Италианска следваканционна

• 19 862
  • 312
  •   1
Отговори
# 285
Ееее, браво страшни сте  Mr. Green

-не мога да си обявя психологията,защото трябвало заверка от университет тук- което е немислимо аз наново да уча и да полагам изпити  Crossing Arms ,а за тур агенциите дипломата ми трябвало да я занеса да я видят....та мисълта ми е дали въобще си заслужава да се занимавам?!
Вашите Бг-дипломи какво си ги правите?
А в СВ-то да не си ли пиша лауреата Психология щом не знаят дали се признава?!- да я изтрия ли?

Ами... добра дума едва ли ще кажа, но :
- Чентро пер импиего НЯМА да ти намерят работа, тяхната цел е да си картотекирана и да ти дават информация при поискване, да ти консултират професионалните стремежи. Стоенето там има някакъв смисъл само от тази гледна точка. А също така имат и разни курове по формационе и са полезни на някои хора и за това.
- Ти като си излязла днес би трябвало да си се подписала на едно писмо, в което след Х време се задължаваш да се явиш на колоквио, така ли е? Ако е така, на колоквиото следващото, като отидеш ще кажеш какво искаш ( например, да работиш в тур агенция), ще си покажеш дипломата, ще им обясниш какво точно оначава и къде се признава ( щот' те едва ли знаят) и ще се държиш на ниво.
После те ще ти дадат адреси на тур агенции да си блъскаш главата . хаха. Да, всъщност, за чий...
Най-доброто е да извадиш турагенциите и да почнеш да ги обикаляш сама.

Разбира се, че ще оставиш всичко, което знаеш и можеш в СВто си. Моето е от 5 страници и не се отказвам от нито една дума в него, независимо, че им е длъжко да четат за толкова непознати територии. Не ми пука.

# 286
Деси страхотна булка си Heart Eyes комплименти
Сон4е ми казвай бе душа моят мъж прави всякакви мебели су мизура Peace.Може и 20 метра да ти я извърти кухнята Laughing

# 287
Ники, не е лоша идеята. Само дето сме малко далеч  Thinking

А в yoox всички очила на промоция са свършили. Обаждайте се по-рано като има салди  Mr. Green

# 288
  • Italia
Ники,ти навремето май беШе пускала и някакъв линк към сайт. newsm78

# 289
Цоп ....
Деси от къде изкара тази страхотна рокля?жестока е.Приказка.Сладури желая ви много много дълак и изпълнен с хубави мигове семеен живот.Издай таината за роклята,от Асеновградските ли е?

Мойта ме4та е да си направя магазин за бул4енски рокли тук.Ама много пари трябват,да видим мъжа ми като се върне от мисията дали няма да отпусне.

Калке пиши си вси4ко.Айде тази ве4ер в 20.30 там на среща?

Много съм бърза,докато 4истех банката(нали ми е първи ден и нали съм си любопитна )та все надавах ухо .Та вси4ки говорят 4е да се из4ака,4е зависело от уникредит банк ква стапка щяло да направи.Бох

Сонитке работя в дет.градина и скуола елементаре,като външен експерт по танци на народите,имам същия курс в палестра и от днес 4иста4ка в банка  Laughing,4е то било лесно,мац с парцала и готово,смяна на кош4етата и вия.

Никита как е Габ4о?голям е сладур

Дани дръж здраво волана,успех и да не се шашкаш .Нама страшно,

Адашке Милих ,разкажи къде ходихте и в кой ресторант отсядахте,хапна ли нашенско?

# 290
Джуфке, много си работна  - брава  Sunglasses Тази работа с Уникредит и мен много ме вълнува  Thinking

# 291
  • Italia
Споко,УниКредит са завърШили деня на плЮс на борсата. Peace

# 292
Ники, сега си мислих, твоят мъж не правеше ли само арте повера? Пусни, ако ти е възможно наистина сайта, че не мога да намеря къде съм го запаметила  Rolling Eyes
Някой да е поръчвал оттук    http://www.italiansunglasses.it/fendi/ricerca/rcat-ISG/      ?

# 293
Сон4е сайта е www.mobilimat.it
Мъжо прави всякакви мебели су мизура  Wink.Казвай само каква я искаш Simple Smile.Да не се хваля ама правят страхотни мебели Flutter.Скоро обзавежда вила на един нотайо от Piombino.Мале какво обзавеждане си поръ4а тоя тип Crazy.За тия пари можем да си купим нова вила Whistling Whistling,ама нали е нотайо,не си изкарва парите с пот на 4ело Grinning
Соня за разтоянието не се притеснявай,или вие ни идвате на гости един уикенд и ще видите за какво става въпрос или ние ви идваме на гости с пълна 4анта каталози Mr. Green,макар,4е вие ако сте си решили ве4е какво искате може сами да си я проектирате кухнята,както на вас ви харесва и каквото ви душа сака Mr. Green
Джуфи добре е Габ4о по цял ден ска4а играе, мира няма това дете Crazy
Как е твоя племенник Rolling Eyes

# 294
Привет на бързо преди да се заема с материала .
Мерси на всички за подкрепата !  bouquet
Деси , наистина си много хубава булка , за което комплименти !
Бобо , много е пораснал .
Аз като начинаеща шофьорка , ще си взема кола за чупене .
А на мъж ми реното мога само да сънувам да го карам , нали е ново и не дава и дума да кажа да се упражнявам на него .
При нас има 3-4 вида магазини от рода направи си сам .
Кала , няма ли ИНФОРМАДЖОВАНИ близо до вас , там също можеш да им се регистрираш в компютъра и ако има нещо да ти се обади направо предлагащия работа .
Момичета , другите имат общи албуми , не е лошо като идея , ако искате разбира се и ние да си направим !
А имам и още един въпрос !
Вие каква четка за зъби използвате , че се замислям дали е по добре електрическа или стандартна ?

# 295
Ей ме на и мен днес  Crazy

Тук времето се промени за 30мин...излязохме за детска в 830 приятно прохладно с вятър,но в 900 стана облачно студено и задуха по-силно брррррррррр

Ок, разбрано СВ-то даже ще добавя малко....от другата седмица атакувам адженцие интеринали и тур агенциите сама,то е ясно...мисля да не се връщам в Чентро-то за уточняване,а ще си действам по моя си план.

Лени, не ми казаха нищо за колоквиото....дадоха ми 2 листа - Дикиарационе делло стато ди дизокупационе 2 страници,в които има основна лична информация, назионалита:Комунариа и че нямам предишен опит тук.В компа написа,че знам компютър и т'ва е.
Определено се държах на ниво,особено с квачката от съседното бюро,която при въпроса дали важи бг- дипломата иронично каза:О,не не! с идиотски тон  Shocked

Сега ще си допълня СВ-то,а и снимка трябва да си направя да ги закачам за всяко Св нали?

Наоколо съм;) 

# 296
Снимка категорично НЕ трябва да слагаш на св-то си, освен в случаите, че кандидастваш за някой кастинг.
Нали не искаш да те мерят и по красота ? Мисля, че  а/ емигрант б/ от българия в/ без местен опит г/ без ясна диплома са достатъчни, като начало. С което не искам да кажа, че си грозна , а че повече псевдо- оценки, от тези, които вече са ти на главата не са ти необходими. Служителките, през които са преминали са на ниско ниво - работата им е да те вкарат в картотеката, за да си вземат заплатите.  Щом не са ти дали дата за колоквио.. каквото е, такова.
Аз след 2г. вървях по пътя, по който си тръгнала реших, че собствена дейност ще ми спаси живота. Не ми се налага да се занимавам с хора, които не ме разбират, мъжът ми е зад мен емоционално и финансово, успоредно си търся доброволческа служба ( може би към някой кооператив) и да ти кажа, мирясах. Ще имам магазин за облекло за буррозе (44-62), ще започна от малко, ще си развивам работата сама, ще науча всичко за модата, ще си намеря готини хора за магазина в бъдеще и така. Живот и здраве едно нещо, ще повлече друго, така че ще е и интересно.  Труден, но много желан път, т.е аз официално приключих с  'търсенето' на работа преди 2-3 месеца. Done.

Последна редакция: чт, 02 окт 2008, 12:24 от 10cent's

# 297
Браво,Лени, чудесно си си решила нещата  Peace

Аз обаче за мой магазин не се навих  newsm78 май съм по-предпазлива,а и с малко дете - детегледачка задължителна на пълноработно време,наем и разходи на месец....някакси ми се видя прекалено и сама да работя,а за продавачка брррр са още разходи,та така  newsm78

Но няма да се отакажа скоро;)Ще опитам  Peace

# 298
Ами с дете, без дете аз много избор нямам. Пари трябват, а пък на мен не ми е все едно какво работя, за да ги печеля. Обичам да ми е ясно какво правя след 6 мес. след година, след две.  Да ми е интересно,  да уча непрекъснато, да печеля добри пари.
Продавачка и да има напред в бъдещето ще е на половин ден, не ги мисля отсега. Бебе като дойде ще се справяме някак с общи усилия. Дано да ни се наложи. Аз съм много успокоена, все повече се връщам към себе си, от преди идването ми тук. Не е за първи път да въртя руля към непознати хоризонти. Но аз съм по дидактиката (хахах), пардон по ученето и четенето - тази тема ( мода) всъщност се оказва доста интересна има много какво да се научи. Вече се смея на някои наивности опреди 3 месеца, а след още 3 сигурно ще ми е смешен този постинг. Надявам се на най-доброто за нас.

Хора, вече 4 дни правя страшна диета. Разнообразна, балансирана, чудесна. Не изключва никакви групи храни.
http://www.style.it/cont/dieta-fitness/dieta-diete/0809/2600/la- … a-dellautunno.asp
Има вече прогрес, но това, което е най-важно е, че е забавно, и по-различно. Доста съм гладна де, но това значи, че работи, нали)))) Мъжът ми също е с мен, но той сутрин не го знам в бара какви ги върши.

# 299
Кал4е, дерзай, докато ти стигат нервите Peace Няма да мреШ, я, каквото такова....
С две ръце се подписвам под казаното от Лени (за кой ли път Wink.
И моите изводи са в този ред на мисли. Аз оба4е оЩе предпазливо из4кавам: от няколко гподини трупам контакти и инфо за филиали на фран4айзинг (все пак ти дават и някакви гаранции, освен сериозните суми4ки, които ти прибират Whistling), собствена инициатива от до, като 4е ли по не ми се захваЩа..Нооо "родното" Ит е в здрава инкономи4еска криза в момента, масово магазини се затварят, наемите летят до небето, хората нямат средства, освен за неЩата от първа необходимост (храна и лекарства  Tired). На мен оба4е с храни не ми се занимава (признавам си, 4е мианлата година ходих и на колоквиум за регистриране на филиал на ..Макдоналдс..условията им са безумни #Crazy) Blush
Та мисията е отложена за неопределен период от време...междувременно малко опит е от нужда, та Ще видим къде да го добия Thinking

......

а дами, много се радвам, 4е се"върнахме", имам оЩе мноого неЩа да ви казвам, приятно ми е, 4е сте тук...Дали да хваЩам един лоу кост за среЩата ви на Миланска земя? Crazy

Мъжът ми също е с мен, но той сутрин не го знам в бара какви ги върши.

Joy ааа, ми ниЩо не яде какво, той и моят все казва, 4е на обяд в работата хапва само някой плод.. Thinkingх. ами каква енергия ги движи тогаз тез мъже, високи над 1.80 Laughing съмнителна е малко работата Wink

Общи условия

Активация на акаунт