Работна тема "Детските площадки в България"

• 29 216
  • 374
  •   1
Отговори
# 225
Не, не успях и днес, а лаптопа точно днес не хваща wireless и не мога да се пробвам от там.  Rolling Eyes

# 226
  • София
Изи, пратих ти писмото като текст, а не като прикачен файл, на пощата ти в gmail.  Peace

# 227
Получих, мерси.  Hug

За корекциите - съгласна съм с тях, само не с тази:

"скейтбордисти – предлагам ви този текст да отпадне, тъй като скейтбордистите също са деца, само че по-големи и ако вършат безобразия, то е, защото и за тях няма осигурени подходящи места" - съгласна съм, че нямат подходящо място, но затова съм написала, че не е нормално да съжителстваме всички об-вени групи накуп вместо да има подходящи зони. Ето тук идва ролята на стралище-грозилище (разбирай паметника), който ако бъде съборен, ще се превърне в едно страхотно място за скейтбордистите напр.  Simple Smile Вярвайте ми че всички, които отглеждаме децата си в НДК сме в постоянен шок откъде ще се натресат хвърчащи скейтове, падащи велосипеди и т.н. Нито за миг не сме имали спокойствие в тази градинка! Бих перефразилара текста, така че да няма обидени родители или възрастови групи деца, но държа този проблем да си остане в писмото.

Ако нямате против този текст да остане, ще се обадя на Цвета да й обясня и ще перефразирам изречението.  Peace

# 228
  • София
Получих, мерси.  Hug

За корекциите - съгласна съм с тях, само не с тази:

"скейтбордисти – предлагам ви този текст да отпадне, тъй като скейтбордистите също са деца, само че по-големи и ако вършат безобразия, то е, защото и за тях няма осигурени подходящи места" - съгласна съм, че нямат подходящо място, но затова съм написала, че не е нормално да съжителстваме всички об-вени групи накуп вместо да има подходящи зони. Ето тук идва ролята на стралище-грозилище (разбирай паметника), който ако бъде съборен, ще се превърне в едно страхотно място за скейтбордистите напр.  Simple Smile Вярвайте ми че всички, които отглеждаме децата си в НДК сме в постоянен шок откъде ще се натресат хвърчащи скейтове, падащи велосипеди и т.н. Нито за миг не сме имали спокойствие в тази градинка! Бих перефразилара текста, така че да няма обидени родители или възрастови групи деца, но държа този проблем да си остане в писмото.

Ако нямате против този текст да остане, ще се обадя на Цвета да й обясня и ще перефразирам изречението.  Peace

ОК.  Peace

# 229
Живея в квартал Модерно предградие в София.  Само името му е модерно. За детски площадки не можем и да мечтаем. Всичко е лунен пеизаж. Все едно не сме в столицата а в някое изоставено място. Децата ни играят в прахоляка на сокаците, кой знае защо наречени улици.Кога ли ще имаме щастието да ги видим,играещи близо до домовете ни на чисти и оформени детски площадки? newsm78

# 230
  • София
Изи, чули се с Цвета за писмото?  Hug

# 231
Вчера й писах набързо с линка към петицията ни, а за писмото - най-късно утре сутрин, обещавам.  Blush

zoivka, имам приятелка, която живее в Модерно предградие, не съм ходила скоро в квартала, но по спомени, положението ви е трудно не само откъм детски площадки.  Rolling Eyes

# 232
... за писмото - най-късно утре сутрин, обещавам...

Обещание изпълнено!  Peace Ето предложения от мен корегирантекст:

* скейтбордисти – поради липса на подходящо място за практикуване на младежкия спорт, момчетата и момичетата са принудени да заемат алеите. Също така необходимите елементарни съоръжения са заменени от общинска собственост – кофи за боклук, отчупени части от настилката и т. н.

# 233
  • София
Да разбирам, че си се чула с Цвета?  Hug  Heart Eyes Ако е така, "ръгай" направо текста в писмото (мога и аз да го направя, ама не виждам особен смисъл) и направо Цвета и Доли да разписват и да са внася заедно с малко снимки.  Peace

# 234
Ок, сега ще го направя..  Simple Smile Искаше ми се да принтираме на цветна бланка, но всички останаха в Надето, а пък тя е в командировка.  Rolling Eyes

Последно кой телефон ще даваме за контакт?

# 235
  • София
"Служебния" на СНБМ?  Peace

# 236
Мацки, днес излъчиха репортажа по БТВ за Плевен, но според мен кореспондентката не се е справила добре. Им го в сайта им - в обедните новини, изказванията на майките са съвсем орязани, не се споменава СНБМ и комуникацията с Общината.

# 237
Деси, вече няколко седмици се опитвам да открия приятелката ми, както ти бях обещала, но тя постоянно пътува в командировки и не можем да се засечем.  ooooh! Сега я виждам в скайп и веднага ще я атакувам, та дано до края на седмицата да успеем да ти дадем инфото.  Blush

# 238
Здравейте момичета,
от скоро влизам във форума, но инициативата ви е похвална и реших да се включа. Аз живея във Владя, където няма нито една детска площадка. За съжаление ако ние не предприемем нещо вероятно след някоя година само ще разказваме на децата си къде някога е имало детски кът. Ако мога по някакъв начин да съм полезна на каузата , ще се радвам .       

# 239
Сия, получих отговор от Цвета. Тя има дребни корекции в текста и молбата й е след като пускаме писмото на наша бланка, да има и тяхното лого с данни на Асоциацията. Редно си е.  Peace

Не виждам обаче как ще стане в header и footer, ако се запази вида на бланка - вчера пробвах няколко варианта, но не стои добре. Мисля си само да сложим логата от ляво и дясно на листа, както бяха поканите за кръглата маса. Ако трябва да се добавят мейли на двете сдружения, да се мушнат след подписите на председателите. Какво мислиш?

Ще пусна писмото в пощата след малко.

Общи условия

Активация на акаунт