Голяма еуфория настава, Септемврийчето на две годинки става!

• 29 474
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте и от мен!Наистина тук е пълно със страхотни новини,нека да добавя още една почерпка от мен ,защото и аз съм септемврийче Laughing-днес имам рожден ден newsm38,за първи път получих чудесен подарък от устата на моето малко човече,сутринта стана и ми каза"Чеитит ден ден,мамийй!"Просто беше великолепно,придружено от една сочна целувка... Heart Eyes
Аз бързам по задачки,на работа съм Wink,а трябва да спретна и празненството довечера...

# 271
Алексал, честит рожден ден! Много щастие, любов и професионални успехи! Наистина си получила най-хубавия подарък! Весел празник!      newsm51

# 272
аlexal , Честит рожден ден! Бъди много здрава, обичана и с късмет във всяко начинание   bouquet

# 273
Алексал, честит рожден ден!Много здраве,късмет и успехи!

Ирини,като видях малката кукличка,в първия момент си помислих,че си сложила някаква картичка,страхотна е,много нежна и сладка!Пу,пу,да ти е жива и здрава! HugКак е бате Спаси,свиква ли вече с новата ситуация в къщи?
Много се радвам на всички бремелинки и с радост чета споделеното от тях Heart Eyes Доника, прекрасно стихотворение и честити розови гащички, Алина, честито за синьото щъркелче! Hug
Фиби, как е Йоничка,сладката ми адашка Heart Eyes
Марианка , как сте? Hug
Марлелка , и моите деца пищят като им мия косите ooooh! Гледам да става по-бързо и да ги залисвам с някоя играчка за къпане. Като им пада вода по лицето и умират от ужас и пищят Tired

На ясла аз няма да ги давам моите деца,така решихме да ги гледам до 3 годинки,другата есен живот и здраве на градина.
Отиваме на разходка,навън има хубаво слънчице.
Весел и усмихат ден на всички!  bouquet

# 274
ехооо

Да драсна и аз 2 реда, да не ни забравите поне  Mr. Green

Алексал, ЧРД   bouquet Много любов, здраве и щастливи мигове със семейството  Hug

Чочиии, Честита красавица и на теб   bouquet Скоро те очакваме с разкази в картинки
Марианка, браво за резултата от ЕЕГ-то, другото вече ти е до болка познато и борбата ти е ясна, УСПЕХ  Hug

Ириниии, страхотна е куклата, като от списание извадена пу-пу  Hug Дано Спаси свикне скоро с новото положение  Confused При нас не е имало такова нещо. Няма да забравя как не даваше бебето да плаче. Ревне ли, и ме вика да го гушна. Не забравяше и себе си де, и така гушнати и двамата, голям кеф  Laughing

Доника, уреди се ти с мома значи, бравоС  Grinning Честито синьо щъркелче на Алина  Hug

Марлелка, Ивайло и до сега не обича да му мия косата. Дано мине този период....

Мацки, много гот беше на РД-то. Аз бях една волна птичка, защото оставих Боян у дома ( с Ивайло празнувахме  Mr. Green ), нещо така му се е разтекъл носа, не знам вече какво да го правя, тази нощ се появи и една кашлица  Confused Ще го водя на лекар...
Йо и Стефи също да оздравяват... мацки не и се давайте на яслата така лесно...

Мииии, много се кефя на всички ви, на оживлението, което е настъпило тук... нооо работа ме чака...

Heart Eyes

п.п. дайте още снимки дееееее

# 275
Влизам набързо от работа...

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРОПУСНАТИ! ДА СА ЗДРАВИ И ДА РАСТЪТ ЩАСТЛИВИ ДЕЧИЦА!

Иринии, да ви е жива и здрава госпожицата! Вече мина тревогата, сега всички сте си в къщи, щастливи и влюбени, аз ви го желая от сърце! На Спаси много целувки!  bouquet

Ние продължаваме с тревогите през седмоца боледуваме и сме с по една торба лекарства - за кашлица, имуностимуланти, капки и др. Все още се надявам, че нещата ще се оправят с Даная. Дано спира вече с тези болести. От както е тръгнала една е на ясла една седмица е в къщи, че и даже единия път за две седмици стояхме в къщи.
Рожденния ден мина страхотно с много емоции и подаръци. Дани беше на седмото небе.

Това е за сега! Ако мога пак ще се включвам от работа!

Прегръдки! Hug

# 276
 Алексал, честит рожден ден!

irinii, кукличката ти е прекрасна! Думи нямам!
 Доника, честита кукла и тук! Алина, честит кукльо!
 Мила, Неси е същинска млада госпожица!
 Кузманка, дано! Rени и вие оздравявайте!
 Марлелка,   bouquet . С къпането и ние сме на вие, плачем когато влезе мъъничко вода в очичките, а иначе все ме дърпа да да играе във коритото.
 Мари_анка,  Hug. Да не ме чуят (прочетат), ама малките май са по-оправни.

От известно време дебна една градина в Младост и моля ви се, вчера се появи във списъка. Днес гледам 200 и незнам си кой номер и уточнение: Опашките за групите са сформирани автоматично от всички активни кандидатури в район „Младост”, като се взима най-ранния час и минута на кандидатстване в този район. Родителите ще получат съобщения по е-поща.
Градината е много близо до училишето на Ванко.
 Да се оплача и за яденето при Мишето - хапва няколко хапки и отказва да яде повече, след  един час примерно се започва "ам-ам" .  Малко се дразня и май ще стои гладен до следващото ядене.  newsm78

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 15:07 от Amaretto

# 277
alexal, честит празник, миличка! Много, много късмет и любов!

Ирини, невероятна кукла си имаш... Heart Eyes Имам си и аз една мечта...
Алина, много се зарадвах на прекрасната новина. Ще стискам палци синьото вързопче да се роди лесно и здраво. Сигурна съм, че с кака Мими ще са голяма комбина. Wink
Марлелка, и Веси не обича да и мия косата. Много обича да я къпя, но определено влиза притеснена в банята и още от вратата прави пазарлъци " Няма мий косата!" Laughing И Мимка мина през такъв период, но сега обожава да си мие главата. Всичко с времето си.
Кузманка, ще се справи с болестите даная. Почти всяко дете преминава през това, бъди спокойна, всичко ще е на ред! Hug
Йоанка, добре сме, благодаря ти! Една гореща прегръдка от нас! Hug Аз се чувствам малко изморена и без път и посока, но ще се справя.
Доника, явно ще връзваш панделки. Wink Момичетата вече са го казали, страхотно е усещането да си имаш момиченце. А какво ли е да си имаш момченце? Laughing
Фиб,  Hug
Момичета, благодаря ви за подкрепата! Heart Eyes Боря се, разбира се, макар че в момента се чувствам малко изтощена. Предстои ни още едно посещение при лекар в Пловдив, за да назначи медикаментозното лечение и голямата битка продължава. А то ми е схватливо голямото момиче. Heart Eyes
Веси е много оправно дете, справя се сякаш за две дечица. Помага и на кака си да се организира по-бързо, носи и обувките, помага и да съберат разпилените играчки, подканя: "Айдии, Мимееее!" Laughing . Обува си сама маратонките и никога не бърка лява с дясна, не позволява да и помагам, когато и се пишка, сама сваля и вдига гащичките... Ако посегна да помогна за нещо, веднага ме парира: "Аш сама!" hahaha На мама малкото голямо момиче!
Обичам ви, момичета! Приятен ден на вас и слънцата ви! Hug

# 278
  • София
Колко е приятно да влезе човек тук и да прочете за хубавите новини1

Алина, честити сини гащички!
Доника, честита мома!
Алексал, много щастие и късмет, весело изкарване довечера.
Ирини, много сладка муцунка в розово си имаш.
Марлелка, и Вики плачеше като мием косата, но постепенно свиква и сега е само зачатък на плач, и то ако прекаля. А си мислех, че все така ще е . Същото е с душа. Пищеше от него, а сега се кефи, като бяхме в УК, свикна с душ, но тука си пълним коритото още.
Успех!

Марианка, впечатлих се от Веси. Браво на момичето Heart Eyes Стискам палци за Мими, да потръгне добре всичко с лекарствата.  Praynig

# 279
Еее,колко е хубаво когато всеки получава онова което иска.Кой вързопче в розово,кой в синъо.Поздравления!
Алексал,честит рожден ден мила!Желая ти скоро да получиш разрешения на двууменията си и освен още едно сладко мишле да имаш и едно може би ново ,по-интерестно и удовлетворяващо те работно място с една идея повече време за семейството. Hug Весело празненство.
Марианка,браво на Веселушка.Много самостоятелна  Hug
Амарето къде ги гледаш тези появи на детската градина?Въобще не ми е ясно как ще се действа тази година за записването по градини.Повторение на екшана ще е май  Crazy
За миенето на косата и ние сме в кюпа от почти 2 седмици е нещо което става само с пазарлък,а не беше така.Днес смешката от яслата  Grinning Стигаме до вратата и аз трябва да позвъня на звънеца който е доста на високо дори за мен.Та пускам ръката на Арен и се протягам да звънна и виждам една много дяволита усмивка.Като стрела ми мина ,че има нещо тук гнило и точно в този момент виждам как дребното се изнася с приклякания с мнооого хитра усмивка и тичайки през хилеж казва; чао,чаооо,ади в къщи. И аз бегом след него,а той умира от смях,че ме е преметнал нещо.После казва; пак ден ден,сок,тота,дух силноооо,сииилно.Явно му се е усладило да ходи по празненства,а последният месец бяха не едно. Laughing Големи емоции
Хайде много добро настроение на всички ви  Hug

# 280
  • Пловдив
Алексал, честит рожден ден! Нека всичките ти желания се сбъднат!

Честити розови и сини новини на Доника и Алина!!!

Ирини, невероятно сладка розово бебка си имаш!!! Надявям се Спаси по-бързо да преодолее този период на ревност! Сигурно е много специално чувството да имаш дъщеря....може би някой ден и аз ще го изпитам.... Hug
Марианка, страхотни неща умее Веси!!! Браво на нея! Дано лечението на Мими даде бързи резултати! Peace
yoana77 , и аз съм решила да пускам Стенли направо на градина, но ще съм с гледачка. А той все още ми се сърди като излизам сутрин....понякога плаче по 10-15мин!
Марлела, големи приключения при вас! Многооо е пораснала Мария! Станала си е направо дама!

Стенли също понякога плаче като му мием главата , но от скоро се е научил сам да държи душа и да се полива... Laughing Другото по неприятно при нас е,че от вчера сме с хрема, а от днес и с кашлица.....Мразя като наближи този сезин на болести! Взех му Имунобор Кидс и ще видим дали ще има ефект от него!

Приятна вечер! Hug

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 18:23 от steli-ssd

# 281
Честит празник, Алексал!

bebe_dundi, от октомври съм на държавни изпити, първи ми е ГПН. По принцип нямам актулни материали за частта по гр.процес, ако имаш познат с разработени теми по новия ГПК, може да ми пратиш. А иначе не отказвам и др.материали.  Hug Ако имаш такива да се разберем на ЛС.
Ирини, прекрасна е девойката ти, красота!
Доника, много хубаво стихче, честита розова вест!
Алина, честито синьо щъркелче!
На всички болни - топли прегръдки  Hug
dennis, искрено се смях и радвах на историята с Арен  Laughing
А продължението на нашата яслена история не е така цветущо както началото. Вчера като отидох да си я взема, сестрата ме посрещна така "Абе тя голям глас има", като тръгна да ми я носи още отвътре се чуваше рев "Маммаа, маммаа" и прохълцване. Показа се първо на прозочето на вратата една муцунка с раздърпани опашчици и сълзи и сополи. На мен странното е, че не ми стана жал, ами ми беше смешно. Тази сутрин като я заведох малко се дърпаше, но като видя сестрата й се усмихна и влязоха. На обяд я взе свекърва ми и каза, че е плакала, но малко. Сестрата казала, че е взела някакви книжки, а другите деца й ги дърпали и за това. Та така, имам доброто усещане, че все пак ще й хареса, но ще видим.
Лека вечер на всички!

# 282
alexal, честит рожден ден! Желая здраве, щастие и късмет!

# 283
Чочи, честита дъщеричка да расте здрава и много щастлива  Hug
alexal, честит рожден ден!  Желая ти сбъдване на всичките ти желания   bouquet
Ирини, прекрасно е малкото ти момиче!
Доника, честити розови гащи, да расте здрава в коремчето на мама  Hug
Алина, честито синьо щъркелче!
Всички болни бързо да оздравяват. На тези които ходят на ясла, незнам доколко ще ви успокоя но едно 90% първата година в яслата много боледуват, казваха ми го и учителките. Аз този ужас го изживях миналата зима та знам как се чуствате. Кураж  Hug и дано се разминете с по-малко болести
Марианка,браво на Веселушка, дано винаги си помагат с Мимката и са все така добри приятелки  Hug
dennis, искрено се смях на шегичката на изобретателния Арен. А какви ли номера ще ти върти като поратсне  Laughing

# 284

alexal, честит празник! Много споделено щастие с любимите ти хора!

Ей, ама вярно голямо оживление тук....личи си, че е есен....

Нашата одисея - тези уж днес са превели парите, но аз вяра нямам и утре сестра ми ще звънне до Германия да пита дали наистина е така. Лошото е, че са ни дали последен срок до петък, след което ще наемат адвокат /за наша сметка ъф корс/ и ще си търсят парите хората. Иначе иде реч за Юника, но те имали накакъв посредник - асистент и драмата беше, че 3 месеца не могат да се разберат при кой са документите и кой ще плаща. Абе лудница голяма, но естествено нищо ново под слънцето, щом става въпрос за бюрокрацията у назе.  ooooh!
Йоана и тя уж е по-добре, ама тя и вчера беше, пък вечерта като взе да се дави от едни храчки, всичко оповръща. И аз пак  ooooh!
Сега гледа Цар Лъв и по точно това http://www.vbox7.com/play:c408f624, затуй и аз това си викам - Хакуна Матата ....

Ей, много наши другари и те болнички бееее. Я грабвайте по едно лимонче и да оздравяват всички!На Алина - честита синя радост.  Hug

Аз отивам да пусна новата тема и ще мина после да ви обадя! Hug и  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт