Август отмина, но за Общ Рожден Ден мисли АВГУСТовската дружина

• 12 342
  • 300
  •   1
Отговори
# 285
  • софия
ааааа,забравих да ви кажа,че качих снимки на найа от р.ден Blush....имам една с три мацки  Grinning

# 286
  • Sofia
НАНА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ВСЕ ТАКА ИСТИНСКА!

Валка, и аз гласувах за вас! Стискам палци да сте на корицата, щото си го заслужавате!!!
Дани, снимката с 3-те мацки е супер!!! Mr. Green Mr. Green

# 287
  • София
Честит имен ден на София на Блан    newsm51

Честит имен ден и на всички празнуващи   bouquet

# 288
Честит Имен Ден на София, Нана и всички които празнуват днес!  bouquet

ааааа,забравих да ви кажа,че качих снимки на найа от р.ден Blush....имам една с три мацки  Grinning

А, аз видях с 4 мацки. newsm78 Дани, Елиона като броите да не пропускате себе си. Joy 
 Поне видяхме Димана колко е пораснала, защото майка не се сеща да качи малко снимки. Wink

# 289
  • софия
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ СОФИЯНКИ  Grinning!И ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ ИМЕНИЦИ  Hug!
кайли,аз от скромност  Blush,а ели недовижда от егн-то  Joy...,или не ме брои мен  Crossing Arms Hug

# 290
  • гр.София

Хапнете и пийнете!
 Освен София празнуват и баща й и сестра ми.

Нана,Честит празник! И аз умирам за Агата Кристи.Преди около месец гледах,че издават отново два нейни романа. Не че съм ги купила,още...

Ние сме ранобудници. София идва с мен до уч-щето и рано-рано "спортуваме" на чист въздух. Дано не я разболея.

Кайли, мама Галя-дръжте се и се лекувайте Hug
 elen@, дано се закрепите и дойдете в събота.

# 291
  • София
Честит имен ден на всички малки и големи именяци! Да са здрави, щастливи и усмихнати!  

# 292
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ ПРАЗНУВАЩИ  bouquet  bouquet  bouquet

# 293
  • София
Хайде пак да разпъвам масата. Тя обикновено тези два дни у дома не се сгъва  Joy

едно топло грогче в студеното време

и нещо сладичко!

Честит имен ден на всички именници! Да са живи и здрави!

# 294
Честито на всички именници днес!
  bouquet    bouquet    bouquet   Heart Eyes   Heart Eyes

# 295
Честито на имениците днес и специално на красивата малка София!             

Аз пък нямам работа в момента и се чудя какво да правя... newsm78 Оказа се и че във фирмата има доста именици, така че честичко отскачам до кухнята за сладичко.  Grinning

лелее, elen@, че и на у-ще ли успяваш да отидеш... #Crazy

Таткото и Гого имат странен дневен режим - закусват варен ориз, обикалят с колата, защото Гого иска да се вози и рисуват малки, големи, сини коли, а Гого реве, че иска да качи... Laughing

оопппс, сега пък пристигнаха материали и трябва да работя... Sad

# 296
Честит имен ден на днешните именниици и специално на С.!

Поуспокоиха се нещата на работа и сега имам време да драсна два реда.
В петък отиваме да си вземем детето и другата седмица ще съм в отпуск. Нямам търпение вече. Дано да свикне бързо с яслата, че иначе незнам какво ще правим. Съжалявам, че няма да успеем да се класираме за общия РД, но се надявам след великото преселение да успеем да организираме някоя среща, че с някои мами не съм се виждала отдавна.

Хайде целувки на всички!  Heart Eyes

# 297
Здравейте и от нас!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ НА ТОЗИ ДЕН! МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ ПОЖЕЛАВАМ!

Сега малко новини: днес ни беше първи ден в яслата. Маги се разрева в момента, в който леличката я хвана за ръка и затвори вратата. Тръгнах аз с мисълта, че ще се успокои след известно време. Отидох до НДК за да си платя втората вноска за каското. С мен беше и мъжът ми. И той ми предложи да отиде той, а аз да не се мокря в дъжда. Реших да изгася двигателя, но тъй като акумулатора беше слаб, от фаровете, аварийните и музиката - се изчерпал съвсем и в един момент всичко угасна. Закъснях с 20 мин да взема Маги и като отидох тя чак хълцаше от рев. Като ме видя, така силно ме гушна, че чак не ми достигаше въздух. Плакала беше през цялото време. Стана ми толкова мъчно, че съм закъсняла. Попитах я защо плаче, не си ли е играла с децата, тя ми отговори, че не е играла защото е плакала. Ще видим утре как ще бъде.
Ние двте с нея няма да успеем да дойдем за общия РД, за което много съжалявам. Но ще имаме семеен празник и няма да е удобно да отсъстваме.

# 298
  • гр.София
 София ви благодари за пожеланията Grinning

Елвинг,не искаш ли да е ма-а-алко по-топло?! Simple Smile

# 299

Елвинг,не искаш ли да е ма-а-алко по-топло?! Simple Smile
Praynig Praynig Praynig

Честит празник на всички празнуващи днес   bouquet Специални гушки и целувки за прекрасната София от нас  Heart Eyes Hug!
Нана, честит рожеден ден със закъснение  Embarassed Желая ти мноооооого здраве и положителни емоции   bouquet
Дани  Hug Радвам се, че отново сте на линия  Peace Благодаря за хубавите думи   bouquet

Аз нещо не успявам да се включа пак като хората  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт