през Рамадана всеки пости,но по арабски приемаме гости-84

• 19 902
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро хайде на кафет

# 196
Уф Наде това беше нещастен опит да те черпя кафе  Embarassed

# 197
Belbey редактирай си постинга с линка иначе ще откарам и днес без кафе Simple Smile
Ели ами той може да му е подарен с цел реклама или да е във фирмата дето ги строи Wink
Кате Мароки: Грънчари от Мароко показват синьо-бяла керамика на VI международен панаир на народните занаяти край Габрово.

# 198
Добро утро  Hug
Хайде по едно мааааалко кафенце докато Белбей дойде с нейното, че аз сутрин и особено в събота и неделя пия кафе в промишлени количества 

Наде с въпроса за скъпото кафе ме върна годиииини назад - като рязко увеличиха цените на кафето и захарта и всички се майтапеха, че отсега нататък който ходи на гости ще му се поднася кафе без захар и чай със захар  Mr. Green

Дани, дани всичкото това ядене си го сътворила, въпреки че не обичаш да готвиш, представям си какво щеше да е ако обичаше  Laughing Хем изглежда вкусно, хем естетски оформено - браво на теб!

# 199
Наде, да знам, мила. Това е Мохамед Заррук от Фес. Ама аз заради Рамадана и условностите в програма Леонардо не отидох да продавам. А бях се подготвила, но мъжете да се справят.    

# 200
  • Варна
Добро утро момичета  Hug аз ще си взема и от двете кафета  Hug кафе не отказвам  Naughty
Наде как ти дойде това на ума за Станишев и Кондолиза  Joy ама наистина ще е страх  Crazy
Аз винаги съм смятала че е късмет да се ожениш за готвач, най малкото ще ти дава добри идеи за готвене и ще стават вкусни нещата
обаче Ели не се заблуждавай че мъжете готвачи готвят вкъщи  Naughty
Белбей я пусни рецептата на твоята торта в ефир   chef Дала нали много я хареса

# 201
  • Варна
ДОБРО УТРО И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ,ПОЖЕЛАВАМ ВИ СЛЪНЧЕВ И ЛЕЖЕРЕН УИКЕНД
Абра,пия кафе и се наслаждавам на гледката  newsm51,ех да бях там
Момичета и аз се чудя как успявате да готвите в такива  промишлени количества,вие сигурно цял ден сте в кухнята,и защо трябва да се готви толкова много  newsm78,а не например само една манджа,кажете моля  newsm03

# 202
ДобрЮтро и от мен! Гледам раздумката върви успешно,та си рекох да се включа и аз.
Той Стоичков и в Банско има апартамент,не само при вас  Mr. Green
Ели, някои сгради се строят качествено (като нашата  Mr. Green),но отнема време,пари и нерви,много нерви..
Наде,Абра, ето кафе за вас и от мен.А помните ли кафето на прехода "втора цедка"  Joy

Дина, видях снимките - и тези са добри! Каква хубава трапеза,веднага огладнях.
Страхотна, мерси за поздравите за бебе Борис!
Белбей, как се чувстваш? Какви бях първите ти признаци??Имаше ли някакви усещания,преди да ти закъснее?Това са въпроси за друг подфорум,но искам от първа ръка да разбера.Кате М,Страхотна,Рени, и на вас може да ви е полезно това инфо  Praynig
Либра, ми защото е празник и по цял ден не се яде,затова.
Раф, добро утро и на теб!

# 203
Спорти, добре че бяха кафето на Бейбел и твоето кафе та да си отворя очите малко и да видя защо Рафаела и Надето говорят рано сутрин за политика .
Наде    Hug Joy Joy 

# 204
При всички положения ще е полезно информацията от първа ръка, но аз стигнах до извода че при всяка жена дори отделните бременности не протичат по един и същи начин. Аз сега пия едни билки, че докторите ми дойдоха в повече по едно време и направо ми писна от тях, но имам записан час при Стаменов(май така се казваше)чак за 21 януари другата година и ще се почне отначало, ако до тогава Аллах не ме дари с бебе  bouquet

# 205
Абра, те не говорят за политика ами за лИбов! Примерно! Амавнякои случаи си права, то любов, то политика.... с международните връзки човек какво ли не може да си въобрази.

либра, споменахме вече мисля, че по време на празничния месец Рамадан, денят става нощ, а нощта - ден, хората си тръгват на гости, а и като по цял ден не се храниш... трябва да набавиш поне минимално нужната храна да функционирането на организма. Ако и не живееш сам, с едно блюдо не е възможно да се мине.  

# 206
Страхотна за билки незнам може и да помага в тези случаи ама знае ли човек. Стаменов с какво се занимава?
Незнам дали гледахте по новините тия дни за една многодетна майка с 8 деца от София. Как се разплака момиченцето и дето гледаше най-малкото....
Стана ми гадно за децата и... Не ми хареса нещо майката, дано да греша

# 207
Олди то при мен странна работа, аз до последно си мислех че нещо  корема ми е раздразнен.МЦ при мен никога не е бил редовен и то закъснението го нямам за нищо, тъй че като започна да ми става лошо аз си викам Уф тия техни подправки ми разказаха играта.Още повече аз бях правила тест - негативен , на лекар бях ходила и тя нищо не видя и си викам тия нерви ми разказаха играта.Но един ден и кръвното ми падна много та аз ни жива ни умряла, и тогава свеки май се е усетила че тва не ми е корема а само бебе ще да е и така взехме втори тест.След тва пак на лекар и тн  Simple Smile

# 208
Белбей с тези подправки ме разсмя.Хвърли малко и насам  Mr. Green Стискам палци всичко да е наред до края!
Страхотна, много ясно,че при всеки е различно..и все пак като цяло симптомите са сходни.
Наде, билките помагат много за всякакви проблеми,стига правилният човек да ти изпише правилните билки и да се пият редовно. Аз така преборих артрита, да чукам на дърво, така че билколечението е спечелило моето уважение отдавна. Не съм гледала майката с 8-те деца  Crazy

# 209
Олди то и на мен сега ми е смешно , но вярваш или ни и сега не мога да ям техните манджи- много черен пипер, сафран, къри и кво ли нещеш. Много хубаво миришат но само да си помисля че ще ям от тях и почва да ми се гади. До сега не съм повръщала само ми е лошо

Общи условия

Активация на акаунт