"Втория триместър се задава и МАРТенчето ще подуе коремчето на мама"

• 15 493
  • 306
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
[fever, дано до следващия път всичко е наред!  Praynig Пази се! А за л-вата - има жени, които цялата бременност изкарват с такива, но като се налага... За течението - ако имаш гъби ще има и сърбеж, аз лекувах вече един път през тази бременност, сега уж всичко е наред, но си имам течение.  Rolling Eyes

Elwing нямам сърбеж, парене или болки, или какъвто и да било дискомфорт. Просто това течение си го влача с години, лекувах го, но само временно. Иначе лекарите ми казаха, че си го имам вече хронично, но аз сега се тревожа да нямам някоя инфекция или нещо такова.

Fever, на мен ще ми го правят в Майчин дом. Не зная после къде ще ги пращат, много познати го правиха в Терапията, но моето не е по Здравна каса. Или май тя изобщо не го поемаше това изследване  newsm78. Часът ми е за ехограф+AFP. По принцип БХС само кръвно изследване ли е? Не се притеснявай излишно, просто се пази повечко. Какво казва лекаря ти по ЗК за шийката?

Есме и моето не е по ЗК, просто Давидков ми каза отиваш в Терапията и искаш БХС. Само кръв се взема, платих 44 лв., защото били вкл. и транспортните разходи. Лекарят ми по ЗК ме гледа само с коремен ехограф, шийката не ми я е гледал, защото не искаше да ме бърка толкова рано. Но след 15-ти се връща от отпуска и ще чуя и неговото мнение.

fever аз също си го имам проблема с шийката. Миналата бременност я изкарах със серклаж, сега още е рано да се каже, камо ли да се прави (чак около 5ти месец го правят). Но да си кажа право, ако пак стои отворена тая шийка, предпочитам да ме зашият, много по-спокойно ще ми е. Питах я вчера мойта лекарка какво ще правим, понеже Янкова на ФМ каза, че външния край леко зее, а тя ми се сопна ако обичам да я оставя тя да движи тия въпроси Crazy
Та не се притеснявай от серклажа, не боли, не се усеща, а и ти дава голяма сигурност.
(Е, увисваш без грам секс, ама това е положението Mr. Green  )

Любима моят малък отвор е от вътрешната страна на шийката, каквото и да означава това. Аз от началото на бременността мрънкам за серклаж, но наблюдаващия ме лекар още на първия преглед ми каза, че съм имала шийка като за целия китайски народ  Grinning (на днешния преглед е 4,5 см.) и въобще да не си мисля глупости. Е да де ама сега този уж малък отвор ме притеснява. Иначе от самата процедура серклаж въобще не се притеснявам. А за секса ми е ясно положението  Joy.

# 106
Само наминавам да ви се обадя...добре съм, вече съм в отпуск, но имаме куп неща за вършене, а и утре и лютеница ще правим на село Simple Smile До скоро!  bouquet

# 107
Само наминавам да ви се обадя...добре съм, вече съм в отпуск, но имаме куп неща за вършене, а и утре и лютеница ще правим на село Simple Smile До скоро!  bouquet
Ехееееееееееее, колко се зарадвах, че не съм единствената, която прави някаква зимнина.Вече бях започнала да си мисля, че съм ку-ку и че правенето на зимнина е отживелица...
в понеделник наред с кафето от Слънцето, ще чакаме филийка с лютеница за закуска ... Wink Wink Wink

# 108
  • Варна
Ехееееееееееее, колко се зарадвах, че не съм единствената, която прави някаква зимнина.Вече бях започнала да си мисля, че съм ку-ку и че правенето на зимнина е отживелица...
в понеделник наред с кафето от Слънцето, ще чакаме филийка с лютеница за закуска ... Wink Wink Wink

Спокойно и аз пека пипер и го слагам във фризера, и туршия си правим от 3 л. буркани  Grinning

# 109
Хайде и аз да се запиша днес!
За стрийте Elwing е права,ако решат да излизат неможеш да ги спреш!
poli24-все още при нас не е отживелица зимнината,но дали си струва да я правиш?
Е ,от домашна лютеница по хубаво няма,ама при тея  цени ми идва по-ефтино от магазина да я купя! Mr. Green
Хайде какво става с нашата среща,кой ще я организира!? Кога,къде,как и защо?

# 110
  • под кривата круша
Ей така както си седя пред компютъра и хрупам крекери, ми дойде идея за заглавие-Лятото си заминава, мартенката огладнява. Малко спам, но сега ми дойде на ум Embarassed

# 111
Ей така както си седя пред компютъра и хрупам крекери, ми дойде идея за заглавие-Лятото си заминава, мартенката огладнява. Малко спам, но сега ми дойде на ум Embarassed
Ха ,че аз съм гладна целогодишно !Не съм съгласна със заглавието! Joy
Хрупай хрупай,аз цял ден като ми се гади се тъпча с такива простотии -пуканки,зрънчо и т.н то затова наддавам така бързо:))))
Иначе петък като че ли ви е ден за приказки-когато и да дам рефреш има нов пост!

# 112
така, аз утре ще съм със зелена блузка. Купих си зелени обечки и ми е много мерак да ви ги покажа. Купих чаши за ритуалната и за църквата и съм много доволна.
Оставям ви че ще ходим да пазаруваме.
 Hug

# 113
  • Стара Загора
Рано рано в петък вечер ви е хванала една липса......... Whistling ooooh! Tired Thinking

# 114
Слънце,и аз съм тука!

И мене глад ме гони-като съм в къщи оврът заврът на хладилника! И незнам вече-днес кантара показваше същата цифра като съвсем в началото,а панталоните....тесниии. Laughing
Иначе ме мъчи едно кофти настроение днес..ей така без причина! newsm78
Дано при вас е весело!

# 115
e, и  аз вече съм на линия-ходихме да купим подарък за кумовете и след това в ресторанта да уточним менюто WinkДругата седмица ще е лудница-медицински трябва да носим, ритуална зала да плащаме, църква, погача да се поръча, тортата да се плати....а бе списъка е от тук до небето LaughingСлава богу вижда му се края,идната неделя правим сватбата и след това само бебчо ще е на преден план.Нямам търпение да идва 17 септември, когато ще ми е прегледа Hug
Да ви питам нещо-вие усещате ли бебето?Аз защото, да....то е едно толкова странно чувство, като пърхане на пеперудка е, къркорене, ама се усеща, особено вечер...случвало ми се е след като се събудя по някое време и отида до тоалетната след това да не мога да заспя...започва едно такова шаване в стомаха, че се чудя на коя страна да се обърна Laughing
poli24, аз много обичам лютеницата!Виж, друго мога да не правя, ама без това...направо не си и представям! Mr. Green

# 116
  • Стара Загора
Белла много ти е рано още да го усетиш бебока. Още повече, че ти е първа бременност. Очаквай това да стане някъде към средата на 4 месец!

# 117
Аз и днес нямам време да се подвизавам във форума. Ходихме на доктор с Маги, но не при нашата педи, защото е отпуска. И този като ми наприказва някакви истории за на Маги сливиците  ooooh! Ще си питам първо педито. Много обичам доктор, който вижда пациента за първи път, и без особено задълбочен преглед, да дава "страшни" диагнози  Crossing Arms

Влизам и да пусна още един линк за количка  Mr. Green Не помня вече кой искаше голяма триколка за близнаци. За тази бях забравила
http://www.jane.es/construye/index.php?fuseaction=fitxa&tipo … ia=&id_intro=

Хайде лека вечер от нас  Grinning

Аз и събота и неделя сигурно няма да имам време за комп. После как ще ви изчитам, като не съм довършила още предната тем  ooooh!  Laughing

И само да кажа, че аз за жалост, ще пропусна срещата  Sad  Майка ми днес е рожденничка, но ще го правнува утре. И ще засядаме от рано  Grinning

# 118
Аз усетих Маги към 14г.с. От около седмица мисля, че и това бебе започнах да го усещам от време на време  Peace Така, че може и по-рано от стандартните 17г.с.  Peace Има много фактори, които определят това. Единият от които е чувствителността на матката  Grinning
Така, че Белла, може и бебо да е  baby_neutral

# 119
Слънце, раничко е знам, но не става въпрос за първия ритник на бебето, а то е ...как да го опиша...все едно рибка ми плува в корема, ох, знам че е странно, но само някоя мама която го е изпитала може да потвърди PeaceИначе за сериозните ритничета към 5 месец, така съм чувала Hug

Общи условия

Активация на акаунт