Пазаруваме за ОКТОМВРИЙЧЕ всички - дрешки, мебели, колички

• 15 486
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Ако някой види в някой магазин на живо количката на Инчето да свирка веднага, защото няма да има повече внос на този модел за съжаление и само ако някъде е останала такава Инчето ще има късмет.

# 226
  • Варна
Ето една тема за памперсите: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=238200.140

Говорих с Феел Ю, тя няма проблем за през седмицата да дойде за варненската срещата!
Аз в ПЕТЪК мога да се освободя от работа... Така, че предлагам ПЕТЪК - 10ч. - на Ян Палах център?????

Последна редакция: пн, 08 сеп 2008, 13:43 от elissa_kv

# 227
Здравейте майчета,

аз вече стегнах куфара и чакам да стане време за автобуса. Мъжо иска да ме изпрати, аз пък се дърпам, защото ми е толкова мъчно за него. Пък на всичкото отгоре тръгвам с едно леко притеснение, да ме пита човек защо. Утре ще се видим на лекцията, ще бъда пред пицарията към 9,30.

До утре сутрин    love001 smile3518

# 228
  • София
Ако някой види в някой магазин на живо количката на Инчето да свирка веднага, защото няма да има повече внос на този модел за съжаление и само ако някъде е останала такава Инчето ще има късмет.

Когато аз бях в магазина на Пег Перего и си харесах една количка продавачката ме увери, че десенът който съм си избрала го няма в Бг, но ако я капарирам, то ще я поръчат и за 15 дни ще дойде в Бг. Аз не съм се спряла все още на количка - имам си три фаворитки, но ще изчакам да дойде новата колекция на Zooper и тогава ще взема решение.

Инчето,
иди в моя квартал Дианабад и там говори с продавачката, даже ще ти намеря телефона, ама трябва да намеря каталога.

# 229
  • София
*Pukanka* ти направо ме хвърли в размисъл ,аз от премама купих и спалното бельо, и хавлийките, както и няколко костюмчета такива плюшенки и точно тези дни щях да купувам бебешки прах и да почвам с прането, леле ако нещо им стане ще ги  #2gunfire тия от премама  #Crazy

Момичета, знам че може би малко издребнявам , ама вие какви памперси купихте или смятате да купите, защото вчера гледах в магазина Pampers active baby 3-6 kg. и Pampers New baby от 2-5 кг или нещо подобно? Просто нямам опит с памперсите и затова се зачудих...

Изпери ги на ръка все пак, не в пералня. Не че си обвинявам пералнята, в никакъв случай. Струва ми се просто че дрехите от премаман са били от толкова стар плат шити, че да го пипнеш се разпада. Като видях първата тяхна дреха скъсана, си викам "Айде,случва се" Помислих си че съм  я купила скъсана без да видя. Но като видях и всичките им други ми причерня. ooooh! Три космонавта и трите техни.А бяха и официални,  за излизане, а не за спане. На външен вид бяха много красиви.

Майлили, неща да си вдигам нервите. Комисията на потребителите нищо не може да им направи, а и ще го завъртят че пералнята ми ги е скъсала за да не се занимават най-вероятно. Трябва да дойдат да видят всичкото ми пране, за да ги убедя че не е от пералнята. Дори да вземат мерки, ще ги глобят тях, но на мене парите няма да ми ги върнат така или иначе.

Пуки,
да ще ги глобят,
но може да не си единствената оплакала се. А и с този си акт на рекламация ще предпазиш и други майки! Може и да не ти върнат партие, но не знаеш какво точно ще се случи, могат да ти ги заменят или по друг начин да те компенсират. Просто не влагай емоции, а си потърси правата.
Естествено, ако желаеш, никой не може да те накара. Аз няколко пъти (може би три или четири) съм се обръщала до Комисията за супер нарушения и ефект имаше и при всичките случаи.
В Комисията за защита на потребителя ще разгледат случая, а в Комисията по Метрология ще направят нужните лабораторни изследвания.

# 230
  • Бургас
Сладурани имам нужда от съвет.
Та какви чершафчета да взема за дребосъчка:
-трико,крепон или хасе.
Намам си никаква идея кое е за предпочитане и каква е разликата.
Моля за мнения,че ще пазарувам тия дни.

# 231
  • Варна
Сладурани имам нужда от съвет.
Та какви чершафчета да взема за дребосъчка:
-трико,крепон или хасе.
Намам си никаква идея кое е за предпочитане и каква е разликата.
Моля за мнения,че ще пазарувам тия дни.

Трико .  Другите боцкат  и са твърди.

Шивани, понеже другия месец перегото ще имат нова колекция, никой не внася а и май вече е спряло производството на старите модели. количката я има, но не и в цвета който иска Инчето-черната. Тука във Варна има един черен модел на Перегото, но не обърнах внимание как се казва модела. Не е Уно де, защото тая която гледах струваше към 1100 лв.

# 232
Крепон не взимай! Няма го едновремешния такъв Sad Сега продават един твърд и гаден, който не ми е ясно кога и как омеква.
Погледни какво продават, пипни и ще усетиш разликата между едното и другото. Имай предвид, че щампите на хасето омекват след пране и гладене, ако това те притесни. Повече акъл ми е трудно да дам. Всеки решава според джоба си.
И да допълня, има българско и турско хасе. Разликата е осезаема на пипане. Турското е по-евтино, по-твърдо е и стои рядко като панама за бродиране.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2008, 14:09 от barabina

# 233
Благодаря ви момичета за съветите относно памперсите, мисля и аз да взема new baby 2-5 kg, пък после ще видим, може и в болницата да видя какви ползват. Иначе аз трябва да си купя само за вкъщи, а за болницата само "тоалетни принадлежности" за мен да си нося.Снощи се замислих, че няма да е лошо да си стегна багажерията за болницата, защото въпреки че се надявам да не подраним на практика е възможно раждането да започне, а аз хич не съм готова. Даже помпата за кърма не съм разучила още и не съм сглобила, а мисля за болницата да си я взема да стимулира лактацията, то за друго няма как да стане, щото и без това няма как да я стерилизирам. Много се надявам да се справя с кърменето, казват , че ако имаш желанието ставало, аз и теоритичната подготовка я имам уж, пък да видим.
А утре пък съм на ехограф, нали сега всяка седмица сме на преглед, миналия вторник пък бяхме на запис и всичко беше ок, надявам се и утре да е така. Преди 3 седмици на ехографа се видя, че водите ми са на долна граница и сега малко се притеснявам какво положението с водите и плацентата. Стискайте палци!  bouquet

# 234
Здравейте   bouquet

Аз нямам май какво да казвам, освен че днес спя много  newsm78. Прекарах си приятно събота и неделя.Видях какво сте писали за ражданията и болниците, доста ме натъжиха някои неща  Cry

Както помните навярно  Crazy взехме си по-дълъг матрак и без да се разправям с магазини тихо и кротко го отрязахме.Мислех че ще е тъпо, но се оказа един сандвич от две парчета дунапрен с пресован кокос помежду им, така че не "болеше" и се радвам, че си спестих разправиите по връщането на този и търсенето на друг матрак bowuu
Ето как изглежда кокос и пяна отвътре  Crazy http://www.snimka.bg/album.php?album_id=283003

Нашето комплектче е българско хасе и ми се струва съвем нормално Rolling Eyes

От другата седмица ми предстои да ходя всяка седмица на тонове при лекарката и ми е малко кофти как ще се придвижвам  Rolling Eyes Чувствам се като препълнен бидон,който всеки миг ще се разлее  Tired последния път на връщане едвам издържах в тая маршрутка-така друсаше   ooooh! а в автобус също не ми се качва  Crossing Arms

Последна редакция: пн, 08 сеп 2008, 15:11 от adina

# 235
Марианка,
имам и болезнени и неболезнени контракции. Дори от скоро по време на контракция чувствам прословутото пронизване с нож. Не знам какво означава това дали не се отваря матката Thinking. В петък бях на преглед бебчо си расте, записваме тоновете, както винаги точно тогава не се появи нито една контракция и нищо не се беше записало. Бебокът е 2450грама и 47 см, все по трудно става да се мери, с главичката надолу е.
Контракциите ги получавам предимно вечер като си легна или като стана и вървя повече. Вечер не мога да заспя, на където и да се обърна все ми тежи корема и настрани като легна явно тежината получавам контракция. Ама предполагам, че и повече от вас са така  Tired.

Ние продължаваме с покупките, сега очаквам да доставят коша за кола и easy fix поставката. Като се посъберат повечко неща ще пусна линк.

Nedialka_81,
крепонът е ужасно твърд, имам едни чаршафи от свекито купени и нищо не ги омекоти и не ги ползвам.

Алис, какво да кажа за яденето. Аз от няколко месеца съм така, колкото и да съм хапнала вечер, като се събудя вечерта/сутринта(от 3 до 6) започва едно къркорене и не мога да стоя така, ставам хапвам и пак лягам  Laughing. И после заспивам супер лесно и спинкам така до към 10-11, тогава ми е най добрия сън. Peace

Момичета давайте да гледаме новите ви покупки.  bouquet

# 236
  • София
Здравейте, мацки!
Аз да се обадя, че съм жива, макар, че тая жега ще ме умори скоро..
Зверски почна да ми тежи и хич не ми се мърда, а разни познати ме съветват
да се разхождам.. в жегата, сама.. не ми се ще. По тази причина отивам да поспя  Mr. Green
Мен си ме боли кръста и са си контракции, но без да ме стяга корема, така че койото питаше -
може и контракции да са. Болката се появява разко, безпричинно, понякога стига до плешките почти и
после си отшумява. Хубаво е да се каже на лекаря, на мен ми увеличиха Магнерота по тази причина.
Но както се казва - всеки си знае Simple Smile
Хайде хубав следобед ви желая   bouquet

# 237
  • Бургас
Благодарско за отговорите Hug

Аз също си мисля първо да пипна и после да реша.
Нашите чаршафи са хасе,лен или трико.
А за дребосъчка ще избирам по-усърдно,за да и е мекичко на душичката.

Адинка направо ме уби с това сравнение. Joy

Аз в сряда съм на ЖК,но тонове още не сме слушали или записвали.
Само ми пуска да и чуя сърчицето за няколко секунди и толкоз.
Но щом доки е спокойна и аз съм спокойна.

Да се похваля вече ме отпусна кръста и съм 6 точки. newsm44
Май като се пораздвижа и се оправям.

# 238
Еленце,
ние много пъти сме го коментирали магнезия и на всички ще ни го спират 36 седмица, на някои дори вече го спряха, а на теб чак ти го увеличават. Дори гледам ти си 37вече  Thinking, имаш 3седмици. Ще ти го спират ли въобще, и какво беше обяснението че ти го увеличават? Да не вземеш да преносиш много Sad.

# 239
  • Варна
Еленце, гледам вече влизаш в 37ма седмица. не трябва ли да го спираш тоя Магнерот вече?

А, тя и Ванче те е питала същото аз докато пиша.

Как ли е Гери? newsm78Дали е по-добре вече?Днес не е писала.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2008, 15:15 от *Pukanka*

Общи условия

Активация на акаунт