Днес ми е мъчно, защото.................7

• 19 828
  • 351
  •   1
Отговори
# 150
Днес дъщеря ми навършва 7 месеца - една малка красива дама. Осиновихме я когато нямаше още 5. Мъчно ми е, че родителите на съпруга ми още не са се обадили да се поинтересуват как е. Сърдити са... Не са съгласни, че не се борихме докрай. Наричали са ме каква ли не... А тук до мен спи най-прекрасното дете. Имат ли съвест тези хора? Май не... Мъчно ми е...

# 151
  • Варна
bobkas, това, че те нямат съвест, не значи, че до теб не спи най-прекрасното дете! Simple Smile едно дете спокойно може да израсте без баба и дядо, щом има мама и татко. дай им време да проумеят какво изпускат и не си го слагай на сърце.

# 152
Лилибон, зная че е така. Освен най-прекрасното дете имам и най-прекрасния съпруг на света, но и той страда, затова ми е неприятно. Ние сме финансово независими. Живеем на 400 км от тях, не разчитам на никого да ми помага, но поне да се бяха обадили ей така от любопитство... Sad

# 153
  • Варна
изживях нещо подобно, докато очаквах биологичното си дете, така че емоцията ми е съвсем ясна.

обаче - след като ти и съпругът ти вече не сте деца, не е нормално родителите ви да се опитват да ви контролират живота чрез одобрение / неодобрение. вие сте отделни личности, с различни виждания за живота, основани на по-модерни разбирания от техните. не се поддавайте на опитите им да привлекат вниманието ви върху себе си. вече имате дете и вие тримате сте най-важните за себе си.

радвам се с вас за всички прекрасни моменти и чувства, които изпитвате към дългоочакваното си момиченце!  Simple Smile

# 154
Лилибон,  Hugпергръщаме те-аз и детенцето ми!

# 155
bobkas, това, че те нямат съвест, не значи, че до теб не спи най-прекрасното дете! Simple Smile едно дете спокойно може да израсте без баба и дядо, щом има мама и татко. дай им време да проумеят какво изпускат и не си го слагай на сърце.
Подкрепям мнението на Лилибон·Наслаждавай се на прекрасните мигове които ти предстоят с твоето семейство,
и остави тесногръдите и ограничени хора ,сами да осъзнаят какво изпускат·

# 156
bobkas, честита месечинка на твоята принцеса. Да расте здрава и щастлива. Радвай й се и не се впрягай. Те изпускат  Peace
Моя свекър живее на 10 км и за година и половина не се е поинтересувал от биологичната си внучка, която даже е кръстена на него. Вижда я когато я закараме ние, което е рядко. Свекърва ми, с която са разведени, също се обажда на 3 месеца веднъж... Вярно на мъжа ми му е много кофти, но аз не мога да оправя отношенията в семейството им, които отдавна не са нормални... И спря да ми пука и да се вживявам... Разбрах, че в крайна сметка никога няма да ме харесат и няма смисъл да си давам зор, най важното е, че мъжа ми е на моята страна  Peace

# 157
   сега на мен ми стана мъчно,че навремето,като е починала маика ми не ме е дал за осиновяване поне.била съм на шест месеца,когато е починала .не ме е оставил поне при баба и дядо.а понесох душевните рани на нещастното детство при мащеха,които още не са затворени и продължават да кървят.
 та така bobkas ,
изобщо да не ти е мъчно за старите,а помисли какво щастие и божи дар си за детенцето,което сте осиновили.
и което ще расте при мама и тате,които ще го обичат.
 а с времето и те ще свикнат и ще го заобичат.
бъдете благословени. Hug

# 158
    та така bobkas ,
изобщо да не ти е мъчно за старите,а помисли какво щастие и божи дар си за детенцето,което сте осиновили.
и което ще расте при мама и тате,които ще го обичат.
 а с времето и те ще свикнат и ще го заобичат.
бъдете благословени. Hug
Толкова хубаво казано, Бобкас, честита месечинка на малката ти кукла, да расте здрава и щастлива за радост на мама и тате, щом вие тримата сте добре и сте заедно всичко друго ще се нареди  Hug

# 159
НЕ Е ВАЖНО КОЙ ТЕ Е СЪЗДАЛ. ПО- ВАЖНО Е КОЙ ТЕ Е ОТГЛЕДАЛ ,КОЙ ТЕ Е ВЪЗПИТАЛ, КОЙ ТЕ Е ИЗГРАДИЛ КАТО ЛИЧНОСТ.

# 160
Не са съгласни, че не се борихме докрай. Наричали са ме каква ли не... А тук до мен спи най-прекрасното дете. Имат ли съвест тези хора? Май не... Мъчно ми е...
Не мога да разбера какво значи да се бориш докрая, та вие сте се решили на най-благородното нещо на този свят. Да ви е жива и здрава дъщеричката. Много обич и любов да ви дарява, както  и вие на нея!Важно е,че вие се обичате и сте щастливи! И мисля, че не трябва да страдаш, че някой не се е интересувал от детенцето ти - щом няма сърце и душа е излишно. По-добре да си стоят надалече такива хора - те могат само мъка да причиняват.
 Hug  bouquet

# 161
  • Варна
... защото гледах как два сладура-връстници на моя отпътувал надалече син си играят ... Знам, че не трябва да си позволявам да мисля какво би било, ако той беше жив.

# 162
  • София
Понякога е много трудно да си забраним. Защо да не си го позволиш? Аз го правя. Представям си... и сякаш се пренасям в друг свят, свят на спомени...мечти, копнежи... После тежко се излиза, но и непозволяването изблик на чувства също избива все някога. Ох, не знам дали добре се изразих, всъщност исках да ти кажа две-три думи в утеха, а не знам какво се получи... Confused Hug

# 163
Lilibon, и аз много често мисля като теб ,виждайки и племенника ми който е само 1 мес по -голям от мойто ангелче и останалите негови връстници. Боли много . Понякога ги закачам ,а някога стоя безмълвна и някакси празна.

# 164
И на мен все още ми е криво като гледам такива дечица. Невъзможно е да не ни минава през ума какво ли би било. Днес точно си мислех как ли би изглеждал, дали щеше да е красив, дали щяха да са му сини очите. Lilibon, тези неща ще ни съпътстват винаги. Аз вече не се опитвам да си налатам да не мисля, защото не мога. Поне успявам да не плача.

Общи условия

Активация на акаунт