Как бихте инвестирали свободни 50 000 долара?

• 8 507
  • 118
  •   1
Отговори
# 45
Бих си направила една дългосрочна валутна спестовно- осигурителна програма в читава застрахователна компания.
Peace
Инвестицията е дългосрочна, а и лихвата е по-висока от тази на банката.
Парите ти са защитени, а също така и животът ти  Peace

# 46
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
В земя

# 47
Бих си направила една дългосрочна валутна спестовно- осигурителна програма в читава застрахователна компания.
Peace
Инвестицията е дългосрочна, а и лихвата е по-висока от тази на банката.
Парите ти са защитени, а също така и животът ти  Peace

Това ми звучи интересно. Дайте ми пример за такава програма, някакъв линк? Може и на лични, ако не ви се прави реклама.

Къща на село е чудесно, но не е инвестиция. За нея съм намислила да си ги спечеля в левове:-)
Ако бяха 150 000 долара, а не 50 хиляди, щях да ги инвестирам в имот. Как земята би ми носила дивиденти?

# 48
  • Бургас
Големи цици. Голяма уста /направо обърната/. Изкуствена коса...и сменям професията. Фолк дива ще ставам.  hahaha
А иначе... имам няколко идеи за сайтове, които не съм видяла качествено реализирани и смятам да ги вложа в това.

# 49
1/4 в ремонти.
1/2 в собствена сватбена агенция - бизнесче един вид.
1/4 в касичката на дребното. Нали мисля да го пращам в Оксфорд.

# 50
Големи цици. Голяма уста /направо обърната/. Изкуствена коса...и сменям професията. Фолк дива ще ставам.  hahaha
А иначе... имам няколко идеи за сайтове, които не съм видяла качествено реализирани и смятам да ги вложа в това.

Фолкдивите си намират спонсори за такива корекции, не инвестират сами Joy
А после инвестицията им води нови спонсори Joy

# 51
В подкрепа ( или създаване) на бизнес.

# 52
Ще ги инвестирам в бизнеса си.Или поне по-голямата част.
Бих отговорила по същия начин и аз и изобщо само и единствено в нещо което да ми носи пари ...

# 53
По голяма част от тях ще обърна в друга валута.
ЩЕ ги разделя на 3 части- с едната ще рискувам, с другата по малко, а третата- на депозит Laughing.
....ако имаше още една нула нали  Wink
За какво ми е нула ? Не виждам никакъв проблем да си направя депозит и за 100 лв ако искам, както и да си купя дялове във фонд за аналогична сума newsm78
Ако бяха 500 000 по друг начин бих отговорила.

# 54
Бих инвестирала в собствен бизнес или по точно ще си отворя сватбена агенция.Това ми е мечтата

# 55
В бизнеса на мъжа си.След година ще имам 3 пъти по толкова.

# 56
  • София
Ще си играя на валутния пазар.  На 1,34 - продавам ги на банката, като стане  курса 1,24 - купувам си  ги обратно. Разликата си я харча. Има банки без такси за такива операции от частни лица и електронно банкиране.

# 57
Вила на морето. За мен си е жива инвестиция.

Няма да ти стигнат  Grinning

В момента инвестирам подобна сума - в дострояване на жилище и основен ремонт на вече построеното.

# 58
Остави талибанчетата на тати и баба и изкарай една MBA?

# 59
  • София
Ако са ми свободни, ще пробвам със социална услуга. Докато свършат. През това време ще гледам да понапиша проекти за финансирането по-нататък.

Кравче, какво имаш предвид под социални услуги, проект с финансиране от фондовете на ЕС ли? Ако е така, се иска доста сериозен интелектуален труд. Не е като някой да върти паричките, докато си пиеш кафенцето. Но принципно идеята ти е въодушевяваща Peace

Общи условия

Активация на акаунт