Mнения за д-р Кирил Киров (Тина Киркова)

• 48 041
  • 176
  •   1
Отговори
# 150
Само изражда.

# 151
Здравейте, моля ви за актуален телефон на д-р Киров ..Не го намирам тук в разхчговора. Благодаря.

# 152
Здравейте, момичета! Някой може ли да ми каже къде и кога преглежда д-р Киров?

# 153
Здравей! В темата за Тина Киркова някой каза, че вече не може да бъде избран за избор на екип. При това положение, нямам представа дали преглежда, мен ме прегледа, след като вече бяхме говорили да раждам при него. Прегледът беше след уговорка по телефона. Не мисля, че иначе има приемно време. Най-добре е да се чуеш с него и да разбереш как точно стоят нещата.

# 154
Благодаря за бързия отговор. Аз се чух с него по телефона миналата седмица и ми каза да дойда някой ден тази седмица към обяд. Това е всичко, което ми каза и аз сега се зачудих с часове ли приема или не, за да си преценя времето и предполагам на рецепция ще попитам къде е кабинета му. А за избора на екип нищо не ми е казал, да ти кажа аз също четох някъде тук, че не можело да се избира за екип, но пък и обратното чух, така че ще го попитам лично. Утре отивам

# 155
Здравей отново,
не мисля, че има негов кабинет. Мен ме преглеждаше в един от кабинетите на първи етаж, дали не  беше и приемния кабинет. Успех! Simple Smile

# 156
  • София
 Мен ме беше приемал в манипулационната на 4тия етаж. Но ако сте при него, имайте и резервен вариант, защото за моето раждане не дойде Sad Иначе ми направи много добро впечатление.

# 157
  • София
От мамите, които сте ходили при д-р Киров, може ли да споделите, дали може да бъде избран с избор на екип или не?

# 158
Миналата седмица ходих. Може да бъде избран.

# 159
  • София
Миналата седмица ходих. Може да бъде избран.

Благодаря за информацията ! Simple Smile

# 160
  • София
Здравейте,

Кога е най-добре да се свържа с доктора за израждане? По принцип трябва да съм планово секцио.
Как се свързахте с него - по телефон, на място?

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 17:43 от denizara

# 161
Здравей, Денизара! Аз се свързах с него доколкото помня към края на седми или началото на 8-ми месец, той ми каза,че има още много време и ме викна на преглед в началото на девети. Поне такива са спомените ми. Първо му се обаждаш по телефона и той ще ти каже кога да отидеш да се видите. Първата среща беше съвсем опознавателна, не ме е прегледжал. Пита ме как върви бременността, как си представям раждането, какви очаквания имам, записа ме в тефтера си, взе ми телефона и ми даде някакви насоки. След това се срещнахме около 2 седмици преди термина, опипа ми корема, дори не помня дали ме гледа на видеозон. (Беше ме гледал няколко дни по-рано лекарят, който ме следеше). И ми каза да отида пак след 2 седмици, но аз родих след седмица (седмица преди термин - нормално).
Ако искаш ще ти пусна телефона му на лично съобщение, макар че в темата го има, аз от тук го намерих.

# 162
  • София
Не съм раждала планово секцио при д-р Киров, но за нормално отидох 3 седмици преди термин. При мен нещата се развиха както е описала whoowhoo !

Ако се наложи трето да родя, пак ще избера него! Изключителен професионалист, вдъхва много спокойствие и доверие.

# 163
Здравейте, може ли да ми дадете актуален телефон на Кирилов, защото не можах да намеря.

# 164
Страхотен човек и професионалист!Родих секцио при него по спешност поради високо кръвно(но го бях избрала с избор на екип, за естествено раждане).Възстановявам се чудесно.Още от първи ден в реанимация успявах да се завъртя на ляво и дясно в леглото.Перфектно свършена работа, добри резултати и отношение.Щастлива съм ,че се съгласи да ме изражда и определено отново бих  го избрала!

Общи условия

Активация на акаунт