Август отмина, но за Общ Рожден Ден мисли АВГУСТовската дружина

• 12 343
  • 300
  •   1
Отговори
# 120
  • София
и за нас този час е ок.

Допълнителна какичка според мен си трябва ( предвид броя на децата). Така че съм "за".

За кетъринг за нас - не мисля ( особено в това време) - пък и се опитвам да се вталявам  Laughing ама ако почне да има резултат ще кажа ...

Велмар пиша те в моралната подкрепа  Hug.

Блан- може, може ама виртуално  и морално Joy  

# 121
Пишете ни и нас...За съжаление не успях да пиша по-рано и да предложа 27-ми, защото тогава и Токи ще е тук, но за него ще организираме специално парти... Heart Eyes

Аз днес съм изоставена, за да се наспя и да почета малко материали за връщането ми на работа от 15-ти, но т.к още не са ми изпратили линк за портала, смятам да отида на маникюр... Mr. Green

Елфче,  Hug Heart Eyes

Мама Галя, много се смях за начина на убеждаване на баткото. Joy

# 122
  • София
Вст, мерси!  Hug То трябва малко мозък да имам  Embarassed Видях я, фен съм на Мечо Пух, съответно я харесах.  Peace
Велмар, как ще стане с капарото?  Rolling Eyes

# 123
1. Да си резервирам Том Сойер за някой уикенд, че ми остана малко за боядисване на вилата.
2. Час и дата ни устройват, за торта и кетъринг нямам претенции /глас народен, глас божий/, за допълнителна какичка - мисля, че е добра идея.
3. Елфче - май беше Пипи - в карето на новите кооперации. Като идваш от 8-ми след хлебозавода първата в дясно и пак в дясно.
4. АндиБ - нямам избор - сутрешната програма ми е сгъстена - извеждане на куче, завеждане на градина, приготвяне на закуска, а в момента и на обяд, и всичко това желателно до 8,30 за да излезем, преди площадката да се напълни с баби и внучета, че нещо съм развила алергия към баби.
На кого, кога и как да дам паричките за РД?
И моля за адреса, че хич ме няма по клубовете - нали си имам вила с декар двор  Laughing

# 124
  • София
Мама Галя, ето го
Барбарони 3
Гр.София
ж.к. Гоце Делчев ул.Киро Тулешков 16 – срещу 7-маДетска градина тел. 869 0310
GSM 0885 986 331

# 125
  • София
Резервацията е направена :peace:.20.09 от 18.30 ч

И ние с Марти ще дойдем. Този час ме устройва напълно  Hug

Ето и малко снимки от нас.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2008, 16:11 от elen@

# 126
Elen@ големи сладурковци са двамката и как само си приличат. Hug

Много се активирахте днес. Браво на вас.  Grinning

# 127
  • София
До тези Барбарони 3 с автобус 74  и тролейбус 8 ли се стига?

Днес като взех Яна от яслата първата й приказка беше Не е хубаво при децата с нацупена муцунка, а после , както и вчера едвам си

тръгнахме  Laughing докато обиколи целия двор и погледне във всяка дупка Laughing

# 128
  • София
elen@ , радвам се че и вие ще можете да дойдете!  Hug Преди май беше писала, че не ти е удобно на 20-ти или бъркам. Да са ти живи и здрави синчетата, големи сладури са!  Hug Heart Eyes
Нори, май с това, дето си изброила, може да се стигне дотам, Велмар или Ади да кажат за по-сигурно.

# 129
Здравейте мамчета и дечица, сладурковци!
Върнахме се от море вчера, сега Дани се гледат с тати, аз - на работа. Трябваше да ходим от вчера на градина, но се разболяхме и днес докторката каза, че може от четвъртък, но дали ще има възможност да ни вземат по списъци за посрещане?
Сме ЗА общия рожден ден. Вкусна торта със крем - еклерова с баварски кремммммммм. дали ще присъстват татковци?
Дано ми остане време да почета творенията и да се наспя

# 130
  • София

Аз започвам училище, затова, но съм до 5 часа. Ако беше по- рано, нямаше да мога, но 6.30 ми е ок. Peace

# 131
  • София

Аз започвам училище, затова, но съм до 5 часа. Ако беше по- рано, нямаше да мога, но 6.30 ми е ок. Peace
Hug А Криси ще бъде ли с вас?
pepejeans , добре дошла и на теб!  Hug Татковци - по желание.  Simple Smile А дали тортата ще е еклерова, не знам  Laughing , не видях в линка пише ли каква е Simple Smile 

# 132
  • гр.София
elen@,вЕрно са големи сладури Марти и Криси.

Нори
-рейсове 74 ,76, 73, тролей 8 Peace

Пепеджинс,добре сте си дошли!

Е сега да стане чудо и Токи да си дойде на 20-ти-щастието ще е почти пълно.

# 133
  • София
 Confused уф, сложете ни под въпрос Sad от 18 до 22 ме викат на работа, ако свърша по- рано ще се присъединим...

# 134
  • София
С Яна бяхме следобед навън с кварталните приятелчета и какъв вятър има в Люлин Shocked от къде се взе?!(Следобед разбирайте след 18:30,

защото дребчо спа от 14:30 до 18:30 Shocked) Братовчед й е започнал да щипе ужасно и успя да я нащипа 3 пъти, а тя се разплаква и после

отива при него и му казва Извинявай , Алек! Няма да плачеш Thinking

Общи условия

Активация на акаунт