Италианска следваканционна

• 19 754
  • 312
  •   2
Отговори
# 195
Ехооооооооооооооо  Thinking

# 196
Я да разбутам редиците аз малко Crazy

4е никой не отговори на Калка, къде сте бре дами?

Дескаааа, супер се радвам за сватбата, граждански брак или църковен? Страхотно, страхотно, нямам търпение да видя булката Heart Eyes Цун за вси4ки ви Hug

Калка, таз девойка на аватара ти не яде лииии, хи4 няма корем4е, хи4, срамота Laughing
как е мал4о на градината?

Сега, за бонприкс_а знам, 4е много се мотат с доставките, пък и ка4еството май беШе съмнително... Ники си спомням, 4е е имала проблеми с тях. Незнам..
Аз за втори път поръ4вам дрехи от тук http://www.yoox.com/saldi/department?tskay=6383154F , супеер са, много високо ка4ество, сега има тотална разпродажаба (за 20/ 30 евро се намират уникални неЩа), около 80% намаление, много са то4ни, поръ4ах в понеделник (22) ве4ерта и днес ми пристигна полата сутринта, препоръ4вам гореЩо, изпитани са Peace От години ги ползвам, вземха си редовно слън4еви о4ила (моя слабост Blush) на мноого ниски цени Peace

Другоо, я, ами според вас тур. агенциите не са ли в криза: така де, ми кой ходи да се разправя кат си има интернет и си действа вси4ко у дома Thinking

хайде елате, моля
до после
  bouquet

# 197
Няма никой...всички вече са доста заети изглежда  Peace

Дюн, магари да съм аз на аватара  Mr. Green таз как 'без корем' ми е за стимул  Crazy

Спомням си и Лени беше поръчвала балеринки май бяха  newsm78 на сайта има подобни на тези,които аз си бях купила от Бг на същата цена  newsm78
Тез цени в бонприкс ми се струват много ниски за едно средно качество  newsm78 ,та затова да си попитам пак  Whistling

Тур агенциите не мисля, че са в криза....доста хора не позлват интернет 
 Peace по скоро кризата е 'големите изяждат малките' ...мое мнение  Peace

# 198
Кала не си поръ4вай от Бонприкс вси4ко е китайско и са пълни боклуци.На градския пазар ще си намериш по ка4ествена стока Peace.Плюс това пове4ето им стоки са дефектни Confused.Не се подлъгвай,на снимка дрехите изглеждат по един на4ин,но в реалта са съвсем други.Аз тези които поръ4ах и в къщи няма да ги нося Crazy.Само излишно хвърлени пари Twisted Evil

# 199
Добър ден на най-скучната тема в бг-мамма  Mr. Green

Аз съм поръчвала от БонПри 2-3 блузки и едни чехли. Чаках месец и нещо. Когато дойдоха се оказаха огромни и не ги носих нито веднъж. Чехлите на снимка имаха фасон, всъщност бяха ужасни и ги подарих на жената, която май също не успя да ги преживее и от своя страна ги подари в тяхната румънска църква.

Турагенции има на всяка керемида, моята логика е , че за да съществува нещо на пазара, значи работи. Интернет дава алтернатива на хората, на които им е ясно какво се прави в Интернет. Такива особено в прованса са малко и са предимно млади. Друг е въпросът, че хората обедняват и вече ги обиколиха евтините дестинации. Египет , която е една супер евтина и тъпа дестинация сега сигурно ще спадне много, като търсене, покрай отвличанията. Мен лично ме е обзела частната инициатива и хипотетично, ако имам възможност ( сертификати, лицензи, няколко хиляди за инвест в офис и техника)  бих  открила  франчайзинг на някоя от евтините тур-агенции ( CTS, например). Сещай се, снахо.

Да докладвам и аз киселото мляко. Изчетох всички етикети на кис. мляк. в супера, но никъде не беше споменат вида на бактерията.
Само, че са виви. Направих кисело мляко, доста лесно стана, но на вкус не ми хареса. На всичкото отгоре бурканчетата са с дървена капачка, която се оказа неподходяща. Но, най-важното, пътя е извървян. Сега остава да намеря и бацилус булгарикус.
Ако знаете марка кисело мляко на което изрично да пише вида на млечнокиселата бактерия - споделете, моля.

# 200
  • Italia
......

Да докладвам и аз киселото мляко. Изчетох всички етикети на кис. мляк. в супера, но никъде не беше споменат вида на бактерията.
Само, че са виви. Направих кисело мляко, доста лесно стана, но на вкус не ми хареса. На всичкото отгоре бурканчетата са с дървена капачка, която се оказа неподходяща. Но, най-важното, пътя е извървян. Сега остава да намеря и бацилус булгарикус.
Ако знаете марка кисело мляко на което изрично да пише вида на млечнокиселата бактерия - споделете, моля.

Ето http://www.granarolo.it/yogurt_bianco_classico.htm
Има само малка греШка в описанието в техни4еската скеда : писали са ,4е има ягода а това всъЩност се отнася за съседния вид кис.мляко с вкус на ягода.
Аз си взех от автомата за прясно мляко и кисело за да го опитам.Изръсих се с 2 еври  Money но беШе много хубаво. И на неговия етикет си пиШеШе " лактоба4иликус булгарикус".

# 201
McDirok, мерси, ще го търся ! Пише, че е латте ди Милано, дано и до тук да го продават.
Аз с ето това го направих моето : http://www.granarolo.it/yogurt_bianco_intero.htm

# 202
Лени, Бонтанова - от Пенни/на таз пише/; от Кооп с матка КООП/не си спомням дали виждаш/ Peace пълномаслено,че обезмаслените са  Sick

# 203
  • Italia
McDirok, мерси, ще го търся ! Пише, че е латте ди Милано, дано и до тук да го продават.
Аз с ето това го направих моето : http://www.granarolo.it/yogurt_bianco_intero.htm

Ако го няма и Йомо става,ето виж http://www.granarolo.it/yogurt_bianco_intero_1.htm
Не знам вкуса му как е оба4е  newsm78

# 204
Чудесно, благодаря! Амбицирана съм да направя, свекър ми яде доста кисело мляко и си мисля, че ако намеря хубаво за закваска , както купувам и хубаво мляко ще е добре за него. Много е и еко- също така. Няма опаковки. Следващата точка от плана ми е още по-амбициозна. Кисело зеле. Сега решавам проблема с бидончето и как ще го претакам, като няма чешмичка. Мъжът ми предложи да го продухвам с компресора Laughing.  Но, нищо не може да се опре на доматите ми. Още берем тук таме. Това беше страхотен проект с тези домати, догодина имам план точно как ще си направя градинката, самото петно е 15-20 кв.м. и не цели големи добиви, по-скоро фитнес. Ще има слънчогледи, цветя , които ще украсяват градинката, като в приказките. Цветарките, сега ли се садят луковиците за нарциси, лалета и т.н?

# 205
  • Italia
Някоя от вас да има маШина за хляб ? Отзиви ? Знам ,4е много е писано по въпроса тук във форума, но нямам време а и желание да се ровя да търся... Отдавна и се каня и сега,като оптимизирах разходите за прясно мляко мисля,4е е ред на хляба. Twisted Evil Толкова много хляб хвърлям,4е направо ме е срам  Embarassed

# 206
Аз ползвам Ланд интеро от евроспина струва 0.60 цента и става екстра,
Моми 4ухте и в4ера новините? 4 торнадо ги изпращат в Афганистан,е те и моя е сред тези,
Дани попитах за инфо в форума на арабските мами ,но никой не ми отговори с инфо,
 днес на мама са и направили коронарография и са и сложили пейсмеикър,олекна ми ,но сега пък съпружето.4е няма да са 4 месеца ами ще ли да са 6 месеца.Уффа
Та Ники взимаи Габ4о и айде на гости...хеххех
Деси незнам даи ще про4етеш но аз предварително да ти кажа моите пожелания :Нека семейният ви огън никога да не загасва,нека оби4та ви бъде необятна и нестихваща поне за 100 години.
Деската с Алето???

# 207
Някоя от вас да има маШина за хляб ? Отзиви ? Знам ,4е много е писано по въпроса тук във форума, но нямам време а и желание да се ровя да търся... Отдавна и се каня и сега,като оптимизирах разходите за прясно мляко мисля,4е е ред на хляба. Twisted Evil Толкова много хляб хвърлям,4е направо ме е срам  Embarassed

Ами, да, писали сме.
От пролетта имам и от тогава не съм купувала хляб.
Моята машина е ( нарочно) много елементарна. Има 3 програми - нормална, френски и интегрален.
Няма програми за теста, козунаци, втасвания и други подобни надебеляващи и съблазняващи функции.
Използвам винаги една и съща  рецепта ( от тук я четох), за нормален 750 гр. хляб и  най-много да смеся брашна, като запазвам едни и същи пропорции. Ето това е нашата машина:
http://www.kenwoodworld.com/en-GB/Products/Cooking--Baking/Bread … hite-Breadmaker1/
Взехме я с точки от супера също така, та излезе и без пари. Mr. Green

# 208
Ето ме!
Джувке
, благодаря за пожеланията   bouquet
Днес дойдоха сестра ми и племенника ми. Ходих на козметик, и съм с нови вежди, маникюр и педикюр. Козметичката ми каза да не върша домакинска работа  Mr. Green.
Миленка, и аз имам машина за хляб. Не я ползвам много много, защото обичам хляба, който продават, с твърди кори, т.н pane cafone (селски), но понякога разнообразявам. Има към петнайсетина програми има, френски, селски, бял, интегрален и незнам си какъв хляб прави. Пробвала съм повечето и хич не са лоши. Има една доста интересна рецепта, за чабата, която само го меси, после оформям на нещо като малки франзели и пека във фурната - стават супер.

# 209
Деси , Много семейно щастие ви желая !  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт