през Рамадана всеки пости,но по арабски приемаме гости-84

• 19 783
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Дани  Hug Hug идвам ти нагости  Mr. Green много вкусно изглежда всичко   chef особено този кекс с шоколадовата глазура  Heart Eyes
Мамчета браво на вас   bouquet като чета какво меню правите, и то на гладен стомах  Whistling колко време отнема това цялото готвене? и това всеки ден ли се прави в такова количество?

# 181
Мегли,вече съм по пижама  Mr. Green
Дани, ти си супер мама!Кава софра само.Хем ядох преди малко,обаче пак огладнях като видях  Crazy

# 182
Аз се увличам така по Рамадан , и когато е почивка мъж ми и то предимно за вечеря когато и децата са с нас . Естествено и когато има гости , но тогава се готвят по вкусни неща . Яд ме е само , че не се научих да сервирам по марокански в обща чиния и лед това си вися в кухнята поне още 20 минути докато оправя .
Чакам ви  Hug .

# 183
Дани Hug и аz ще се самопоканя тогава  EmbarassedНаистина,страхотно иzглеждат ястията,сигурно и на вкус е така.Случил е мъжът на домакиня Simple SmileИ аz обичам да готвя,добре,че моят мъж ме научи де Blush ,но чак толкова много неща накуп не приготвям..
Олди,и аz отивам да обличам моята пижама Hug
Лека нощ

# 184
Мегли , няма да ти казвам колко съм се проклинала в началото на брака ни , че съм се омъжила за готвач .
Още повече , че не знаех и едни яйца на очи да направя като хората когато се запознахме .

# 185
Дани, hahahaпредставям си,zначи ти е било двойно по-трудно,не само да се научиш да готвиш,ами и да се утвърдиш и докажеш,че и теб те бива.Но доколкото виждам си успяла да се наложиш.
И аz не можех едни яйца да опържа и доста време мъжът ми готви,докато не спря и аz нямаше как,трябваше да поема нещата в свои ръце  chefТой не само готви чудесно,но и декорира много добре,понякога му zавиждам,че не винаги имам неговите идеи.Но кухнята вече е моя територия,на него не му остава време,но аz пък обичам да готвя  chef

# 186
Аз не обичам да готвя , но нямам избор !

# 187
Добро утро, момичета! Точно по Рамадан, който и сайт за новини, не за жълти хроники да отвори човек, за бременността на Рашида Дати чете....

От няколко дни и френската и испанската преса говорят за новата афера - бременността на Министърката на Правосъдието Рашида Дати и предполагаемият баща - Хосе Мария Азнар. Спорез френския Льо Монд, госпожата министър - вече с един развод зад гърба си - поради уреден брак, ще роди детето си и ще бъде самотна майка. Самата Дати решава да запази анонимността на бащата. "Личният ми живот е твърде объркан", казва тя "затова ми трябват граници в общуването с пресата! Нищо няма да научите от мен!" Друг вестник, Л`Обзерватьор посочва на страниците на интернет изданието, че бащата е Хосе Мария Азнар.

Медиите в Испания полудяха, защото не им се ще да вярват, че бащата на бебето е именно той. Мароканските вестници удариха да шовинизъм "А сигурно ли сме, че бащата не е мароканец? Тя прекара лятната си отпуска в Мароко!"   

Казват, че мароканката е пробивна. Тя всъщност печели мястото си като Министър след като пише прочувствено писмо на Сарко - описва живота и амбициите си. Сега пак амбициозно дирижира клюките по свой адрес.... Да, няма спирка!

# 188
здравейте,
леле какви вкусотии, то и аз съм се запалила нещо по арабската кулинария, опитвам се нещо да скалъпя, май успявам, щото мъж ми е доволен,
За днес нямам идеи какво да се готви, имам един сварен хумос, явно от нещо ще се почва с избора на блюда
Секси, моите щерки са синеоки и двете,  Peace , обаче се надявам ако имам живот и здраве момче да  е с тъмни очи
Аз не обичам да готвя , но нямам избор !
и аз така,

# 189
добро утро на всички! и честит празник!
леле Дани страхотни снимки. направо се залепих за компа и така си останах....мене хич ме няма в готвенето, но ако имах мъж готвач просто само той щеше да готви. това ми е мечтата.
Наде- аз в началото много бях впечатлена от Златни пясъци, особено и понеже работех в х-л Адмирал. но после така ми писна че направо нямам думи. не бях стъпвала доста време, но тази година ходихме 2 пъти на разходка и 2 пъти на плаж. харесаха ми малките промени.

# 190
Ели, здрасти! Тъкмо сега приготвих продуктите за едно ястие, което е тестено, но трябва да престоят омесени до довечера и така се сещах за теб и вашият хлебозавод!  Hug   

# 191
здрасти Кате! Hug как си в съботния ден? защо не си поспиваш до по-късно? аз днес едва станах, направо ми се плачеше, но няма как....

# 192
Dani, сигурно дарбата за готвене си идва с името. Моята малка дъщеря е също Даниела и тя така в кухнята е в свои води Wink А мъжете, те като се женят си мислят с главата, не като нас жените със сърцето само Simple Smile
Мароканско Кате ама той човека дал официално опровержение, че това не е вярно. Не, че има лошо от интернационални бебета. Все едно Станишев да направи бебе на Кондолиза Simple Smile малеееее, страх
Ели, ами тя улицата по Адмирала долната, която е по плажната ивица нощем си е супер. С тия светлини на новите апартаментни комплекси и палми отвън все едно съм си в Кувейт Simple Smile От всякъде жива музика.... хубавичко си е. Той нали Стоичков там си купи апартамент до Адмирала... То там само Райфайзен банк има, моята банка Wink ама портиера им е страшен чешит, поне този който улучихме това лято Simple Smile
Ще се включа по-късно пак. Сега на кафе... абе напоследък никой не черпи с кафенце тука, да не са му качили и на него цените Simple Smile
Дина получих ти писмото, ще ти пиша утре защото принцесите се завръщат от Варна тази вечер и да споделя нещата. Иначе не се тревожи, което си е писано да стане ще стане...

# 193
Добро утро!Докато ви изчета и то станало 10ч., Бързо да оздравяват болните   Praynig, Спорти, да е жив и здрав малкия Борис  bouquet.
Как обичам да готвя, пък ми се и отдава Embarassed, ама въобще и не си помислям да правя нещо от арабската кухня щото при нас няма никакви екзотични подправки да не говорим за онези ядки които слагате в храната, пък като сме в София все не ми остава време да потърся такъв магазин.
Преди две години свекърва ми беше пътувала до Ливан и донесе от там една кутия с баклавички  Crazy, хора вярвате ли ми че още усещам вкуса им, бяха божествени.
Още не съм си пускала песента, че нямаше да смогна да ви изчета като я повтарям и потретвам Embarassed.

# 194
o Наде портиета се казва Силвестър и е доста чепат характер но е добричък по душа. все на някой да помгне, все ми се вреше в ръцете и аз подивявах от яд. ама иначе е с добро сърце и не го прави нарочно. сега като се замисля ми липсва ежедневието там. а за Стоичков- ми той се е набутал човека. като знам как ги строят тез апартаменти- думи нямам. нали бях там и видях за какво става на въпрос- много бързо ги издигат, а качеството е под всякаква критика, но това е друга тема.

Общи условия

Активация на акаунт