Да, направо ще умреш от смях, особено ако става въпрос за твоето малко момиче.
(много съм проста
без надзор,)но и направо са я хвърлили в "лапите на звяра"
.оставаше и да остави да се повтори същи я кошмар с малката й дъщеричка и да се оплаква после от страшния изверг!!! не мога (като майка) да се доверя на дъщеря си посмъртно! случка от днес- съседката доведе сина си вкъщи.децата са на 2,1г-добри,възпитани и "дресирани"
аз съм в кухнята само, за да им направя фреш-3 мин...те бяха кротки-аз се паникьосах-има нещо нередно!!! отивам при тях,а те бъркат в аквариума да гонят рибки
доверие на деца никакво!!!мога да ги оставя сами да се "развиват",но под непрекъснат родителски контрол(незабелязано-кат пантерка стъпвам
да ги дебна,нищо че съм слон)
Паднах...да ви имам проблемите-бъркали в аквариума...по-странно щеше да е, ако не бяха...особено на 2 години.Ама на 9 да караш 4-5--годишни да си бъркат по дупетата е същото, мдам.
Пък и ме съмнява за 3 минути да правиш фреш на 2-3 деца...много.
/. И какво не съм вдигала скандали пред майката, детската градина ..и прочие. Айде, аз бях до тук. 
крайна си към това дете и неговото сем(не ги оправдаавам-категорично вината е тяхна), но ТИ и ДЪЩЕРЯТИ какво правите там,при тях като сте/СИ на ясно с положението и "авторитетът им"(чула си уж).нали затова сме възрастни,за да пазим децата си?!?
Препоръчани теми