Второкласници ура!!/Набор 2000/

• 22 716
  • 393
  •   1
Отговори
# 210
  • софия
Пък ние в четвъртък влязохме в болница и още сме там  newsm45

Нямаше първи учебен ден...нищо newsm45

e kak go napravihte toia nomer!?
vajno e zdraveto.POJELAVAM VI BURZO OZDRAVIAVANE!!!

p.p izviniavam se za latinecata

# 211
  • София
Маргало , бързо оздравяване Ви пожелавам!

Бърди , при нас положението с първият учебен ден беше подобно.
Блъсканица, дъжд, ами и програма под дъжда, щяха да ми извадят очите с чадърите, малкият през цялото време рева(та съжалих, че не го пратих на градина), щерката някъде далече я избутаха, госпожата успя от разстояние да ми подаде програмата и да викне в суматохата - по две тетрадки за утре, абсолютно нищо не се чуваше и след 20 минути си тръгнахме. Само първолаците и от 5-7 клас влязоха по стаите. Можехме въобще да не ходим.

Как да е, радвам се, че днес са на училище, а няма спортен полуден, щото в понеделник не бях на работа, до 24-ти май ще сме без занималня(то дано да не стане и после да си останем, не дай боже, че не знам какво ще правя) и ще е при мен в офиса и като кажа, че ще ме няма още някой ден и всички много ще ми се "зарадват".

Снощи съм подвързвала учебници и тетрадки до 12 часа. Поне приключих.

# 212
Бърди....какво да кажа..... освен, че за съжаление....нагоре по стълбичката все по зУе ще става... Tired Поне къмто момента това забелязвам по каката(5 клас)...Пък дано да не съм права Praynig

Вчера имахме родителска среща. Дъра-бъра, какво ще учат, как ще учат и ...нищо ново в крайна сметка. А! Новото е едно предложение за участие на децата от класа (били ги харесали като най-будни и най-най измежду другите паралелки Flutter) в някакъв европейски проект, който какво точно представлява - не ми стана ясно хич. Госпожата, която води този....проект ли е или каквото и да е там... в рамките на 5 минути говори, а не каза нищо. Никой от родителите не схвана за какво иде реч. ПОдочухме само, че се организирали екскурзии, празници разни, спортни полудни, а отделно един път седмично- клуб по интереси. Ама какви интереси - пак не стана ясно. Целите на този проект също ми останаха в мъгла, но май идеята е децата да работят в колектив - да им се изгради това ...чувство. Ако разбрахте нещо- евалла, щото аз нищо не разбрах Mr. Green. ПО тоя повод - ще замоля ако някои има идея какъв е този проект - да обясни като за второкласник, че да разясня на детето къде го канят, че да ми каже иска ли..... ooooh!А! Сега се сетих - проекта са нарича "Клуб "Равни, знаещи и можещи приятели"..... Thinking

За занималните не съм много в час, защото няма да ползвам такива услуги, само дочух за една частна, която иска по 11 лева на ден.

За учебниците - питахме какво да правим, като целият български е изписан - каза ни се да трием. Хубаво , ама как се трие химикал.... Tired Май ще се наложи все пак да й закупя един учебник....

Закуски - йок. Вчера даде отчет за похарчените 95 стотинки - както се очакваше си е закупила....боклуци Tired Днес я изстрелях със сандвич в кутийка и 0 стотинки Mr. GreenЛоша, лоша мама Whistling

Започват годината първа смяна , а вторият срок са втора смяна.

# 213
  • в страната на абсурдите
аз затова сутрин му купувам закуска,за да не отидат парите за чипс и тем подобни

# 214
Ние сме с нова класна, назначена от 15.09.2008г., която ще замества титулярката през тази учебна година. Имаме и нова учителка по немски език. Добри преподавателки са, познавам ги отпреди и се радвам, че дъщерята няма да има проблеми с адаптацията, вече ги харесва.
Вчера ни дадоха учебниците, нашите са нови, само немския е ползван, но много запазен, на едно място видях отбелязано с молив за препис, иначе не си личи. Госпожицата вече си написа домашните за деня и отиде да гледа ТВ.

# 215
  • сред люляците
Снощи бях на родителска среща. Заминаха точно 50 лв. #Cussing out Омръзна ми вече Twisted Evil И още има да се купува - тестове някакви и по БЕЛ и по математика. Направо вече не ща да ги видя #2gunfire
А днес за пръв път моето дете закуси вкъщи. До сега все не щеше. Сложих и един сандвич в раницата, защото вчера не беше яла нищичко до обяд Confused

Маргало, да оздравявате бързо!  bouquet

# 216
  • София
Сандвичи правя и аз, слагам и ябълка, банан, какъвто плод имаме у нас към момента.
Но досега не е бил втора смяна де, та малко се притеснявам като му сложа сутринта сандвича за следобедна закуска, да не го сгъне сутринта  Laughing Ама ще се учи от грешките си Wink
Ще гледам сутрин да яде принцеса или нещо подобно вкъщи, после на обяд в стола и следобяд каквото съм му сложила. Чудя се само да му слагам ли за следобяд закуска за дните, в които имат 4 часа и ще се прибират към 4 и нещо ... времето ще покаже.

# 217
  • софия
Снощи бях на родителска среща. Заминаха точно 50 лв. #Cussing out Омръзна ми вече Twisted Evil И още има да се купува - тестове някакви и по БЕЛ и по математика. Направо вече не ща да ги видя #2gunfire
А днес за пръв път моето дете закуси вкъщи. До сега все не щеше. Сложих и един сандвич в раницата, защото вчера не беше яла нищичко до обяд Confused

Маргало, да оздравявате бързо!  bouquet

Pri vas pone sa zaminali sega na roditelskata sreshta.A pri nas zaminaha oshte predi da e zapochnala uchebnata godina!

tepurva ni predstoi rod. sreshta! ooooh!

# 218
Ние сме с безплатна занималня, но кел файда, че Милен ходи на нея, като възпитателката все я няма. В редките случаи, когато е там, зиме - лете децата са навън. И все е недоволна от нещо. Един ден я заварих да крещи, как гледала децата на "СУЛЬО И ПУЛЬО" вместо да си гледала здравето. Tired
Щом види някой родител, веднага се втурва да целува и прегръща децата, а като я хванеш в нарушение, се започва "А вие знаете ли за вашето дете?..."

# 219
Pri vas pone sa zaminali sega na roditelskata sreshta.A pri nas zaminaha oshte predi da e zapochnala uchebnata godina!

хахаха да, ама поне шкафчетата вече ги *построихме* и тази година се чудя каква *инвестиция* още ще измислят  Laughing а днес нали е Ден на София, и Крис ми съобщи, че точно те били избрани да тичат на спортния празник - на паркинга на Била  ooooh! та в момента просто се надявам някой там да не прояви малоумие и да ги изкара в тоя дъжд да се потят в името на някакво мероприятие...

# 220
  • софия

хахаха да, ама поне шкафчетата вече ги *построихме* и тази година се чудя каква *инвестиция* още ще измислят  Laughing а днес нали е Ден на София, и Крис ми съобщи, че точно те били избрани да тичат на спортния празник - на паркинга на Била  ooooh! та в момента просто се надявам някой там да не прояви малоумие и да ги изкара в тоя дъжд да се потят в името на някакво мероприятие...
hahahahaahahahahahha, razsmia me, i ako neznaesh dnes shte sreshtat izvestni  Crazy hora.Daje i tefterche za avtografi si vzehme.....
ma molia ti se!!!

# 221
  • Пловдив
И аз да се оплача: снощи бях на родителска среща. Взеха ни точно по 55 лв. - 30 за помагала, 15 за охрана и 10 за транспортна карта!!! Очаквах по-малко, но това е!  Rolling Eyes

За занималнята - само платена по 3 лв. на ден! Ще се провежда в училище от няква учителка, изпратена от някъде /частна фирма я организира/.
И като сложиш и толкова за храна, кво излиза: над 100 -120 лв. месечно!!!  Money

Станаха разправии: родителите не сме съгласни, саботирахме ги! От целия клас записаха две деца само! Нека им!  Mr. Green

Дъщеря ми е самостоятелна, ще се прибира на обяд и ще си пише домашните вкъщи сама. Смятам, че ще се справи, така и ще свикне от по-рано, да бъде по- самостоятелна и да се готви сама. Вечерта ще проверявам и ще помагам, ако има нужда...  Wink

# 222
Защо пък за охрана пари ooooh!

# 223
И в нашата платена занималня засега се е записало само едно дете от класа. Ние още се чудим. Rolling Eyes

Иначе по въпроса за учебниците не можем да се оплачем - само един изглежда употребяван, но е в добро състояние.

# 224
Съжалявам за спама, но ... Амели, моля те прочети какво е кредор за да използваш кирилица : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4823.0
става дума за онова синьо квадратче горе в менюто, точно след "архив" и "изход".
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт