Днес ми е мъчно, защото.................7

• 19 839
  • 351
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Хем ми се иска да си мечтая такива болезнени мечти, хем с нищо не ми помагат да се чувствам по-добре, напротив, само ме наскърбяват повече. Гледам да съм в реалността. Ама не винаги успявам...
И без това загубата на дете е и загуба на мечтите от бременността, по-добре да не увеличавам количеството на мечтите, които никога  няма да се сбъднат.

Hug на всички!

# 166
.......защото изминаха пет гадни месеца без моето момченце......
......защото вече трябваше да държа новороденият си син......
.......защото не мога да запълня празнотата в душата си........
.......защото и аз като Lilibon се заглеждам в новородени момченца и се опитвам да си представя моят Марк......
Липсваш ми Марк всеки ден, всеки час,всеки миг.......
за моето момче....

# 167
Ичони ,вече не намирам думи мила .Изчерпаха се все едно и също мъка ,мъка,  безкрайна мъка по нашите деца.

-за теб момченце малко . Почивай в мир Марк!

# 168
Ичони   Hug Hug Hug
 Flowers Rose Flowers Rose Малко ангелче Марк, дано си добре там където си

# 169
Лилибон, и аз мисля като Аги. Невъзможно е да не мислим какво би било... И според мен не е и нужно да не мислим за това. Няма как подобни мисли да не ни спохождат. По-скоро би трябвало да се опитаме да приемем, че това е нормално, че ще се случва и занапред. Аги, Лилибон, толкова искам да мога да облекча с нещо мъката ви, а съм толкова безсилва пред нея... Гушам ви  и двечките!

Ичони,  Hug до теб сме в този тъжен ден!
 Flowers Rose Flowers Rose Марк, дано си добре там , където си днес мъничко ангелче...

# 170
Ичони  Hug
 Flowers Rose Flowers Rose за твоето мъничко ангелче.

# 171
... защото гледах как два сладура-връстници на моя отпътувал надалече син си играят ... Знам, че не трябва да си позволявам да мисля какво би било, ако той беше жив.
Искам ми се да ти кажа нещо хубаво и успокояващо и  помагащо, така както твоите думи са помагали на мене и то неведнъж...
Имаш моето рамо на което да поплачеш винаги когато поискаш

Последна редакция: нд, 21 сеп 2008, 16:26 от Nefertity

# 172
... защото гледах как два сладура-връстници на моя отпътувал надалече син си играят ... Знам, че не трябва да си позволявам да мисля какво би било, ако той беше жив.
Искам ми се да ти кажа нещо хубаво и успокояващо и  помагащо, така както твоите думи са помагали на мене и то неведнъж...
Имаш което рамо на което да поплачеш винаги когато поискаш
Лилибон и аз се присъединявам към думите на Нефертити·
Ако имаш нужда някой да те изслуша тук съм Hug·

Благодаря ви момичета за милите думи Hug·

# 173
Момичета, благодаря за хубавите думи !   bouquet Прегръщам ви силно ! Hug

# 174
  • Варна
момичета,  Hug, благодаря!

Ичони, днес няколко пъти се опитвам да напиша, че ми е мъчно, за това, че Марк ти липсва... и в същото време не може да не е съвсем близо до теб, просто ни липсват сетива, за да усетим любимите си хора, които са си отишли... За Марк  Flowers Rose Flowers Rose

# 175
Аз също си представям какво би било. Даже имам любимо 3 годишно момченце от парка където ходя всеки ден. Просто ми е много симпатично това детенце и съм си го оприличила, че моето може би  щеше да прилича на него....

Ичони  Hug

# 176
Лилибон  Hug не знам как винаги успяваш да намериш най-правилните думи.......БЛАГОДАРЯ ТИ·

Шер Hug

А аз искам само да сънувам своето момченце и нищо повече......
искам да го видя поне за миг в съня си......

Последна редакция: нд, 21 сеп 2008, 22:50 от Ичони

# 177
Ичони, Лилибон, Шерче, Hug Hug Hug

...защото наближава 1.10. Защото си спомням много добре всеки един ден от последните дни на моята бременност преди 2 години- и ги помня все едно вчера бяха.........

# 178
KikiNiki Hug те . Знам колко болезнени са тези спомени .Радвай се сега  на Бела .Дай и цялата си любов, която неможа да дадеш на другото детенце и вярвай че то Ви закриля отгоре  smile3518.

# 179
Изминаха пет дълги денонощия (за мен се сливат нощите и дните) . . . а ми е толкова празно . . .
Незная какво да напиша . . .
липсва ми всяко неразположение, липсва ми потрепването в корема ми . . .
липсва ми моето момченце . . .

Общи условия

Активация на акаунт