Photoshop United

• 44 091
  • 510
  •   1
Отговори
# 480
Лекси честито на малката хубавица.Много много весели и безгрижни дни и пожелавам

# 481
Лекси,честита рожденничка!Да ви е жива и здрава,и винаги усмихната! newsm59

# 482
Най-накрая и аз да направя нещо:

# 483
Радостче, страхотна е!!!  Laughing Много ми харесва шрифта как добре се съчетава с цветенцата! Бих сложила младоженците да гледат към центъра на рамката и/или цветенцата да се ветреят зад тях Simple Smile

# 484
Мак, добри идеи - ще опитам и двете и ще реша кой вариант ми харесва  Hug, макар че вече я "подарих" в този и вид Simple Smile

# 485
  • София
Здравейте  Hug
Лекси,
Да е жива и здрава, много щастлива и умерено послушна  Laughing  Hug Heart Eyes

Аз пък днес видях за първи път моята племенница
Ето я и нея  Hug

Още тук, ако на някой му се гледа бебе Simple Smile))

# 486
  • София
Още веднъж много ви благодаря за пожеланията Hug Показах ги на Цвети и тя много се зарадва /и се почувства мноого важна Laughing/
Дамаянти, много е сладка малката Виктория Heart Eyes
Радостче, много е идейна, семпла и красива! И аз смятам, че трябва да обърнеш младоженците навътре.

А това е със скрапа на Мимивал. Още веднъж й благодаря  bouquet. Удоволствие е да се работи с него!

Последна редакция: вт, 30 сеп 2008, 00:34 от Лекси

# 487
  • Варна
Дам , очарователно бубулече  Heart Eyes
и аз съм много щастлива - моя приятелка роди на 25ти , нямам търпение да минат 40 дена за да видя малкия мъж Mr. Green
а ето какво правихме през уикенда на село  Wink

ГОЛЯМА

# 488
 Tada  party002 Tada newsm59 Честит рожден ден на вече порасналата Цвети !!! Да бъде жива, здрава , все така чаровна и много , много щастлива! .

Ей, докато пишех и Лекси се включи Hug Честит празник , мила

Упс. Mr. Green Забравих, че рамка ще показвам  Mr. Green

# 489
  • София
                                        Честит Рожден Ден ,     petia47
                        На този хубав празник, който е и твой искам да ти пожелая да ти се случват само хубави неща.
                         Здравето и щастието да ти са спътник всеки божи ден и да празнуваш 100г.този ден.
                                                    Честит юбилей!

# 490
На празнуващите ЧЕСТИТО!!!
Искам да благодаря на дяволинка,мама писанка и девилкин,за това, че гласувахте и подкрепихте моята бутлка в декупажния конкурс,а на Дам ,за подкрепата за дъската ми- тя между другото е направена с картинка от интернет,която дообработих с ФШ и после и добавих елементи.
Извинете за спама - утре ще постна една рамка,която ремонтирах
Вирджи,благодаря ти,че си си направила труда да се занимаваш с моята рамка, ама аз съвсвм я промених и не знам дали и така ми харесва - май ще я зарежа...

# 491
Дам разкошно бебче. Чакам рамки с малката Вики.  newsm51
Лекси прекрасна рамка. Много ти благодаря.   bouquet
ma cherie много ми харесва рамката ти. Браво.   bouquet
Virginity много сладка и нежна рамка, а снимките са прелест.   bouquet
Radostche много нежна рамка.  Peace

# 492
  • София
Много сте мили, момичета - от сърце ви благодаря  Hug

Мими, наиситна си направила невероятен скрап  Hug  Heart Eyes
На мен нещо ми спихна ентусиазма, и то на последната седмица от конкурса  Laughing Нямам идеи  Crazy

Лекси, страхотна е рамката  Hug

Вирджи, страхотна история с котка  Hug Laughing

Ма Шери, много нежна и ефирна рамка!Харесвам как си направила фона  Hug

Крис, такива красоти правите - да ви завиди човек  Laughing  Hug

Петя не пише вече в темата, но пък може да чете  Hug За това и от мен
Честит Рожден Ден,
Здраве, щастие, късмет, любов, пари и приятели добри   bouquet

И от мен  малко рамки в малък размер (за голям клик  Laughing ), че да не пълня страницата само със себе си  Joy

# 493
# 494
Ауу, Дам, невероятни са  Shocked Най - ми легна на сърце втората, а също двете есенни  Hug. Много ми се иска да мога да постигам точно това, което явно не се удава на всеки - перфектна рамка, която въпреки всичко да е само рамка на снимката, т.е. да направиш такава рамка, благодарение на която снимката ти да изпъкне по - добре  Hug .
Опитвах да намеря назад в темите информация, но не успях - как изглеждат извадените във фото квадратни рамки? Дам, понеже знам, че си вадиш всички рамки, ще ме светнеш ли?  Flutter Може и на лични, да не товарим излишно темата  Peace

Вержи, много сладурска е котешката рамка - има история  Party и е пак в любимите ми есенни цветове Hug. Аз бих пипнала още малко зелените очи на котето отпред - малко особен цвят се е получил newsm78. Освен, ако не си търсила точно този ефект, разбира се  Hug

Общи условия

Активация на акаунт