там ,рано ли ще ти е като час или не?И кой ще ни води до дома на снежи?дризе , ти ще идваш ,нали,защото май бз,не е сигурна...Хайде адаш,идвай и ти бе  Hug

# 54
  • близо под тепетата
Момичета,аз не успях с този изпит.Чак на 29.09 ми е ликвидацията-може и да се пробвам,но ще видим Thinking дано tsve_te има по-голям късмет от мен.Много книги искат от мен да чета-около 30,а е невъзможно.И всичките са някакви над 300-400стр.прочетох само една и не помнех главните лица и действия,а ако трябваше всички да прочета  #Crazy Щях да се  #2gunfire Аз имах едно такова предчувствие за книгата,която ще ми се падне,но откъде да знам,че съм пророк  Laughing Кофтито е,че засега Истанбул ми се разминава,но ще видим  Praynig

Дели,моето мнение се повтаря с това на другите... По-добре си хвани някой,който да не е чак такава консерва! Whistling Вярно,че човек може да се приспособи към дадени условия,но твоя човек иска да те промени на 180градуса. Не мисля,че някой би се съгласил на такъв компромис.Честно да ти кажа аз съм голяма фенка на кърпите Laughing има ги едни такива цветни и много шаренки,лъскави  Laughing но не бих носила всеки ден! Naughty

Стефи, работи,работи!  Joy Щом си работохоличка и ти доставя удоволствие-действай!  Laughing

Призмо, радвам се,че сте по-добре! Hug А на бебо,май й е студено.Нямам опит,но аз вече спа с одеяло и ми е добре,така че предполагам,че и нея трябва да я облечеш повечко.Ако се изпоти,на другата вечер с по-малко неща  Simple Smile
А защо гладиш?Доколкото знам намачканите дрехи са на мода последните години  Wink

Бенмари,нямаш ли качени картини някъде да видим?Доста хора проявяват интерес,а ти си мълчиш и нищо не казваш  Crossing Arms Laughing

БЗ,няма да се разсърдя,бе майна! Wink  Не съм от Пловдив душата  Laughing селско чедо съм аз hahaha Joy В Пловдив само уча,но голямата част от времето си прекарвам или там,или в Истанбул.Само лятото се прибирам на село за по-дълго,щото имам висящи изпити Laughing Laughing Laughing (село=Любимец,с дините  Laughing много ми е близко до турската граница Simple Smile Rolling Eyes)

Дризе, после да почерпиш лютеничка! на филийка със сиренце Wink newsm53 Ти къде ще ги вариш бурканите?Казан имаш ли?ако не-да ти заема Joy В Хасково като живеех и бабичките от блока си изкарват на полянките всички материали и си палят огъня и казана -на едни тухли  newsm62
Само от 3 години ли се познавате с мъжа ти? Shocked Браво на вас!Май е било любов от пръв поглед  Rolling Eyes Laughing Hug

Джорди, ти си късметлийка с такъв мъж!Да си го пазиш Wink А sorry за въпроса,но ти в кой месец си? Simple Smile И вие къде щъкате с Бенмари в тия жеги?!  Laughing

Гхосн, само Стефито ми е в списъка на skype, теб те няма.Май наистина трябва и двете да сме онлайн,за да стане работата Simple Smile

Айде,аз пак сядам да чета  Sad нямам време ...

На всички  love001 smile3525 smile3525  love001

# 55
Здравейте и от мен!
magito1986 ,аз първо да ти кажа, че изпит се дава, а не се взима! Не се коси! Това е само един изпит! Ще го вземеш следващият път! Аз като се сетя като луда превеждах - имахме по 150 страници да превеждаме... Ама мина... smile3529
Дризе, да ми оставиш лютеничка като дойда! Като бях малка, си прекарвах ваканциите в Петрич при баба и дядо (лека им пръст), понеже майка ми е от там. Такава вкусна лютеница правеше дядо, пръстите да си изядеш. По няколко филиики хапвах. Сега майка ми прави. Пак е вкусна, но не е като дядовата. Аз да си кажа честно лютеница не мога да правя. Та Дризе, ще чакам от твоята да опитам! newsm64
Призмо,аз мисля, че трябва да и облечеш някаква тънка пижамка. На сутринта е студено. Внимавай да не я настинеш. Все не можем с теб да се засечем на Скайп... Цунки на хубава Неда! newsm76
Бенмари и Джорди,благородно ви завиждам за срещата! Пиите по един турски чай и за мен! (Ох, как ми се пие!) Innocent
БЗ,как си бе момиче! Нещо изобщо не мога да те засека в последно време...Целувки на малката кукла!     remybussi
Много гушки на всички! Приятна вечер! Hug

# 56
Здравейте дружки!
Ние сме добре, гледаме се взаимно, както се казва  Laughing
Само да отговоря на запитването на Бенмари, че моя хубавец всеки момент го чакам да се събуди.
Мирамила, доколкото знам ще е в Истанбул до събота и тя, макар, че не е идвала до сега в нас е наясно с махалата и може до ви е екскурзовод  Laughing
Дризе и Бз също знаят, за сега е ясно за Бз, че няма да идва /с нея се видяхме днес, мерси много Миме  Hug/ а Дризе ако идва и тя може да ви упъти  Grinning Айде Дризе идвай, не се чуди много  Laughing   bouquet
Иначе съм написала упътване от Джевахир до нас, даже и карта приложих  Laughing ако имате въпроси, пак питайте,
 Hug  Heart Eyes   bouquet

# 57
Хола чикас , дет' се казва ...
 Mr. Green

Само да се похваля, не ме бийте, Но бях да видя Снежка и син  Whistling Embarassed Mr. Green Laughing Няма да мога да дойда в събота  Confused, но не можах да се сдържа и днес се отбих да ги видя. Страхотни са  bowuu...Снежка е добре, сияе майчето   bouquet , ама с такъв cuH може ли да е друго яче hahaha Joy Mr. Green Hug ..Пупупуу да не са му уроки на детето ..Голям бонбон, фъстък, сладурче...пак пупупупууу... Hug Praynig Praynig Peace Hug

Дризето , вари лютеница , обадих и се да ми запази едно бурканче , нали кака  Embarassed Heart Eyes  ЧЕСТИТА ТРЕТА ГОДИШНИНА  Heart Eyes ПОне още 20 пъти по 3  Praynig Hug  много любов, децка глъч, радости и усмивки  bouquet

Адаш-а днес има  имeH ден (http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%BE%D0%B6%D0%B4%D0%B5%D1%8 … D0%B8%D1%86%D0%B0)(поне още няколко часа  Mr. Green Laughing)- Хайде наздраве!!  Hug  bouquet

Стефи - ние вЕрно не се засичаме, нищо направо в Сандански hahaha

Стисках палци за цвете и маги Simple Smile И ще стискам(Е) пак когато трябва  Peace

Дели - радвам се да чуя ,че поне морално сме подкрепа !! Аз даже питах и моя съпруг – та той каза следното ДОСЛОВНО: \"Ако момичето е свободолюбиво като теб(т.е. мен  Mr. Green ) въобще да не ходи там. Тяхната култура и традиции са много силни\".  А моят мъж е с корени от Коня и Аксарай(роден в Истанбул, живял половината част от живота са в Европа и САЩ). Та с две думи: успех каквото и да предприемеш. Тук сме  Hug Peace

Мистик  - чакам да дадеш отчет за програмата  Outta Joint Whistling  Майтапи се ти, майтапи се ...Ма аз тези неща си ги спомням от лексинконите от едно време: Ученическа любоф- вътре суроФ картоф, дрънне, звънне и уфейка ...И като за завършек на този пост  към всички:

Ти си роза
Ти си крем
Ти си щастие за мен

Ти си вейка
Ти си клонче
Ти си кисело лимонче

Така те наричам
защото много те обичам

Еeeeex млaдини, спомени, летA с шарени тетрадки ...
http://www.az-deteto.com/index.php?page=leksikon

Ша ходя да положа кълка пред ТВ-то ....ще продължа поименно утре  hahaha  Joy Mr. Green Heart Eyes Laughing Hug Peace  bouquetНа всички муцки сладурки   Heart Eyes

Последна редакция: пн, 08 сеп 2008, 21:47 от bz

# 58
Ето, намерих една минута да седна и да напиша 2 приказки. Аз ви чета, кой какво пише като намеря време да си погледна пощата, но от миналата седмица живея и работя на 6000 оборота, и днес най-вероятно ще тръгна за Истанбул за да хвана утре самолет за Измир. Като се върна и като намеря повече време, ще седна да ви напиша какви съм ги замислила. Лек и хубав ден от мен.

# 59
здравейте мили  Hug
днес пак Есер плака като го оставих на градината,, Sad много ми е гадно. Всеки път така ли ще е?
колко съм ядосана,във таз държава няма никаакво уважение към лекари,толкова ми е болна тази тема...
говоря хем за себе си хем за това момиче което почина във клиниката на ДР.МУЗАФЕР КУШХАН ....По време на случая са питали
дали има лекар,а пък той бил до тях.. #Crazy Naughty

моите съблезнования на цялото им семейство на Дила...

Общи условия

Активация на акаунт