Днес ми е мъчно, защото.................7

• 19 864
  • 351
  •   1
Отговори
# 210
Лилибон, страдам заедно с теб за прекрасното човече.

# 211
  • The new Earth
Ели, мила ми приятелко!
Душата ми е с теб на този ден, макар и тялом да сьм тьй далеко!
Както  много пьти ме успокояваш, нека и аз ти кажа - Криско е добре сега и много си играе.
Просто ... сетивата, с които бихме могли да си видим дечицата, в момента са леко закьрнели.
Обичахме ги толкова много, че им позволихме да си трьгнат от нас!
Прегрьщам те! Hug

# 212
11 месеца............... Flowers Rose Flowers Rose
Искам да те прегърна силно, Лилибон........
Прекалено сме слаби пред безвъзвратното..........

# 213
Господи, колко мъка има ... защо...?!:cry: Cry Cry
Да почиват в мир!

# 214
  • Варна
 Hug  Nature Partly Sunny

# 215
  • с/у ОколоМръсТното

Душата на Крис се рее... волна...
Лилибонче  Hug

# 216
  • София, "Младост 3"
Ели, няма го...няма и да го има тук така че да го усетиш с ръцете си
но неговия дом е в сърцето ти - там той ще пребъде до времето когато пак някой ден ще сте заедно
до тогава нека този дето ви раздели ти праща сили и да утешава майчиното ит кървящо сърце....
малкия Криско е добре - без болка, без рани, без бинтове и марли....той огря живота ви и си отиде, но неговата светлинка ще грее в душите ви до идния ви мас
там горе греят две очички, които тук приживе не се засмяха по ред причини - там греят в усмивка и смях...мила Ели, усмихни се и ти...
целувам ви и аз ще му се усмихна макар и през сълзи, защото вашата трагедия докосна хиляди сърца и вашта любов ни сгря и нас - оклоните

# 217
знам болката ти и съм с теб а Криси е на най хубавото място там горе (защото най хубавото място трябваше да е тук долу при теб и таткому) знам 4е си играе с вси4ки наши ангел4ета и 4акат деня в който ще бъдем пак заедно. Hug Hug Hug                                                                                                                         за Криси Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 218
 Flowers Rose Flowers Rose Крисенце,  вярвам, че си добре там,където си сега мъничък...

Елинце, гушам те другарче. За съжаление съм безсилна да направя повече, а така ми се иска...  Cry Cry Cry

# 219
  • The new Earth
Мьчно ми е, плача и се оглеждам, но моето малко момченце го няма.
Искам да извикам,да се сьбудя, но това така и не става...и се чувствам толкова сама... загубих себе си и не знам дали някога ще се намеря отново. Една година с празни рьце... а колко ли още такива ми остават? Моля се да не са много!

# 220
Искричка, недей така. Тук си нужна и другите две дечица които имаш . А за Коки ..........той сега е в прегръдките на своята Божия майка .Дано ги пази там където са, а тук на Земята да закриля другите ни дечица ,защото от ден на ден се случват  все по - лоши неща .
-всички ние те  обичаме Калоянчо!

# 221
Искричке  Hug
Плача с теб  smile3518 smile3518
 Flowers Rose Flowers Rose за Калоянчо

# 222
Искрица Hug
за Калоянчо

# 223
........татко щеше да навърши 70 години......., а вече го няма....
още по-мъчно ми е, защото на тази дата преди 10 години, след прекрасния му празник се решихме и си направихме бебе.......и точно тогава се получи.
......а сега не мога, просто не успявам да се преборя със себе си......ако успея пак да забременея изпитвам панически ужас,че пак ще загубя бебето.Не знам, не мога да мисля, просто ми е мъчно..........

# 224
  • с/у ОколоМръсТното
Една година с празни рьце... а колко ли още такива ми остават? Моля се да не са много!

миличка...  Hug
Много боли  Cry, но недей да се молиш за това... Недей, защото без майка е страшно (не смея да си го помисля...).

1г. Божията майка обича и прегръща Коки...  Praynig

Светла му памет  Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт