Днес ми е мъчно, защото.................7

• 19 863
  • 351
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Днес, не мога да не се сетя за едно ангелче, което можеше да е наборче на Лъчи... Cry  Flowers Rose Flowers Rose
Ники, колкото и да ти е тежко днес, прегърни и нацелувай Бела от нас и знай, че чрез нея при теб се е върнала и частица от Него. Hug

# 226
Ники  Hug Hug Hug
Твоето ангелче е на хубаво място, заедно с много други ангелчета.
То бди над мама, татко и малката си сестричка
    Flowers Rose  Flowers Rose  за него

# 227
Никинце,  Cry Cry Cry
 Flowers Rose  Flowers Rose  за твоя малчо.

# 228
Ники Hug Sad

Flowers Rose Flowers Rose за малкото ангелче

# 229
  • София
Никинце,с теб съм мила в този тежък ден. Cry Hug

# 230
  • Варна
Ники, съжалявам, че отново е тъжна годишнина.  Hug

# 231
Ники,за твоето ангелче Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
С теб съм в този ден Hug

# 232
Ники , Hug те мила. Вярвай ,че малкото ангелче сега  Ви пази и закриля  от горе .

-в твоя памет мило дете!

# 233
измина още един кошмарен месец без моето съкровище Пресиян.......вече станаха 4месеца,асякаш вчера беше в ръцете ми ,сякаш вчера го нахраних за последно.........яд ме е на всички със здрави бебчета,а не трябва да е така,но немога да се примиря че Господ ми взе и двете съкровища и ги направи ангелчета.........на работата за най-малкия проблем плача и причината е че съм там а не вкъщи с поне едно от дечицата си..........ЗАЩО????КОГА ЩЕ СПРЕ ДА БОЛИ ПОНЕ МАЛКО????????

# 234
  • Варна
ани,  Hug. те не са в ръцете ти, но винаги ще са твоите обични деца, където и да се намират. поплачи си... за Преси и Ради  Flowers Rose Flowers Rose, които знаят, че мама много ги обича!

# 235
Ани, недей така не се самоизмъчвай ,мъката ти е голяма ,но неможем да върнем времето назад  Hug.

-за Преси и Ради !

# 236
 2 години без теб, мило мое момченце.............  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 237
  • София
Ники  Heart Eyes . Сега Бела си има прекрасен ангел, който бди не само над нея, а над цялото ви семейство.  Hug

# 238
Ники Hug Hug
 Flowers Rose Flowers Roseза милото ти ангелче........

# 239
KikiNiki Hug и скърбя с теб, и се моля - твоето ангелче да ви закриля

Общи условия

Активация на акаунт