Август отмина, но за Общ Рожден Ден мисли АВГУСТовската дружина

• 12 342
  • 300
  •   1
Отговори
# 270
  • варненка от София
ЧРД, Нана!

Сърдечни поздрави за много здраве, щастие и късмети, успехи в кариерата и само напред и нагоре!

За самолетните билети да рекна, понеже е нискотарифна компания, колкото по-рано се закупят, толкова по-добре и шансът да си купиш евтин билет е голям. При тези билети, пътуването трябва да е планирато от далеч, както стана при нас. Ние билетите си ги взехме още в началото на август. Но никога не е късно да се проверява имат ли места, нямат ли. Много е лесно купуването он-лайн. За тези, които се интересуваха ето и сайтът на компанията: Wizz air, няма шега, няма измама, вече го тествахме.

Мама Галя, поздравявам те за чешкия, аз от години с този език си изкарвам хляба, но е нужна наистина "поддръжка", като няма с кого да говориш, то тогава чети на чешки. Сетих се и за мама Иги, отдавна не е писала при нас, нейният съпруг е чех, това си спомням.

Блу, не си помисляй да не дойдете, ще има санкции  Mr. Green И Анди е много права, винаги трябва да се надяваш на по-добро, нещата се нареждат  Hug

# 271
  • София
Честит рожден ден на Нана   bouquet  пожелавам ти да си все така дейна, щастлива и обичана от двамата най-скъпи мъже на земята за теб  newsm59

Днес на Миташки му сложиха последната ваксина ( тя не е по имунизационния задължителен календар), но нашият педиатър силно я препоръчва...така, че до 6 годишна възраст приключихме с ваксините. Доста добре понесе като му я сложи, даже му каза чао и даде целувка ( е след това ми обясни, че "митко дари" - митко се ударил и така....

Добре дошла на Марулка и честита нова работа   bouquet 
това е от мен. Heart Eyes

# 272
  • гр.София

ЧРД, Нана! Бъди здрава и щастлива! Сбъднати желания и осъществени цели ти пожелавам!

# 273
  • София
Много ви благодаря, момичета!  Hug Hug

Сега и да помрънкам малко. Взех си сутринта кръвните изследвания. Не са много добри. Май ще се ходи по лекари. Аз дълго отлагах, ама вече ще трябва да се заема и с това.  ooooh!
Поне Васерманът е отрицателен  Joy

# 274
Честит рожден ден на НАна! Много здраве и любов!

Малко "мрън" и от мен. Успях да се разболея и днес се наложи да остана в къщи. Надявам се да не се зарази и Тони от мен,че само идва да се гуши при мен. Като събера сили ще пиша повече. Hug

# 275
  • софия
НАНА!

# 276
Честит рожден ден Нана!Пожелавам ти всички проблеми със здравето да се решът успешно и много късмет и щастие в семейството ти!

# 277
Нанчееее, настигна ме душко, нЕма де да одиш  Whistling Hug Heart Eyes
Здрава, щастлива, обичана и обичаща да си!!!

Мама галя, радвам се за вас   bouquet

А за нашите резултати явно ще трябва да стискате палци oще, щото резултат няма  Mr. Green Пък може и да има - да не сме от победителите ами само да се надяваме  hahaha Joy 

Последна редакция: вт, 16 сеп 2008, 20:49 от val_stef

# 278
ех Марулче ,жалко че нямат полети и до тук...Иначе цените са повече от примамливи  Rolling Eyes
мама Галя пожелавам ти бързо оздравяване,на Кайли също !Дръжте се и не се давайте на вирусите!
Анди успех с работата,може и да ти възложат друго скоро ,а може и да им намекнеш че не ти е интересно,знам ли...,всеки случай ти пожелавам :Een prettige dag verder!(леле забравих как се пише  Embarassed)

# 279
Малко се по съвзех. Толкова време не се бях разболявала, но развалянето на времето не ми се отрази добре. Сега ще съм малко на диета и се надявам бързо да се стабилизирам и най-вече да опазя Тони. Поне имам помощ сега от майка и мога да си почивам повече.
Мама Галя радвам се че не се наложи операция, но не ти е лесно с 3-ма болни и то за капак с бронхопневмония.Бързо да оздравявате всички. Hug
Валка ще чакаме резултата с нетърпение. Hug

# 280
  • София
Валкооооо, ида душо, идааааа  Heart Eyes Hug

То днес и без това колегите заключиха, че съм морално и технически остаряла  hahaha, щото не харесвам фантастика и в частност Властелинът на пръстените, а си падам по историческа литература плюс трилъри и криминалета, особено на Агата Кристи  Mr. Green Та както заключиха - Нано, ти си човек на миналото Wink

В края на деня настроението ми значително се подобри вследствие на две прекрасни новини.

1. Шефът ми е поръчал нов комп, че мъките със стария не могат да се опишат

2. Шефът ни праща на тийм билдинг октомври/ноември по избор - Прага или Виена  Mr. Green Със самальот естествено  Wink За момента желаещите да се напием с чешка бира сме повече  Joy

# 281
  • София
 Нана, честит рожден ден! Бъди здрава, обичана и много щастлива с любимите мъже!   Heart Eyes Hug  bouquet

У нас е лудница и нямам много време да седна на компа. Братовчедчето дойде.  Simple Smile
Целувки на всички ви!  Heart Eyes

# 282
  • варненка от София
Нанче, ако преритате за преводач у чешко, ей мъ на! Flutter Flutter Flutter

# 283
  • София
Здравейте и от нас  Hug

Нана, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много обичана!   bouquet

Аз вчера започнах училище, прибирам се вкъщи да кърмя и нямам време за ни-що  ooooh!
Освен това Марти нещо се разболя и ако не се оправи до партито няма да можем да дойдем  Sad

marulka, браво за работата!

# 284
  • софия
марулка,бравос,мацка,че сте успя ли да се уредите с такива билети.ние,като заминаваме за варна винаги се сещаме,но явно номера,както ти казваш е доста по рано да се направят резервациите,че иначе си е голяма тесла!ако човек трябва да пътува сам с кола им пак далавера,но иначе и за тримата ни излиза майка си и баща си  #2gunfire!как могат да държат такива  безумни цени не знам  Confused!
валка,стискам палци,душко  Heart Eyes!дано да видя красивото личице на алито на корицата!
вст,честити обички на лорка !добре дошли в отбора  Hug!а,за творенията ти отдавна съм казвала,че си  coolcool coolcool coolcool!
ние сме о.к.найа е на диетка от две  newsm78..три седмици май са вече...прави някаква "остра уртикария" и се тъпчехме 9 дни с урбазон  Confused,но нямаше как.беше страшно,за гледане.сега сме добре да чукна на дърво,но направо ме е страх да започна да захранвам  ooooh!...,ще видим от какво,ще излезе.в този ред на мисли,каквато и торта да имана партито-аз ще я ям  Wink Tired.
лека вечер  Hug

Общи условия

Активация на акаунт