Август отмина, но за Общ Рожден Ден мисли АВГУСТовската дружина

• 12 269
  • 300
  •   1
Отговори
# 30
  • гр.София
 Мама Галя,ако не дойдеш с двамата-ще те върнем!

Аз се мъча да се оправя с купищата багажи. Като се поосвестя-ще  пиша по-така Laughing

Вст,купих си такива картички на Коледа (миналата). Не знам,кой ги е правил. Твоите са страхотни!

# 31
  • у дома
Като се поосвестя-ще  пиша по-така Laughing

чакам подробен разказ и снимки  Naughty
Mama_Galia_66 ти пък гледай само с единия да дойдеш  Twisted Evil  Mr. Green

# 32
Ей, направо ме умилихте.
Преди малко ги прибрах и двамата от фризьор - Милен с прическа, а Митето пак като футболна топка. Ама какво да го правя, като ми е плешандърче и поне за сега фризьорката няма идея на каква прическа да подстриже петнайсете му косъма  Joy
А вие направо не можете да си представите какво негърче е станал след престоя на вилата. А уж русолявите не чернеели. Всъщност той не чернее, той синее  Wink

# 33
  • София
Гале радвам се да те видя  Hug

Засега пишете и Калоян и мен в бройката, ако не ме щете, ще го пратя сам с трамвая  Mr. Green

Аз рано рано станах, че съм дежурна, а Митко замина да прибере Кало от Пловдив. Добре беше пет дена почивка без него. Снощи спретнахме едно миникупонче с една от най-добрите ми приятелки у нас - китайско, водка с кола и Мръсни танци. Ех, Патрик, Патриииик  Mr. Green Върнахме се малко в ученическите години, а Митко ни се хили на акъла, че сме били патици  Wink

# 34
  • София
Вст, страхотни неща си сътворила! Браво!  Hug
Кайли, много мили снимки наистина  Heart Eyes

# 35
 И ние ще дойдем на общият РД.Довечера ще чета и пиша повече.Целувки.

# 36
Запис и от мен   bouquet

# 37
  • Бургас
didika,Ирен е същата абсолютно.Аз също много се притеснявам ,как ще сме на яслите.
Много се бие,скуби и най вече много хапе до кръв или посиняване.
Дано се отучи на яслите.
Но винаги има и по зле.Има много по лоши деца.Като ги гледам по градинките и направо изпадам в ужас да не би да има такива в нашата групичка.
Кайли,много ти е сладък Тони.Изглежда истински щастлив в градината  с баба.

vst 80,страшни красоти пак си сътворила.Имаш златни ръце.

# 38
Ето я обещаната фотосесия, дори предсрочно, надлежно надписана  Wink

http://www.mamagalia.snimka.bg/album.php?album_id=281948

Митето миналата седмица се научи да плюе и съм направо в потрес как ще тръгнем на ясла - ще си умра от срам.

# 39
  • Бургас
Мама Галя,големи са сладури момчетата ти.
Заедно с Ирен гледахме снимките и няма да ти казвам,като видяхме снимката с вафлите какво стана.Да се чудя откъде да и търся вафли това време.Но един кроасан спаси положението.

# 40
IrrA_78, Ирен се е огледала във вафлите, а ти на диета ли си, та не изохка по шишчетата.
Моите и двамата са много ящни, та на снимките винаги има нещо апетитно.
Митето цял следобед си роши таралежовата главичка и ми дърпа четките и гребените да се реши  Joy
Изподрал си е голата главица.

Аз категорично се отказах от опитите за махане на памперса. Ще го изчакам да проговори и да ми заяви лично желанието си да ползва гърнето по предназначение, а не за шапка или стъпалце към нещата, които са на по-високо.

# 41
Мами,много ви благодаря за поздравите  bouquet
   Марулка няма съмнение вече пак мъж ще си имаме Laughing
  Много хубави снимки и дичица Peace
 Аз утре ще пробвам да пусна някоя ако Наско ми разреши да седна на компа  CloseMr. Green
  Сега ще лягам,че едвам гледам а и утре съм на преглед да видим кога ще ми махат конеца.
    Лека вечер Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 42
  • София
Галя, да са ти живи и здрави юнаците!  Hug Сладури невероятни! А как ти завидях, ча това че са ящни ooooh! , наш Ивайло е злояд та дрънка. И всички обвиняват за това мен - че го захраних късно.  Close Аз им давам примери с многото мами и деца тук, че и сред вас има късно захранили, но децата им ядат всичко.  Rolling Eyes Направо не знам като тръгне някой хубав ден на ДГ как ще е.  newsm78
Ира, Ирен изглежда много миличка, не си я представям в бойна роля  Heart Eyes Laughing
Ели, успех на прегледа! Малко остана още! Hug 

# 43
  • Бургас
IrrA_78, Ирен се е огледала във вафлите, а ти на диета ли си, та не изохка по шишчетата.
Мама Галя,на друг етап бих прескочила до денонощния за шишчета newsm22, че много ги уважавам.Но просто току-що се бях натъпкала ,като прасе. Animal Pig

# 44
  • Бургас
Елфче,ние също сме от отбора на злоядите.Не сме вкусили готвена храна сигурно от половин година.Караме я само на филийки с масло и мед,със сирене и яйце,кашкавалки,кис.мляко,мноооооооого сокове и различните им там боклуци(вафли,царевични пръчици,снаксове и т.н.)Просто и на мен това ми е голямо притеснение.И да я тъпча, тя плюе храната.Силно се надявам,като тръгне на ясли и гледа децата как се хранят и тя да прояде.
Иначе аз я захраних с пюре в края на 5-ия месец.Кърмих я 8 мес. и така хубаво се хранеше и си наддаваше на килограми,че чак си виках"Това дете ще е много лакомо".А то какво стана.Ама нищо, да е жива и здрава.
А иначе си ми е много миличка до момента ,в който се ядоса.Няма такъв инат,като вземе да се тръшка по земята ,да ляга по улиците,рев за нещо си там,което си е наумила.Никога не прави,което и казвам ,винаги е наобратно.Не мога да си представя да и кажа нещо да не го прави и тя да ме послуша.Започва нарочно да го прави ,докато не ме изкара извън нерви.
Надявам се ,това да е от детския пубертет.Иначе,няма такова съкровище просто.

Общи условия

Активация на акаунт