Отговори
# 90
Здр момичета  Mr. Green

Много писано много чудо Simple Smile  Весело пре/изкарване утре и чакаме снимки!! Честито на Цветео ни Simple Smile хайде, наздраве и много успехи! Магито браво и на теб за изпита Simple Smile Няма да карам по именно ,че нямам много време (ша ходим на ифтар при кралицата майка
(майката пчела дe Mr. Green) така да се каже  Whistling Но ще пиша по-късно ....Видях се с Мистик вчера (беше супер, мерси за всичко  Hug PeaceSimple Smile , планувам виждане с Дризеви , и Хили ...Др седмица съм free през деня, ако има навити ...Аз ще сам към 4 левент/Етилер/Istinye....

Много целувки на всички : Пина(снимките са страхотни, разказа оше повече Simple Smile, Дризе и зайчета, Джорди и бебе, Снеже и син, Адаш и синковец, Цвете и БамБам, Каиги и черешка, Мистик и Мистик , Есерт (снимките са страхотни)Стефи и щерки, Призмо и Неда, Маги, Дели, Дилара, Десерт, Гхосн, Елена и Хилинили и щерки , Хаксев и керка...Kой изпускам newsm78 Rolling Eyes , малей много сме бе, нЕ може ни преброй  hahaha Joy (дано не съм изпуснала някой...не е нарочно  Heart Eyes )

пс: Юфка - Лично аз не се наемам защото има различни видове, цените са различни също, а бе с две думи си е отговорнсот, но дано някое от др.момичета може да помогне ! Peace

# 91
Само казвам Хелоу, и изчезвам, а другата седмица ще пиша повече.

Хубав уикенд на всички.  Hug  bouquet Hug

Аз днес се връщам от път и тръгвам утре пак, така че в неделя мисля да направя една калкулация колко километра направих тази седмица:
неделя: Пловдив - Копривщица - Пловдив
Вторник: Пловдив - ИСтанбул
Сряда: Истанбул - Измир - Истанбул - Пловдив
петък: Пловдив - София - Пловдив
До тук - мина, от тук следва:
събота - Пловдив - Рилски манастир (с кола), и от рилския манастир до хижа - пеша
неделя: хижа - Рилски езера (пеша), рилски манастир - Пловдив.

Търси се Х - колко км са това?

# 92
Здравейте дружки!
Как е купона у Снеж днес? Денизчо пораснал ли е?  smile3504 1stroller 1cribДа не забравите да пуснете снимки!

Аз днес ходих на Благоевград с племенника да го запишем студент. Познайте коя специалност? smile3529Разбира се Английска филология! Като леля си! Толкова го мъчих... Но сега там още повече ще го мъчат Mr. GreenИма да превежда и да учи... Иначе Буби беше с мен и ходихме и по магазините. Купихме на кака и раница най-после и слава богу я хареса! Че сме с големи претенции! И за първия учебен ден взехме комплект потник и суитчер, ама тя го облече още днес! И Буби ме изрекетира сумати неща... Ама да са живи и здрави! Нали за тях работим! Money
Гхосн, много тежка програма. Ами в Сандански кога?
БЗ, как мина гостито у кралското семейство?  newsm64
уффф малката ме гони да играе... После пак ще пиша.. Целувки на всички!

# 93
Срещата у нас приключи благополучно  Grinning
Дризе, Селин и Берия, Бенмари, Призмо и Неда, Джорди и бъдещ син, благодаря много, че ни уважиха.  Hug Беше ми много приятно да се видим и да си поговорим.
Мистик теб те очаквам някой друг ден, когато си свободна  Heart Eyes
Хаксев и ти имаше желание да дойдеш, защо не дойде. До последно те очаквах и теб
Има снимки в мултиплая вече, приятно разглеждане. Дризе сложи тези и от твоя фотоапарат, да се видим колко сме красиви  Laughing Mr. Green

# 94
  • близо под тепетата
http://johnnyyanok.com/hello.jpg Hug

Чудя се колко често си организирате такива срещи...Веднъж месечно ли? newsm78 Simple Smile
Вие благодарение на този форум ли се намерихте или някои се познавахте от преди това? Thinking
Радвам се,че сте си изкарали стархотно!То май винаги е така Simple Smile

Стефи,стягай се иначе племенника може да те изпревари със завършването! Wink или накрая искаш да сте двамата,за да си подсказвате на държавните? Laughing А детенцето ти в кой клас ще е? Thinking

БЗ, какво е ифтар?търсих в речника,но го нямаше newsm78

Гхосн, изчисли ли колко километра си навъртяла?То така се поддържа форма Laughing Голяма обиколка си си направила. Браво,че не ти омръзва!  Wink Поне пътуваш ли с добра компания?

При мен е такава скука по цял ден!Само чета някакви книги и се унасям и заспивам за 30мин-1 час Simple Smile Поне малко остана и се изнасям от тук  Praynig Joy От нямане какво да правя,реших от октомври да мина на Дюканската диета  smile3502 искаше ми се да не бях такъв мързел в ученето  newsm17  Laughing 
До скоро от мен Simple Smile  Hug bouquet Hug

Максимално допустим размер на изображение, публикувано в мнение:
ширина - до 470 пиксела
височина - до 600 пиксела

Последна редакция: сб, 13 сеп 2008, 23:13 от Дивиана

# 95
Момичета привет-мривет Heart Eyes Heart Eyes

Снимките от срещата са супер !!! Peace Дениз ми изглежда пораснал за няколко дена ..wow Simple Smile Ко го храниш бе , мамче Whistling  Mr. Green Дa ти е жив и здрав !!! И Селин и Неда са страхотни...пупупууу.  Laughing .Адаш къде остави Атти, бе  Mr. Green  ...A като ми дойдеш на гости те искам с него, нали това е идеята да си играят с кака Д  Hug

Джорди - нали питаше от къде това вдъхновение за лексиконски стихчета , ми ....Stream of consciousness - като при  Virginia Woolf...либоф..копейка..уфейка..аа спомени ..лексикони...спомени...роза, крем ...Та така Hug Peace

Маги - ето неshtо да разъсни нещата  Hug
http://seslisozluk.com/?word=iftar
http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0ftar
http://en.wikipedia.org/wiki/Iftar
http://www.kirac.bel.tr/uploaded/iftar2.jpg

Steffi- ми как може да мине  Mr. Green, като при майка кралица, а аз като мързел снаха сAмо седях  Laughing Whistling

Лека нощ мaцки, целувки на всички на всички   bouquet Heart Eyes Hug
http://farm4.static.flickr.com/3097/2396793837_d0af078e24_o.jpg

# 96
Мерхаба, момичета!
Днес направих първото си кадърно аджълъ езме и съм мн щастлива. Тъкмо се ровя за още турски рецепти...
Иначе в Истанбул беше наистина страхотно. Един приятел имам там. Той все ме обгражда с внимание когато отида. Язък, че е толкова далеч. Blush
И доста бижутерия накупихме за магазинчето и най-вече тюркоазени камъни, тигрови очета, ясписи, ахати....все красоти. Дано тук се оценят. Аз лично обожавам камъните и вярвам в енергията, която излъчват.
Искам да поздравя сега всички, които живеят извън родината с една много нежна песен:

Administration link: http://4storing.com/links/kdb5f/9eec682f4bad8c90db6b30188efdc44a

Целувки и да се пазите!!!

# 97
  • Истанбул
Здравейте момичета! Ето аз в тоя час се прибирам и две не виждам, веднага лягам!
Снежана, радвам се, че всичко е минало добре! В най_скоро време и аз се надявам да се видим! Мероприятието много късно свърши!Как е Денизчо?
Лека на всички!
Бз, отморяваш ли след ауденцията! CrazyÖptüm...

# 98
  • до вятърните мелници
Привет Hug!

Наистина беше много готско вчера! Peace Много се радвам, че най-после се видяхме на живо с Дризе и Снежи и дребосъците!  Hug Hug Hug Hug Снимките също са хубави, но очаквам и добвка от апарата на Дризеви, моля!  bouquet

Дениз е голям-малък бонбон, а Селинката е страшна чаровница!
Историческата лютеница бе опитана и оценена по достойнство, т.е. Дризе, спокойно можеш да отвориш цех и патентоваш микса chef Joy

Айде дано следващия път като се събираме да няма толкова отсъстващи! Party

Момичета, имам чувството че по някое време тази седмица бебо се завъртя и вече не е с главата надолу Sad, притеснявам се, а до следващата консултация има още две седмици  newsm78 ...

Пина, страшен разказ! Отнесох се в романтични мечти...

По тоя повод, някой чел ли е романа "Турска страст" на Антонио Гала, мисля че беше... аз след като го прочетох и  Crazy Heart Eyes ин Търки и търкиш мен  Mr. Green

# 99
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Снежана01, благодаря за гостоприемството вчера!   bouquet Беше много хубаво, радвам се, че можах да ви се нарадвам толкова много на двама ви с Дениз! Страхотно бебе е, пу пу пу! Ама как го приспах, а? Ей това "Зайченце бяло"  Joy
Снимките са качени вече, но искам да направя корекция, но не ми дава! Ще пробвам пак по-късно, дано стане!
И на Вас момичета благодаря, че дойдохте да се видим  Hug, че кой знае кога ще е! То срещата беше Азиатки и малко Европейки  hahaha , ама нейсе, другия път повече!  Hug

Джорди, моля моля! Може и да стане, сега ще измисля и име на продукцията!  Joy Нещо от рода на "Айвар ПЕСЕ & ТЕБЕ"  hahaha Няма страшно за бебето, те се обръщат и в момента на раждане дори! Не се плаши имаш мноооооого време още!  Hug

DilQRa`, много хубави снимки!   bouquet Песента не съм я чула още, но и това ще направя! А кой от двамата на снимките е охажора?  newsm78 За камъните и аз вярвам в тяхната сила!  Peace

bz, до понеделник кака! Ах, тази кралица майка, голяма късметлиика с тебе, поне не й се бъркаш в домакиството!  Joy  Hug Heart Eyes

magito1986, аз да ти кажа, май преди да се опознаем много по-често се виждахме, а сега по-рядко! А и много ни изоставиха в срещите, но те си знаят, а и много се присъединиха  Hug! А наистина всички от форума се събрахме, а аз и Бенмари сме комшиики в нашият град, но от форума разбрахме, че живеем и двете в Истанбул  hahaha hahaha hahaha Много ми е смешно като си спомня, а Бенмари!  Joy

steffi_k, добра леля си ти, отваряш му на детето очите към света!  Peace Да се надяваме, че ще има лютеничка, утре пак ще правя та да видим!  Peace  Heart Eyes Hug  bouquet Heart Eyes

tsve_te, от все сърце ти го желая!  Hug Praynig Peace И моята мечта е тук да работя по специалността си, но да видим!  Praynig

pina, от твоя разказ чак на мен ми се развяха косите! Все едно аз бях на коня! Като любовен роман си го описала!  Hug  bouquet Благодаря за споделената емоция!  Heart Eyes

Аз вчера малко се размърдах навън и сега не ме свърта у дома! Но се чудя на къде да забегвам пък да видим! След Формулата ще изчезна навън, но накъде ...  newsm78

Хубав ден от мен и много цунки по муцунки на всички ви!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 100
Дризе, по-слабичкия е аркадаша.  Simple Smile Другият е  баща ми. Хубава екскурзия беше. И топло време хванахме. Сега не знам как е при вас ама тук е мнооого студено. 14 градуса е. Shocked За една вечер температурите станаха зимни. Отиде си лятото за съжаление....

# 101
И аз да кажа че срещата беше много приятна наистина .Трябва да си правим повече срещи.
Дениз е голяма душичка Hug   пу пу

# 102
Нова седмица - нов късмет!

Здравейте, на всички! Хубави снимки от срещата в събота, виждам, че и добре сте си изкарали. Хлапетата са страхотни. В интерес на истината си мислих за вас в събота, докато катерих балканите. Така че, частица от вас е превземала Рила  Hug

Аз се върнах вчера към 7 вечерта от прехода. Върнах се жива, но не много здрава  newsm78, ама то при мен вече взе да ми става навик  Mr. Green

Днес е 15ти септември. А ние всички повече ии по-малко сме почвали на 15ти септември онези сладки години.  Hug   bouquet За мен отдавна не е празник, смисъл отдавна не ходя на училище, но имам онова вълнение...   bouquet

Хайде до скоро. Обещавам да разкажа за големите преселения на народите.

Стефи, ще ти се обадя като планираме кога ще идваме към Сандански. Сигурно ще е за един ден, само за разходка, защото направих резервация за Разлог. Със сигурност ще ти се обадя, защото не знам как ще е интернета.

# 103
  • Истанбул
Добро утро момичета.Спорна седмица.На учениците плодотворна нова учебна година.Снежана ако знаеш колко съжалявам ,че не успяхме да се видим.Както казват човек предполага Господ  разполага и така в петък дойдоха ненадейно братовчедите ми от Анкара и така до събота вечерта.Нейсе,що са дни все са пред нас все някога ще се срещнем и ще се запознаем.Дениз страшно е пораснал както казват serpilmiş .Изглежда много добре ,кърмиш нали newsm78.Неда е едно малко бижу мале с тия гънки по ръчичките и крачетата иде ми да я схрускам.Кака Селин и тя пораснала и се е разхубавила.За мамите те си знаят изглейдат прекрасно.Мистик май се завърна от Балканска среща или бъркам хубаво е когато човек се занимава с такива странични дейности.Аз туй като гледам май живея на средата на пътя Азиатска и европейска част Beylikdüzü.Можем да заформим едно sonbahara merhaba partisi у нас ,само свиркайте.Аз живея на около 10 мин от Пиер Лотти.Хайе чао .Пак много се разписах Целувки Heart Eyes

# 104
Привет, момичета!
Вече съм на работа и пак ще имам достъп до интернет! Набързо изчетох всичко и малко съжалявам, че съм толкова далеч и не мога да идвам на срещите ви.

Ето от мен снимките от Тайланд - много са, но са групирани по категории: http://gardencliff.multiply.com/photos

Има още няколко албума, които предстои да кача, но това ще стане през близките дни.
Лека работа и спорна седмица на всички   bouquet

П.С. Разгледах последните снимки в албумчето. Дризе, мнооооого ти прилича да гушкаш малко бебе  Grinning Диляра - голяма си хубавица, не те давам да ходиш по чужбинско, тука си стой!

Последна редакция: пн, 15 сеп 2008, 11:00 от sladka hapka

Общи условия

Активация на акаунт