Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е разликата между Рамазан и Рамадан?
Какви са приликите в речника между българския и арабския език?
Какви са предизвикателствата при живеене в Саудитска Арабия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е разликата между Рамазан и Рамадан?
-
Какви са приликите в речника между българския и арабския език?
-
Какви са предизвикателствата при живеене в Саудитска Арабия?
Живеенето в Саудитска Арабия може да бъде предизвикателство за чужденците поради строгите религиозни и културни норми. Тези предизвикателства включват ограничения в облеклото, ограничения в общуването между половете, специфични правила за хранене и пост, както и дискриминация въз основа на цвят на кожата и етнически произход.
-
Кои са някои от най-популярните продукти, които хората купуват в магазините?
-
Какви рецепти за готвене на риба бяха обсъдени в дискусията?
Привет Самита,мда подкрепям напълно идеята с визата стига да му я дадат защото на египтяни не дават
така нещата ще се развият постепенно,ще се опознаете лайф,ех да можех и аз така,пфууууу пусти предразсъдъци
абе и аз очаквах да е нещо по така,защото казахте че е срамно ,хм ще взема да го питам пак да провери правилно ли е чул или аз да му кажа за какво иде реч
Мислиш, че може и да не стане ли? Аз нямам опит с тези покани... Все пак, ако някой е запознат да каже-дали е по-добре да пращам покана, или пък да се пробва с нещо като организирана екскурзия като турист?
нищо, че държавите са различни. Какво става с тебе, ще ходиш ли октомври месец някъде или съм изпуснала промяната в плановете ти?
разни хора, разни идеали
нищо не се е променило ,плановете са си същите ,действам по въпроса ,само дето не искам да казвам за да не ми мине котка път,нали знаете колкото повече говориш за нещо то не става,затова ще оставя очите ми да говорят
и ако е рекъл всевишния (дай боже) скоро ще се срещнем

.Не се страхувай остави сърцето ти да говори.