Как изглежда банята Ви - 4

• 50 169
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
аз имам  от 8-9години дъска-биде, италианска- батерийката е на нея самата и е много симпатична и е много лесно за монтиране, това лято сложих и на родителите ми-веднага почнаха да я използват!много е практична! сайта на вносителите е 
www.iova.dir.bg   поздрави!

# 91
Момичета, моля за цветните идеи за много малка баня/тоалетна. Със забележителни размери 85 см х 360 см  Mr. Green. Спрях се на три нюанса свежозелено, но се колебая. И мисля да сложа на две срещуположни стени огледала.

Не прави огледални коридори защото може голям проблем да си вкараш. Огледала едно срещу друго никога не слагай!

# 92
аз имам  от 8-9години дъска-биде, италианска- батерийката е на нея самата и е много симпатична и е много лесно за монтиране, това лято сложих и на родителите ми-веднага почнаха да я използват!много е практична! сайта на вносителите е 
www.iova.dir.bg   поздрави!
Точно това имах предвид.  Peace Бях чувала, че ги внасят , но не знаех кой.  Peace

# 93
Kolin, като си им дала 90% от парите да си оправят грешките. Аман от тези майстори!!!

# 94
  • 5 етаж в ляво
Момичета, моля за цветните идеи за много малка баня/тоалетна. Със забележителни размери 85 см х 360 см  Mr. Green. Спрях се на три нюанса свежозелено, но се колебая. И мисля да сложа на две срещуположни стени огледала.

Не прави огледални коридори защото може голям проблем да си вкараш. Огледала едно срещу друго никога не слагай!
Ксения ,какво имаш на предвид,да не се слагат 2 огледала едно с/у друго?Мисля,че четох в темата за фън шуй,че не било хубаво,но защо?Някои пък съм чувала да казват,че било като тунел на отвъдното #Crazy,може и глупост да напиша,но така май се изрази някой мой познат....
Аз нямам в този апартамент така поставени огледала,но в стария в банята имаше едно голямо над мивката и точно срещу него имаше плъзгащ шкаф с огледало,даже си ми беше много удобно,щото се виждах и отзад Mr. GreenИнтересува ме що не е хубаво и какъв проблем може  да има.Само да кажа,че в това жилище сме живяли 10 год.и нищо лошо не ни се и случило/да пази Господ от това Praynig/
И като казваш за огледала в коридорите за за какъв проблем говориш ,за който до си докарам беля?!Постреснах се да ти кажа,защото в нас имаме страшно много ,и то големи огледала,затова те моля да ми поясниш малко за какво иде реч PraynigАко искаш може и на лични,но мисля,че ще е полезно и другите да знаят,понеже темата за фън шуй е доста обширна,и бях се заела да ги прочета,но много ми беше объркващо и я зарязах....така,че само ако искаш,може да напишеш накратко само за огледалата,без обширни обяснения....все пак има тема за това Embarassed Благодаря  bouquet
И друго......за ваната обърнах наопаки Гугъл,но освен сайтове чуждестранни,никъде не ми даде българска фирма която ги предлага  Sad

# 95
danidji , май това е същата вана ако не греша. Мисля, че можеш да пратиш  емайл и те да ти отговорят към кого в България да се обърнеш. newsm78

# 96
  • 5 етаж в ляво
Дааааа,същата е на RAPSEL серия LAVASKA .
Толкова много я искам тази вана,че няма накъде........,не мога да им отправя запитване,не назнайвам ни италиански,ни английски  Embarassed Embarassed Embarassed

# 97
danidji, освен да си я купиш в чужбина и да я внесеш не знам как би станала по друг начин.  PeaceЗа съжаление нямат представителство в България.  Peace Поне така пише тук.

# 98

Ксения ,какво имаш на предвид,да не се слагат 2 огледала едно с/у друго?Мисля,че четох в темата за фън шуй,че не било хубаво,но защо?Някои пък съм чувала да казват,че било като тунел на отвъдното #Crazy,може и глупост да напиша,но така май се изрази някой мой познат....
Аз нямам в този апартамент така поставени огледала,но в стария в банята имаше едно голямо над мивката и точно срещу него имаше плъзгащ шкаф с огледало,даже си ми беше много удобно,щото се виждах и отзад Mr. GreenИнтересува ме що не е хубаво и какъв проблем може  да има.Само да кажа,че в това жилище сме живяли 10 год.и нищо лошо не ни се и случило/да пази Господ от това Praynig/
И като казваш за огледала в коридорите за за какъв проблем говориш ,за който до си докарам беля?!Постреснах се да ти кажа,защото в нас имаме страшно много ,и то големи огледала,затова те моля да ми поясниш малко за какво иде реч PraynigАко искаш може и на лични,но мисля,че ще е полезно и другите да знаят,понеже темата за фън шуй е доста обширна,и бях се заела да ги прочета,но много ми беше объркващо и я зарязах....така,че само ако искаш,може да напишеш накратко само за огледалата,без обширни обяснения....все пак има тема за това Embarassed Благодаря  bouquet
И друго......за ваната обърнах наопаки Гугъл,но освен сайтове чуждестранни,никъде не ми даде българска фирма която ги предлага  Sad

И АЗ ИМАМ В БАНЯТА, ОГЛЕДАЛО НА ВРАТАТА И СРЕЩУ НЕГО СТОИ ШКАФА С ОГЛЕДАЛО ОТГОРЕ.

В очакване съм и аз да разбера какъв е проблемът.

За мен е доста удобно!

# 99
  • 5 етаж в ляво
danidji, освен да си я купиш в чужбина и да я внесеш не знам как би станала по друг начин.  PeaceЗа съжаление нямат представителство в България.  Peace Поне така пише тук.
Хм,....много лошо е това Sad Намириса ми на такава работа на мене като не намирих нищо в Гугъла Rolling Eyes Само незнам как ще си я мъкна от Италия таз вана.....сега  се сетих,а може ли да се види дали имат представителство в Румъния и къде,защото така или иначе ще се ходи в Букурещ за обзавеждяне с бус,може и такъв вариант да измисля.То има още време до обзавеждането ,но аз отсега събирам идеи и инфо това-онова откъде Mr. Green
П.П.Много се извинявам на момичетата от хубавата тема за разводняването от мен за фън шуй и за ваната............. Embarassed

# 100
xenia , благодаря  Hug! И аз съм любопитна - защо не се слагат по този начин огледала в банята? Мислех и в коридора да направя същото, понеже е много тесен. Явно ще се търси друг вариант.

# 101
Вместо запис-тук има разни програмки за дизайн на баня http://www.download.bg/index.php?cls=forum&mtd=thread&id … amp;q=#post157671
Благодаря, ще ми потрябват в близките седмици!  bouquet

# 102
danidji,  страните са Австрия,  Белгия, Франция, Италия  и  САЩ други не пише.  Peace

# 103
Явно всички ни заинтригува това твърдение на Ксения. И на мен ми стана интересно.

# 104
xenia , сигурно има друго предвид , но това което ми идва на мен на ум , ако се направят две огледални стени една срещу друга  , са безкрайните отражения , които сигурно лично мен ще ме доведат до дезориентация и ще получа гадното чувство , че съм в някаква огледална атракция.Може би и според  фън шуй има някакво значение , но аз не съм запозната.Знам само , че огледала не се поставят срещу входната врата и че това , което отразяват трябва да е красиво и естетично .
Моят коридор също е тесен и вратите на вградения гардероб са огледални , но това е само от едната страна .

Общи условия

Активация на акаунт