Август отмина, но за Общ Рожден Ден мисли АВГУСТовската дружина

• 12 267
  • 300
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Кайли, а колко са големи най-малките? Хич не ви е лесно. Направо си героиня! Аз моето си трудно го изтрайвам понякога, а представям си ако са много. Вие с Вст трбява да сте много спойкони натури.  Simple Smile
За чехлите/джапанките - и аз мислех, че ще му се изхлузват от краката, но се оказа че си ходи съвсем добре с тях. Даже и вкъщи иска да седи с тях  Crazy А иначе се къпем под душа, естествено всяка баня започва с уговорките "няма косика" - т.е.- че няма да му мия косата, много мрази и все се пазари.
Отивам да се пробвам да спя. После пак  Mr. Green

# 16
Най-накрая и малко снимки от РД на Деница, макар и ненадписани.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=268327&pid=7393301
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=280477&pid=7396259

Последна редакция: чт, 04 сеп 2008, 18:19 от albena_vlady

# 17
Здравейте!
Блу, Кайли,   bouquet!
Ира, добре че, само е запушила колата. Пожелавам ви да имате възможност да си купите по-хубава, но и ремонта да си направите  Peace.
Нана и Сашко ще е на ясла, ама не искат Васерман  Rolling Eyes.
Велмар, ама ти и пушка ли имаш?  Rolling Eyes  Mr. Green.
blanc, добре сте си дошли   bouquet.
И мойте планове се провалят, защото в нашето ОДЗ откриват нови групи, на които съответно се прави ремонт и ние попаднахме в едната новоткрита група. Бяха казали, че на 10-ти ще ги открият официално, а вчера разбрах, че няма да е преди края на месеца. Много ме е яд  Close.

# 18
  • София
казвала съм го, ама не мога да се стърпя - разкошни са ти децата!  Heart Eyes Пу-пу! Да са ви живи и здрави!  Hug  bouquet
И да не пропусна - новите подписи и аватари на Марулка, Ади и Дани са страхотни Heart Eyes Hug

# 19
Не е комплимент, а истина - същото мога да кажа и за Ивчо с тези големи очи Heart Eyes
Блан, морски снимки няма ли да има  sport027
Велмар, Дари успя ли да поспи?

# 20
  • Sofia
Бройте и нас с Димана за партито.
Сори, че влизам толкова ескпресно, но постоянно пътувам и гледам да бъда повече време с малката и Митко.

# 21
С благодарности за новата темичка, наминавам да се разпиша като 99% сигурна за общия рожден ден на 20-ти.
Ще се опитам да следя темата по-редовно този месец.
Детската за баткото ни почва на 8.09, обаче ясленската част е още в разкопки и не ми се вярва да стане преди средата на октомври.

# 22
Здравейте момичета! Как сте? От доста време не съм се разписвала, но ви чета късно вечер, макар и не до там изчерпателно.
Ние сме добре, пътуваме доста и за това не съм успяла да се включа.
Маги е голяма фурия, просто полудявам покрай нея, от 17 тръгва на ясла. Дано свикне бързо и лесно. И се моля да не ме викат всеки ден за оплаквания, че е доста бойна нашата дама. По 200 пъти обяснявам, че не е хубаво да се бие, но като някое дете реши да направи нещо, което на нея не й харесва се започва боя. Дано го израсте този период.
Говори като латерна - "НЯМА ДУМА", трудно можеш да я надговориш. Но от скоро започна да се засрамва леко.
Като имам повече време ще кача малко снимки.
Ето и малко смях - от вчера повтаря - "ЕБКА ДЮПА", с доста усилия разбрах че това означава - лепенка на дупето /от изследванията за глисти/.
Хайде лека на всички и много усмивки!

# 23
Добро утро! Hug
Още ли спите? Днес почивам и успях да се понаспя. След малко тръгвам по задачки, а следобеда е предвиден за домакинска работа.
blanc как сте след морето?
Албена много изразителни очи има Деница.  Hug
Елфче при нас децата са от 0-3 г. възраст, т.е. от новородени.
Дидика включвай се по-често. Hug

Да си кажа честно, когато Тони си е при мен съм много по организирана. Иначе се отпускам и все си викам след малко ще направя "това", и докато се усетя времето минало.
Ето малко снимки от почивката при баба.
 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=280477&pid=7406311

Последна редакция: пт, 05 сеп 2008, 10:54 от Kaili

# 24
  • София
Привет!  Simple Smile
Днес станахме в обичайния час и съм в по-добро настроение  Grinning Blush
ДидикаHug Като спомена пак за бойната ти девойка, се сетих за един младеж при нас, който е 1м по-малък от Иво, но е взел страха на всички деца - и на него включително - скубе, бие шамари. Майка му се е видяла в чудо. Дано при вас е по-леко положението. Хареса ли й на Маги на морето?
Албена, благодаря, ама не е баш така  Laughing  Blush
Марго, нямаше ли рд тези дни, или и ти като Блан ще си мълчиш?  Blush
Кайли, не ви е лесно, пак казвам. Но поне си била тренирана за бебешки проблеми, като се е родил Тони.
Велмар, калко станахме за партито?  Grinning

# 25
Добро утро  Hug
Кайли, учудих се на късното ти включване преди да прочета, че си почивка  Laughing Работата ти наистина е изключителна с тези малки мишленца  Peace
Албенче, големи сладурковци имаш  Heart Eyes
Елиона, Дидика, Мама Галя  Hug Радвам се, че се включихте   bouquet
Къде изчезна Блан  newsm78
Велмарче, как са майсторите днес  Wink Hug

И накрая пак ще ви се хваля  Embarassed Ама съм самичка и освен на Лори няма на кой друг да се изфукам  Laughing Седях до 5.30ч сутринта и вижте какво сътворих за една позната http://picasaweb.google.bg/vstlis/Quilling?authkey=QrOUTE7Ip9s#5 … 42358097673568066

# 26
Ваня, златни са ти ръцете Hug Приемаш ли поръчки... Blush
Майсторите и днес бръмчат.Ние сутринта хайманосвахме до НДК и околията.Преди малко се прибрахме и се надявам поне днес Дари да поспи, че вчера не мигна ooooh!
Бройката мисля че стана 14... newsm78 Ще взема да публикувам списъка с потвърдилите  по-късно.Мислете за клубче Mr. Green

# 27
Велмар  Hug Приемам, приемам  Laughing Дай ми на мен да се занимавам с такива неща  Embarassed - така разтоварвам и не мисля за неприятните работи.
Дано скоро да свърши вече това бръмчене при вас  Peace И ние си имаме над нас един пишман майстор, който прави ремонт на 2 стаи вече 2 годи  Crazy Всеки ден се прибира към 14.30ч от работа и се започва - няма оправия и това си е. Всеки си мисли, че е сам на този свят  Rolling Eyes
Ох, аз наистина нямам идея за клубчето  Embarassed Нека се включи някоя мама , която ги е посещавала повече - аз имам впечатления само от Барбароните и Пигис  Embarassed

# 28
  • у дома
vst_80, писах ти лично съобщение  Flutter

# 29
Кайли, много сте сладки с малкия. Снимката във вадата е просто култова, да му имам доволното изражение. Завиждам ви за возенето на влак, аз още не мога да се прежаля да доставя това удоволствие на децата. Все навивам мъжа ми. То нашата малко като във вица - "на ти пари, купи си трамвай"

Велмар, кофти с тия ремонти, разбирам те напълно, при нас в карето между блоковете правят ремонт на едно заведение - от юли до сега, когато и да съм се прибрала, те пилят мозайка. Избора е или да стоим на затворени прозорци, или да не спим следобяд. И няма на кого да се оплачеш.

vst_80, много е красиво, браво на теб.

Аз да питам - имате ли нещо против да дойда на срещата и с двамата, че нещо бабите ни биха тотално отбой и никой не ще да подаде рамо дори и за минута гледане. Ако случайно мъжа ми е свободен, не е проблем, но ако нещо му изникне, ремаркетата ще са две.

В най-скоро време ще кача снимки, да видите колко сме порастнали всичките /най-вече аз  Embarassed/

Общи условия

Активация на акаунт