Как изглежда банята Ви - 4

• 50 165
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
  • 5 етаж в ляво
Не ,не  Thinking...аз пък си мисля,че има точно на предвид нещо за фън шуй....знам,че там има много точни изисквания за огледалата специално....
То на практика ,ако се сложат 2 огледала едно с/у друго какво би отразило....... newsm78 огледалото срещу него и нищо повече Thinking Знам ли,затова ми е интересно точно какво има на предвид.Да Диди,и аз знам,че срещу входна врата не бива да се слага,но в нас е точно така....вградения гардероб е срещу вратата Tired
Хайде бе Ксения.....къде сииии Praynig
Събота и неделя няма да съм на компа,така,че с нетърпение в понеделник ще чета  Crazy
Зайченце ,то много близо има  бе....да взема от САЩ да я поръчам ,а?То тъй или иначе ще се мъча с превоза ,дай да е както трябва hahaha

# 106
danidji , ами в момента в който минеш между тези огледала , ще се отразиш до безкрайност - това имам предвид .  Wink А какво ще отразят две празни огледала най-добре ще разбереш като сложиш две малки едно срещу друго - отразяват се рамките , краищата или каквото там има около тези огледала- не се описва , трябва да се види.
Иначе срещу входната врата не се слага , защото от там влиза най-много добрата енергия в дома , а огледалото я отразява пак навън.

# 107
Зайченце ,то много близо има  бе....да взема от САЩ да я поръчам ,а?То тъй или иначе ще се мъча с превоза ,дай да е както трябва hahaha [/color][/color]
Като знам как вървят доставките в Италия, май от САЩ по бързо ще ти я доставят.  Peace Joy За един душ чакам 8 седмици.  Peace

Последна редакция: пт, 12 сеп 2008, 18:41 от Zai4enze

# 108
Мацки, обяснете моля на непросветените слага ли се някаква хидроизолация преди да се лепепят плочките?
От мен малко снимчици на тема вани  Hug 
http://www.ivd.ru/zoom.xgi?file=5040_main_b.jpg
http://www.ivd.ru/zoom.xgi?file=5040_i08_b.jpg
http://www.ivd.ru/zoom.xgi?file=5040_i12_b.jpg
http://www.ivd.ru/zoom.xgi?file=5040_i18_b.jpg
http://www.ivd.ru/zoom.xgi?file=5041_i10_b.jpg
http://www.ivd.ru/zoom.xgi?file=5045_i17_b.jpg

# 109
  • 5 етаж в ляво
bejbi ,не мисля,че е необходимо Thinkingние лично не сме слагали каквато и да е изолация Rolling Eyes и нямаме никакъв проблем.....
Диди ,аз в старото ни жилище точно в банята имах така поставени огледала и не съм се чувствала зле от такова отражение,понеже те бяха точно едно срещу друго и не може да се видя в няколко броя така да кажа Crazy Искам да кажа,че не съм чувствала дисконфорт от това[,даже те бяха три огледала....едно огромно над мивката,едно на плъзгащ шкаф пак огромно точно срещу това над  мивката и едно на вратата.Беше ми дори много удобно защото като си притворех вратата до едно положение се виждах от 3 различни ъгъла Mr. Green
Незнам.....може и да си права ,но аз казвам,че не ми е било зле с така разположени огледала....затова си и мисля,че Ксения има друго на предвид Thinking
Пък това за входната врата е непроменимо и незнам какво бих могла да направя за да не бяга добрата енергия newsm78/color]

# 110
danidji , има значение донякъде дали са огледала или огледални стени от пода до тавана една срещу друга.  Wink В банята имам едно огледало , но в коридора са две големи плъзгащи врати от пода до тавана и ако сложа срещу тях още една огледална врата , ще се получи ефектът , за който пиша.
А в баня , колкото повече стъкло и огледала , толкова повече лъскане на повърхности .Поне мен ме дразнят капките.

# 111
  • 5 етаж в ляво
Ма как да няма капки,говоря за това над мивката ooooh!Другите не са се пръскали(в старото жилищеимаше завеса на ваната),то и сега е така в новото,и пак имам голямо над мивката и ела да видиш за 2 дни какво става,но търкам и не мъркам,щото аз си ги исках.И да ти кажа ,ако сега пак правя,пак ще сложа огромно .....фен съм на огледалата и това си е Heart Eyes
И все пак си мисля,че ако 2 огледала са абсолютно една срещу друго,няма как да се видиш в много Дидки,монеже като погледнеш право напред т.е. в очите си не можеш да си видиш гърба на задното огледало....но ако е под лек ъгъл...да може би ще се видиш в много лица Thinking
Не се заяждам,размишлявам седейки,щото ме мързи да отида и да проверя  дали твърдението ми е вярно Mr. Green
Приятно ми е да разговаряме Hug

Последна редакция: сб, 13 сеп 2008, 23:01 от danidji

# 112
Хехе и аз съм фен на огледала и стъкла , но за банята на време се освестих ! Иначе в останалите помещения е пълно с огледала и стъкла.
Така и така съм влезнала в тема за баните и моята няма да я показвам , че вече не е последна мода , но пък ще покажа другата , която съм планирала в къщата - само на хартия , де !  Mr. Green В помещението с ваната няма мивка - може би ще сложа едно диванче.Прозорците са френски.И сега се двоумя дали да разменя местата на душ кабината и тоалетната ?!  newsm78 Не искам да има преграда между кабината и умивалниците и смятам да направя едно прозорче за парата , а другият вариант е да вземем и вентилирана душ кабина.Имам още малко време да се начудя.

# 113
Според мен добре си е така.
Тоалетът, друго си е да има врата ,а не да е хоп  Shockedи насреща изненада. Wink

# 114
Да бе , това забравих да го пиша , че ако преместя душ кабината в помещението с прозорец , тогава и на вц-то ще трябва да правя врата.Уф , обърках се вече заради тази пара и влага от душ кабината.   ooooh! Значи остава прозорец и вентилирана кабина.Има ли някой , който да си е сложил такава ?

# 115
  • 5 етаж в ляво
Мисля си ,че наистина ще е добре да смениш местата на вц-то и душа Peace
Първо,на вц-то не е необходим прозорец,става и вентилатор,и второ Ако съм аз де,ще направя ваната и душа в едно огромно поещение,като няма да използвам кабини които се продават,а ще си сложа дебело закалено стъкло със стъклена врата WinkМечтата ми за огромна баня с вана и душ Hug Ще използваш и позорците на помещението с ваната и така......но сега си мисля,че мивка е желателна да има....де да знам newsm78ако искаш да си измиеш ръцете от един вид крем за да се намежеш с друг....или помади за коса....или от друго,крана на ваната ли ще ползваш?!Не ми се струва удобно да притичваш до умивалниците Thinking
Идеята те за канапенце-лежанка(така си го представям) е страхотна Hug
Накара ме да ти завидя Mr. Green

# 116
  • 5 етаж в ляво
Но доколкото виждом тоалета и сега на проект е с врата,какъв проблем може да има ако тя не се сложи в дясно ,а насреща? newsm78

# 117
danidji , благодаря за мнението !   bouquet  Идеята на стаята с ваната е единствено и само релаксация. Няма да си мажа косата там , а пък лосиона за тяло може и в някоя малка кърпичка да избърша.Де да знам , нещо не я виждам там тази мивка ?! Иска ми се да прилича повече на стая за отмора с диванче , пердета , свещи , музика. И като се залежа там , някак си не си представям мъжо да влезе да взима душ и да ми нарушава спокойствието !  Mr. Green

# 118
По фън шуй също не могат да се слагат 2 огледала едно срещу друго, но не е това причината. Всъщност изобщо не е дизайнерска, а по-скоро окултна.
Огледален коридор е отворена врата в други измерения. Твърди се че душата на човек застанал между тях може да с заблуди, а също че от такъв коридор излиза много нечиста сила. И без специални способности вечерно време в този коридор може да се види нечиста сила (на която просто сте и отворили врата да влиза в дома ви). Усещането да се намираш в такъв коридор не е приятно. Усещането е че се намираш извън пространството.

# 119

И без специални способности вечерно време в този коридор може да се види нечиста сила (на която просто сте и отворили врата да влиза в дома ви). Усещането да се намираш в такъв коридор не е приятно. Усещането е че се намираш извън пространството.

xenia , аз съм по-емоционална и в тази част на денонощието , като чета такива работи направо настръхвам ! Направо ми се е изправила косата в момента , честно ! Сега ще ме е страх и до мойта единична стена да мина ! Уф !

Общи условия

Активация на акаунт