Днес ми е мъчно, защото.................7

• 19 846
  • 351
  •   1
Отговори
# 180
  • София
pretty, Sad Hug

# 181
Прити  Cry Hug
 Flowers Rose Flowers Rose за твоето ангелче

# 182
  • Варна
pretty, геройство е да вземеш тежко решение и да изтърпиш няколко часа болка, но още по-голямо геройство е да понесеш дните, седмиците и месеците след това, съмненията, сърдечната болка... дано съзнанието, че сме с теб, ти носи поне малко облекчение...

# 183
pretty, Hug

-за твоето малко момченце!

# 184
Прити,така ми се искаше да не те виждам в нашите теми.
Така ми се искаше Марков да е сгрешил,но за съжаление не е ......... Sad Sad Sad
Имаш нашата подкрепа  Hug

# 185
Прити Hug съжалявам че и ти минаваш през ада....
единствено времето ще те научи да живееш с болката
след преживяното....

# 186
Прити,
познато чувство, времето е по-силно от нас, то ще ти помогне, някой ден ще е по-леко.

# 187
Много ви благодаря!
Мисля, че в момента вие сте единствените, които ме разбират истински!
Благодаря ви, че виима и сте толкова сърдечни!
 Hug Hug Hug

# 188
Притенце,  Cry Cry Cry
Толкова много ти се радвах, когато се оженихте и заедно с това започна да расте новата ви надежда. И още по-тъжно ми стана, когато прочетох онзи въпрос дали все пак Марков не допуска грешки.  Cry Cry Cry
Сега е рано. Сега е есен. Сега си в дупката. Но ще бъде ден, в който ще огрее и слънчице, в който ще летиш. Заради този ден и заради момчето до теб ще продължиш. Дотогава говори за болката си, плачи, вий от болката си, смей се, когато го искаш, но не се отказвай да продължиш напред - заради светлинката на утрето.  Heart Eyes Hug

# 189
# 190
  • Варна
pretty толкова ми е мъчно за теб. Чувствах се длъжна да ти пиша на лични в оня тежък за теб ден и се надявам да не съм ти причинила повече болка. Беше в мислите ми тогава и сега.
........ времето е по-силно от нас, то ще ти помогне, някой ден ще е по-леко.
temir го е казала много правилно.

# 191
Прити, пиШа ти на лични често, ЗаЩото страдам с теб  Sad Sad Cry Cry Cry Много силни преградки,мила  Hug Hug Hug

# 192
Прити,  Cry
Рони както винаги е права.
Сега е рано. Сега е есен. Сега си в дупката. Но ще бъде ден, в който ще огрее и слънчице, в който ще летиш. Заради този ден и заради момчето до теб ще продължиш. Дотогава говори за болката си, плачи, вий от болката си, смей се, когато го искаш, но не се отказвай да продължиш напред - заради светлинката на утрето. 

Понякога просто трябва да продължим. Наясно съм колко трудно би могло да бъде това...

# 193
Прити, толкова съжалявам мила.
Бъди много силна, трябва да продължиш напред  Hug Hug

# 194
  • София, "Младост 3"
Прити, нямам думи за утеха
когато четох за МАрков сърцето ми кървеше - помнех и аз как тичах по доктори за беебто...дори нямах страх тогава и до раждането -0 толкова се бях сковала от неизразени и неизчувствани чувства...
с твоята история моите неизживени тогава страхове заживяха...защото имах късмет, но мога да те разбера дори без да съм минала през твоята болка

мила Прити, решението ти е дар, който само една дълбока обич и жертвено майчино сърце могат да дарят на неродената си рожба

Общи условия

Активация на акаунт