Днес ми е мъчно, защото.................7

• 19 843
  • 351
  •   1
Отговори
# 285
Весе, Hug.

-малка Алекс, винаги ще бъдеш в нашите мисли!

# 286
  • на дъното
Flowers Rose Flowers Rose За Алекс.Весе  Cry Hug

# 287
  • Добрич
Господи, мила, думите са безсилни, мъката е безкрайна, но всички тук сме с теб  Hug Hug и се надяваме , че нашата сила ще ти помогне да преживееш  и днешния ден...

# 288
Marmoranke,никога няма да спре да ни боли,защото ако спре това значи да се изтрият спомените от сърцата ни или да спрем да обичаме децата си,а това никога няма да стане.Болката може с времето да намалее,но никога няма да спре,а като жарава ще тлее в сърцата и душите ни и ще ни изгаря докато отидем при тях. Hug Hug Hug

# 289
Благодаря ви момичета, че сте до мен. Hug Hug
Никой не ме разбира така добре, както вие.

# 290
Марморанче Hugсъжалявам миличка.....

за сладкото ангелче

# 291
Отново е 9-ти  smile3518.1 год и 2 мес без моето дете ..................

# 292
  • Варна
reni_805  Hug

Това непрекъснато броене на дати е убийствено. И от него само боли... Позволи си да бъдеш щастлива, така и малкият ти син ще е щастлив, че мама е добре!

# 293
Мърморанче, Рени,  Hug Hug Hug

# 294
# 295
Лилибонче, старая се..........., но понякога се връщам назад и си спомням  всичко преживяно през последната година .

# 296
  • Варна
убедена съм, че не си спомняш всичко. спомни си и за хубавите моменти с голямото си момче, вярвай, че мъничкият ти син е на хубаво, светло и топло място и че е щастлив, макар и далеч от теб.

идва момент, когато порасналите ни деца ни напускат и трябва да им позволим да го направят и да заживеят собствен живот. уви, трябва да направим същото и с така желаните си бебчовци - да ги пуснем да си заминат и да си позволим да сме щастливи, дори и без тях.

съчувствам на мъката ти и не мога да ти помогна, но ми се иска да опиташ сама да си помогнеш. спомни си хубавото, мисли и за хубавото. дори преживели загуба, пак заслужаваме щастие!

# 297
  • на дъното
Мила Рени плача с теб. Flowers Rose Flowers RoseЗа Гого

# 298
  • София
Рени, Мърморанка, Hug Hug Flowers Rose Flowers Rose
Лилибонче, щастлива съм че те познавам, макар и виртуално. Hug

# 299
  • Варна
убедена съм, че не си спомняш всичко. спомни си и за хубавите моменти с голямото си момче, вярвай, че мъничкият ти син е на хубаво, светло и топло място и че е щастлив, макар и далеч от теб.

идва момент, когато порасналите ни деца ни напускат и трябва да им позволим да го направят и да заживеят собствен живот. уви, трябва да направим същото и с така желаните си бебчовци - да ги пуснем да си заминат и да си позволим да сме щастливи, дори и без тях.

съчувствам на мъката ти и не мога да ти помогна, но ми се иска да опиташ сама да си помогнеш. спомни си хубавото, мисли и за хубавото. дори преживели загуба, пак заслужаваме щастие!
Незнам дали би могло да се каже по точно  Hug. Въпреки, че нямам деца тези изречения написани от теб Lilibon ги мисля по същия начин.
reni

Общи условия

Активация на акаунт